Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπονοει ο γιατρος κατι?

Recommended Posts

Γεια σας!

Εναν υπερηχο πριν μαθουμε το φυλο του μωρου μας ο γιατρος ειχε πεταξει μια μπηχτη για το οτι ειναι αγορι,ετσι το ειχα παρει εγω τουλαχιστον...οτι ηταν μπηχτη!οτι ελεγε εμμεσα οτι ειναι αγορι:P

επιβεβαιωθηκε στον επομενο υπερηχο!!

σημερα που πηγα(μπαινω στην 36η εβδομαδα την Παρασκευη) ειδαμε οτι το μωρο ειναι 2700. Και μου ειπε οτι θα γεννηθει περιπου 3 κιλα,οχι ακριβως δηλαδη καπου κοντα στα 3 κιλα...3.100...3.200...εκει παντως

εγω εχω ακομα εναν μηνα μπροστα μου σε αυτον τον μηνα απ'οσο ξερω το μωρο μπορει να παρει και ενα κιλο ολοκληρο ετσι?

μηπως παλι ηταν μπηχτη οτι θα γεννησω σε κανα 2 εβδομαδες? μπορει ο γιατρος να το δει αυτο με τον υπερηχο,δηλαδη αν εχεις ακομα μπροστα σου καιρο ή αν πλησιαζει η μερα?

vpCFp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα προσωπικα ο γιατρος μου μου ειπε 21 του μηνος αν δεν σε πιασουν μεχρι τα ξημερωματα οι πονοι που εκεινη την μερα λογικα θα σε πιασουν ελα στην κλινικη ταδε ωρα για προκληση....

Εεεε εκεινη την μερα οπως το ειπε με επιασαν οι πονοι το απογευμα..Και δεν ηταν η ωρα μου να γεννησω 38&1 ημουν... λες και το ηξερε και με ειχε εξετασει 4 μερες πριν δεν ειναι πως με εξετασε εκεινη την ημερα και μ εκανε κατι για να γεννησω ας πουμε;);)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Εμενα προσωπικα ο γιατρος μου μου ειπε 21 του μηνος αν δεν σε πιασουν μεχρι τα ξημερωματα οι πονοι που εκεινη την μερα λογικα θα σε πιασουν ελα στην κλινικη ταδε ωρα για προκληση....

Εεεε εκεινη την μερα οπως το ειπε με επιασαν οι πονοι το απογευμα..Και δεν ηταν η ωρα μου να γεννησω 38&1 ημουν... λες και το ηξερε και με ειχε εξετασει 4 μερες πριν δεν ειναι πως με εξετασε εκεινη την ημερα και μ εκανε κατι για να γεννησω ας πουμε;);)

Με παραξενεψε πολυ γιατι εχω εναν μηνα ακομα μεχρι την ΠΗΤ...μεσα σε εναν μηνα το μωρο αν παρει και ενα ολοκληρο κιλο μπορει να φτασει και 3700!!αυτος ειπε γυρω στα 3 κιλα....αλλα δεν θα μου ελεγε οτι πλησιαζει η ωρα?

μπορουν με τον υπερηχο να δουν αν θα παρεις ολο τον μηνα ή αν εχεις καιρο ακομα?

vpCFp2.png

Λογικα βλεπουν την θεση του μωρου και υπολογιζουν ποσο ακομα εχεις....λογικα ετσι??ουτε εγω ξερω αλλα κατι τετοιο φανταζομαι...

Ο υπερυχος εχει και μια αποκλιση γι αυτο υπολογιζουν στο περιπου ποσο θα γεννηθει...Εσενα τι σε προβληματισε ακριβως το ποσο θα γεννηθει το μωρο η μηπως γεννησεις πιο νωρις απο την πητ??

Οπως και να χει μην αγχωνεσαι ο γιατρος λογικα αν ειχε δει πως πλησιαζει η ωρα θα σου ελεγε κατι πχ αν νιωσεις πονακια τι να κανεις κτλ!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

35 εβδομάδα είχα κάνει υπέρηχο στο πρώτο μωρό μου και τον έβγαζε περίπου 2600....γεννήθηκε 3100 στις 38+4

κι εγώ νόμιζα ότι θα είναι πολύ μεγάλος γιατί τα υπολόγιζα όπως εσύ

αλλά έκανα λάθος

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

Διαφημίσεις

εμενα κοριτσια στις 37+3 που γεννησα το πρωτο μου την ωρα που μου εκαναν εισαγωγη μου το εβγαζαν 3000κιλα και τελικα γεννησα 3,700

στο δευτερο παλι τρεις μερες πριν γεννησω το μωρο ηταν στο πλαι οχι δηλαδη με το κεφαλι κατω γεννησα στις 34 εβδομαδες προωρα και ξαφνικα το μωρο ειχε παρει θεση απ οτι μου εχει πει γυναικολογος μου ποτε δε μπορει να ειναι σιγουρη για το ποτε θα ερθει η γεννα γιατι απλα το μωρο αποφασιζει γι αυτο μπορει να αλλαξει θεση ακομα και την ωρα που γεννας

ο μπεμπακος μου γεννηθηκε 17/12/2009

Εμένα τα παιδιά μου γεννήθηκαν πιο μικρά από τους υπολογισμούς του υπερήχου. Πρέπει να έχει και κάποιο σφάλμα η μέτρησή τους.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να είδε ωρίμανση του πλακούντα και να έκανε κάποιον πρόχειρο υπολογισμό. Εξαρτάται και από άλλους παράγοντες το πόσο θα πάρουν. Μην αγχώνεσαι... άστο κι όπως έρθει κι όσο έρθει κι όταν έρθει! ;) Με το καλό!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Ενδείξεις για το αν θα γεννήσεις νωρίτερα ναι μπορουν να δουν μέσω υπερηχου...πχ ωρίμανση πλακούντα, πολλές συσπάσεις, πολύ χαμηλά το μωρό η να ζει μικρύνει πολυ ο τράχηλος. Θεωρώ όμως ότι θα στο λέγε. Ρωτά τον κι εσύ μην ντρέπεσαι κ πάνω απ' όλα μην αγχώνεσαι...μια χαρά κιλά είναι το μωράκι σου άντε με το καλό!

επίσης είχα πάει στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού που έκανα όταν μπήκα στο μήνα μου στο γιατρό για κολπική εξέταση...

38η εβδομάδα κοιτάζει τον τράχηλο και τη θέση του μωρού και μου λέει

το μωρό είναι ακόμα ψηλά, δεν έχει εμπεδωθεί, τράχηλος σκληρός...

έλα ξανά την άλλη εβδομάδα

'Ηταν Τρίτη και τη Παρασκευή βράδυ ξεκίνησαν οι πόνοι και γέννησα το πρωί

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

Διαφημίσεις

το υπερηχο εχει καποιο σφαλμα λαθους !! προσπαθησε λοιπον να εισαι χαλαρη και ειμαι σιγουρη οτι ο γιατρος σου θα σε βοηθησει για το καλυτερο...τις τελευταιες εβδομαδες ολες μας εχουμε αυτα τα αγχη..