Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

περιεργη συμπεριφορα

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια ,θελω να ρωτησω κατι δεν ξερω τι να κανω και πως να το εξηγησω.το μωρο μου ειναι τωρα 3 μηνων.εδω και 1 εβδομαδα μετα το μεσημεριανο γευμα ,και ενω παλια κοιμοτανε για λιγο,τωρα αρχιζει και κουναει χερια ποδια στην αρχη και τα τιναζει νευρικα , και μετα απο λιγο αρχιζει και κλαιει σπαρακτικα ,χωρις σταματημο.εκεινη την ωρα το μονο που κανω ειναι να την εχω στον ωμο και να πηγαινοερχομαι.τιποτε αλλο και σε καμμια αλλη σταση δεν θελει.αφου παω να κατσω και ξαναρχιζει η να την βαλω στην καλαθουνα ,το ιδιο. κλαιει για καμμια ωρα ,μιαμιση, και μετα αποκοιμιεται πανω μου.δεν μπορω να καταλαβω.γενικα ειναι ησυχο παιδι.ο παιδιατρος που του το ειπα ειπε οτι ειναι γκρινιαρα. και το περιεργο ειναι οτι μου το κανει καθε μεσημερι 3.30-6.00.φαινεται ασημαντο αλλα εγω πιστευω οτι κατι εχει

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κολικους ειχε απο 1 μηνων μεχρι 2.μετα σταματησαν.ξαναγυρνανε οι κολικοι η αμα σταματησουνε δεν ξαναρχονται δεν ξερω?

μήπως κάτι την ενοχλεί κ δεν μπορεί να κοιμηθεί και έχει νεύρα?

Aiphp2.png

tonkoukou, με ενδιαφερει κι εμενα αυτο το θεμα γιατι ο μικρος μου,2μηνων και 10 ημερων, ειναι νευρικος τα βραδια με τον ιδιο τροπο και καποια μεσημερια επισης. Γενικα τελευταια ειναι πολυ παραπονιαρης, πριν λιγο ξυπνησε και γκρινιαζε πολυ, δεν μπορουσα να τον ησυχασω σε καμμια θεση παρα μονο αγκαλια με το στομαχακι να ακουμπαει στο στηθος μου και ετσι αποκοιμιεται ολη μερα σημερα, αλλιως ή θα παιζει χερια ποδια ή θα γκρινιαζει. Επισης δεν τρωει και με πολυ ορεξη σημερα, ενω γενικα κλαιει σπαρακτικα για φαγητο καθε τριωρο. Ανησυχω και στενοχωριεμαι. Παντως εμας η βραδυνη ανησυχια οφειλεται σε δυσκολια να ενεργηθει, οταν κανει κ...α του μετα σταματαει ο εκνευρισμος. Αρκετες φορες του δινουμε χαμομηλι- κιντερτε- για να ησυχασει και ηρεμει.

Γενικα εχω μεγαλη στενοχωρια γιατι δεν ειναι ηρεμο μωρο, ολο κατι του φταιει, ποτε φουσκωμα-δεν ρευεται ευκολα- ποτε δυσκοιλιοτητα, ποτε πειναει- δεν εχουμε ακομη προγραμμα- και φοβαμαι μηπως νιωθει ανασφαλεια ή δεν του καλυπτουμε σωστα τις ψυχολογικες του αναγκες και γι'αυτο ειναι ανησυχος. Εσεις τι λετε; Πως ειναι τα μωρακια σας;

tonkoukou μακαρι να σε βοηθησα καπως.