Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

επιδοματα ικα

Recommended Posts

κοριτσια βοηθεια!!!!εχω π.η.τ 21/04/13.απο 21/04/11 εως 21/04/13 εχω 175 ενσημα.μου λειπουν δηλαδη 25.εχω ασφαλιστει ηδη σε ιδιωτικη επιχειρηση ενος φιλου για να συμπληρωσω τα υπολοιπα 25 και κατι παραπανω(για λογους ασφαλειας)μεχρι 25 φεβρουαριου οπου ξεκιναει η ημερομηνια καταθεσης μου των δικαιολογητικων για τα επιδοματα κυοφορειας και λοχειας(56 ημερες πριν την π.η.τ).το θεμα μου ειναι μην τυχον απο το ικα δεν τα πιασουν εγκυρα αυτα τα ενσημα.ξερει καμια σας κατι πανω σ'αυτο το θεμα?επιπλεον σε ποσα χρηματα ανερχεται το επιδομα κυοφορειας κ λοχειας?να τονισω οτι ειμαι αμμεσο μελος στο βιβλιαριο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα νικολ28!

Εύχομαι με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!

Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα ένσημα!Θα ενσωματωθούν στα υπόλοιπα!

Δεν είχα παρόμοια εμπειρία,αλλα εχω συνάδελφο που γύρισε στη δουλειά γιατί της έλειπαν ένσημα!

Το επίδομα κυοφορίας δεν ισχύει πλέον!Δεν παίρνεις δηλαδη πισω κάποιο ποσό!

Απλά πληρωνεις τη διαφορα στην κλινική που θα γεννησεις!

Όσο για το επίδομα λοχειας νομιζω ειναι γυρω ατα 900 ευρω!Δεν ειμαι ομως σιγουρη!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Τα επιδόματα που δικαιουσαι ειναι τρία,το κυοφοριας που περνεις πριν γεννήσεις,το λοχειας μετά τη γέννα και το επίδομα τοκετού το οποίο καταργήθηκε γιατι υποτίθεται οτι καλύπτει τα νοσηλεία στην κλινική....και στον ΟΑΕΔ θα πας μετά τη γέννα να δεις τι δικαιουσαι σαν συμπληρωματικό επίδομα.

Τα επιδόματα που δικαιουσαι ειναι τρία,το κυοφοριας που περνεις πριν γεννήσεις,το λοχειας μετά τη γέννα και το επίδομα τοκετού το οποίο καταργήθηκε γιατι υποτίθεται οτι καλύπτει τα νοσηλεία στην κλινική....και στον ΟΑΕΔ θα πας μετά τη γέννα να δεις τι δικαιουσαι σαν συμπληρωματικό επίδομα.

στελλα ευχαριστω για την ενημερωση γιατι μ'εχουν παλαβωσει....αλλα ο οαεδ τι σχεση εχει?δεν παιρνω επιδομα ανεργιας πια κ αυτος ο μηνας δουλειας ειναι εικονικος(για να συμληρωσω 25 ενσημα).ενημερωσε αν ξερεις!!!!!!!!!please!

Θα πας με τα χαρτιά απο τα επιδόματα κυοφοριας και λοχειας ,μάλλον ο άντρας σου θα παει,γιατι υπάρχει το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας,στην ουσία θα πρεπει να πλησιασεις να πάρεις με ολα τα επιδόματα τους 4 μισθούς που θα επαιρνες αν δουλεύεις κανονικά αυτούς τους 2 μήνες πριν Κ 2 μήνες μετά τη γέννα,επίσης κανόνι ζεις Κ το 6μηνο του ΟΑΕΔ,αν το θέλεις.

Διαφημίσεις