Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΛΕΝΝΕΣ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες.Το 2 μηνών μωράκι μου έχει τώρα τελευταία βλέννη στα κακάκια του.Απο τί μπορεί να προέρχεται αυτό?Η παιδίατρος μου είπε να κόψω για λίγο καιρό τα γαλακτοκομικά μήπως έχει περάσει απο το γάλα που πίνω εγώ κάτι στο μωρό. Βέβαια αν δεν τρώω ή πίνω εγώ γαλακτοκομικά πώς το μωρό θα παίρνει ασβέστιο?Το χρώμα στα κόπρανα το βλέπω φυσιολογικό.(χρυσαφί κάπως)Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Καλησπερα....

Οι βλεννες στα κακα η ειναι καποιο κρυωματακι η αλλεργια...Για να σου ειπε η παιδιατρος να κοψεις τα γαλακτοκομικα αρα απεκλεισε το θεμα της ιωσης...

ΕΧουμε και εμεις αλλεργια και κανουμε αποχη σχεδον απο την αρχη!

Αν υπαρχει αλλεργια καλο θα ηταν να το παρεις λιγο σοβαρα και να κανεις πληρης αποχη και απο φανερα γαλακτοκομικα τυρια γιαουρτι γαλα κασερι σαλαμι κτλ...και απο τα κρυφα συσκευασιες που περιεχουν ιχνη γαλακτος ορο γαλακτος καζεινη κτλ για να κανεις σωστη αποχη!!

Μπορεις να διαβασεις στο θεμα αλλεργια σε μωρο που θηλαζει για να βρεις περισσοτερες πληροφοριες και αλλες κοπελες με μωρα με αλλεργια!

Για το ασβεστιο μην ανησυχεις υπαρχουν πολλες τροφες που θα μπορεις να παιρνεις ασβεστιο...εξαλλου και απο τα γαλακτοκομικα το ασβεστιο που αφομοιωνεται απο τον οργανισμο ειναι ελαχιστο ειναι λιγο υπερτημημενο!

Οτι απορια κ οτι χρειαστεις εδω ειμαστε;)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Ευχαριστώ για την απάντηση θα κοιτάξω και το θέμα που μου λές.Και θα προσπαθήσω ν'αποφύγω και τα γαλακτοκομικά για να δώ αν έχει αποτέλεσμα.