Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φόβος ..

Recommended Posts

Καλημέρα σας ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε όμορφα ! Την Παρασκευή ήταν η τελευταία μέρα που είδα αίμα .... κράτησε από τις 11-18 Ιανουαρίου δηλαδή...Την επόμενη ακριβώς ...στις 19...ήρθα σε σεξουαλική επαφή με το αγόρι μου χωρίς προφύλαξη αλλά διακεκομμένα κ εννοείται πως τελείωσε απέξω. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης ??? Να συμπληρώσω οτι δεν έχω καθόλου σταθερό κύκλο ...δηλαδή τη μία μπορεί να έρθει νωρίτερα, την άλλη να αργήσει και υπάρχει και μήνας που δεν έχω δει καθόλου...Ο γιατρός μου έχει πει οτι έχω τεμπέλικες ωοθήκες αλλά λέει οτι δεν επηρεάζει τη γονιμότητα μου....

Διαφημίσεις

καλή σου μέρα!!!

δε νομίζω να κατάφερες να έμεινες έγκυος αν και δεν παίζει ρόλο το ότι δεν ολοκλήρωσε μέσα γιατί χωρίς προφύλαξη πάντα κάτι μένει μέσα...

από την άλλη όμως υπάρχει και μία μικρή πιθανότητα λόγω του ότι δεν έχεις σταθερό κύκλο αλλά ας ελπίσουμε να μην έγινε κάτι... εκτός και αν το θέλετε οπότε και σου το εύχομαι ολόψυχα!!!

LzEcp2.png

όχι εννοείται πως δεν το θέλουμε οπότε μη μου το εύχεσαι........τέτοια λέγε μου να τα παίξω τελείως...πότε θα δείξει ένα τεστ ..... απλά για να μην τρελαθώ...

αντιλαμβάνομαι ότι έχεις πανικοβληθεί αρκετά αλλά δεν υπάρχει λόγος!!!

είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες του να είσαι έγκυος...

ένα τεστ για να σου δείξει αποτέλεσμα θα πρέπει να γίνει με πρωινά ούρα καλύτερα και με μερικές μέρες καθυστέρηση, οπότε στην περίπτωση σου που δεν έχεις σταθερό κύκλο θα πρέπει να περιμένεις αρκετά... πόσο διάστημα ήταν η πιο σύντομη και η πιο καθυστερημένη σου περίοδος???

LzEcp2.png

να σου πω την αλήθεια δεν έχω μετρήσει....πχ τον Νοέμβρη δεν είδα καθόλου περίοδο και μου ήρθε 3 Δεκέμβρη ....τον Ιανουάριο στις 11......πριν δύο χρόνια είχα δει 12 Ιουλίου και μετά 17 Σεπτέμβρη...τα'χαμε παίξει κ εγώ κ εκείνος αν και προσέχουμε πάντα....αλλά ξέρεις φοβάσαι όσο να'ναι....

Διαφημίσεις

κοίτα αφού είναι πολύ άστατος ο κύκλος σου θα σου έλεγα μόνο να μην αγχώνεσαι και να κάνεις λίγη υπομονή...και πάλι σου λέω πως δε νομίζω να έμεινες έγκυος αλλά αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένετε λίγο διάστημα μέχρι να κάνεις το τεστ...

και επειδη είπες και μόνη σου ότι προσέχετε με το αγόρι σου θα σου έλεγα με όλη την καλή διάθεση να συνεχίσετε να προσέχετε και να μην αφήσεις ξανά να υπάρξει περίπτωση χωρίς προφύλαξη για να μην ξαναβρεθείς σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση!!!

είναι κρίμα να μπεις σε οποιαδήποτε άλλη διαδικασία για να διώξεις μία πιθανή εγκυμοσύνη...απλά να προσέχετε πάντα για να χαίρεστε τα νιάτα σας χωρίς καμία έγνοια!!!

LzEcp2.png

ποτέ ξανά έτσι το μόνο σίγουρο..απλά ήταν από τις φάσεις που τυχαία δεν είχαμε και παρασυρθήκαμε.....δεν υπάρχουν τεστ που να δείχνουν χωρίς χρειαστεί να περάσει ένα τόσο μεγάλο διάστημα ? πχ να μπορώ να το κάνω σε μια-δυο βδομάδες από τώρα ??

πιο έγκυρα και γρήγορα αποτελέσματα δείχνει η εξέταση της β-χοριακής γοναδοτροπίνης, μία ορμόνη που αυξάνεται όταν υπάρχει εγκυμοσύνη...και μπορείς να την κάνεις σε ένα χημείο απλά δίνοντας λίγο αίμα...αλλά και πάλι θα πρέπει να αφήσεις 1-2 βδομάδες για να είναι σίγουρο το αποτέλεσμα!!!!

και δεν κοστίζει και πολύ!!!

LzEcp2.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ πολύ....Το γελοίο εν τω μεταξύ είναι ότι από χθες λογικά από το άγχος έχω σύγκρυα κλπ......άσε που είμαι μια βδομάδα τώρα γερά κρυωμένη και μέχρι και το Σάββατο έπαιρνα παυσίπονα..κι ακόμα δεν έχω αναρρώσει πλήρως..

τίποτα καλή μου, ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο!!!

όπως είπες και εσύ είναι από το άγχος σου, μην το αφήσεις να σε κυριεύσει και θα δεις που όλα θα πάνε καλά!!!!

ηρέμησε κάνε άλλα πράγματα να μην το σκέφτεσαι συνέχεια και σύντομα θα έχεις τα αρνητικά σου αποτελέσματα!!!!

LzEcp2.png

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι...εχω καθυστεριση εδω κ 16 μέρες πριν δυο μέρες εκανα τέστ βγήκε αρνητικό κ εκανα κ β χοριακη κ βγήκε 0.100 αρνητική...η τελευταία περίοδος μου ήταν 10/12/12... Τι να κανω τη συμβαινει...βεβαια δεν έχω πάντα σταθερό κύκλο τελειως ...αλλα όλο αυτόν τον μήνα κ κρυωσα κ αγχοθηκα κ παρα πολυ με διαφορα..λετε γι'αυτο να καθυστερεί...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Για παράδειγμα την Κυριακή που μας πέρασε ήρθα σε επαφή με το αγόρι μου, ήταν η 16η μέρα του κύκλου μου (έχω σταθερό κύκλο, διάρκειας 27-28 ημερών). Πήραμε τις απαιτούμενες προφυλάξεις.. Όταν ολοκλήρωσε, βγήκε μετά από 2-3 δευτερόλεπτα και αργότερα το αφαίρεσε με προσοχή, ενώ βρισκόμουν σε κάποια απόσταση. Είδαμε πως το προφυλακτικό είχε όλη την ποσότητα σπέρματος μέσα.. Απλά φοβάμαι λίγο γιατί όταν το άγγιξα (πριν το αφαιρέσει) ήταν υγρό εξωτερικά στο πάνω μέρος. Φαντάζομαι όμως πως αυτό θα είναι από τα δικά μου υγρά. Έτσι δεν είναι;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!