Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SAD!!!

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

Είναι η πρώτη φορά που γράφω αν και σας παρακολουθώ συχνά. Είμαι μανούλα ενός αγοριού 26 μηνών. Τον Αύγουστο αποφασίσαμε με τον άντρα μου να χαρίσουμε στον γιο μου ένα αδερφάκι. Τον Σεπτέμβριο ανακαλύπτω οτι είμαι έγκυος!!! Τρελαθήκαμε απ'την χαρά μας αφού η σύλληψη έγινε με την πρώτη. Πήγα στον γυναικολόγο και μου είπε οτι είχα αποκόλληση. Έκατσα στο κρεβάτι 3 εβδομάδες και όταν ξαναπήγα για υπέρηχο το μωρό μου είχε χαθεί...Τα συναισθήματα μου απερίγραπτα!!!:cry::cry::cry:

Στις 22 Οκτωβρίου έκανα την απόξεση.

Περίμενα πως και πως να περάσουν 3 μήνες για να ξεκινήσουμε ξανά τις προσπάθειες. Τώρα διανύω την 3η περίοδο.

Αχ κορίτσια θέλω πολύ να πιάσω κατευθείαν πάλι. Νομίζω οτι δεν θα αντέξω την αναμονή. Θέλω πολύ να χαρίσω στον γιο μου ένα αδερφάκι για να παίζει!!!

Δώστε μου κουράγιο...!!!:(:(

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα,

Είναι η πρώτη φορά που γράφω αν και σας παρακολουθώ συχνά. Είμαι μανούλα ενός αγοριού 26 μηνών. Τον Αύγουστο αποφασίσαμε με τον άντρα μου να χαρίσουμε στον γιο μου ένα αδερφάκι. Τον Σεπτέμβριο ανακαλύπτω οτι είμαι έγκυος!!! Τρελαθήκαμε απ'την χαρά μας αφού η σύλληψη έγινε με την πρώτη. Πήγα στον γυναικολόγο και μου είπε οτι είχα αποκόλληση. Έκατσα στο κρεβάτι 3 εβδομάδες και όταν ξαναπήγα για υπέρηχο το μωρό μου είχε χαθεί...Τα συναισθήματα μου απερίγραπτα!!!:cry::cry::cry:

Στις 22 Οκτωβρίου έκανα την απόξεση.

Περίμενα πως και πως να περάσουν 3 μήνες για να ξεκινήσουμε ξανά τις προσπάθειες. Τώρα διανύω την 3η περίοδο.

Αχ κορίτσια θέλω πολύ να πιάσω κατευθείαν πάλι. Νομίζω οτι δεν θα αντέξω την αναμονή. Θέλω πολύ να χαρίσω στον γιο μου ένα αδερφάκι για να παίζει!!!

Δώστε μου κουράγιο...!!!:(:(

σε ποιά εβδομάδα έχασες το μωράκι? έκανες κάποιες εξετάσεις μετά? να μην αγχώνεσαι κι όλα θα γίνουν.

Κουράγιο, κουράγιο, κουράγιο, κουράγιο, κουράγιο !!!!!!!!!!!!!

Αφού έχεις ήδη ένα παιδάκι, το μόνο σίγουρο είναι πως είχες απλά μια ατυχία.

Θα μείνεις ξανά έγκυος, πολύ σύντομα θα το δείς.

Κάνε υπομονή !!!!!!!!!!! ;)

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Γλυκια μουυυ.....καταρχην,να χαιρεσαι το παιδακι σου!Να ειναι καλοτυχο και υγιες!

Ο Θεος θα σας χαρισει κι αλλο παιδακι!Απο τη στιγμη,που εγινε μια συλληψη,εστω κι αν δε συνεχιστηκε,θα πραγματοποιηθει και παλι!Αρκει να ειστε και οι 2 ηρεμοι και με υπομονη!

Μην διοχετευεις ολη σου την ενεργεια στο ποτε θα ρθει και ενα δευτερο μωρακι,αλλα προετοιμασε το σωμα και τη ψυχη σου να το δεχτει με γαληνη!

Τα πιο ομορφα πραγματα ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις!

Να σας εχει καλα Ο Θεος σαν οικογενεια!Και με πιστη ολα θα γινουν!:)

Και σε λιγους μηνες να εχεις αναρτησει το ticker σου με την ''ηλικια'' της κυησης σου!!!:-)

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Δε μας ειπες αν ακουσατε καρδουλα και σε πια βδομαδα τοχασες!

Να μην στεναχωριεσαι και να σκεφτεσαι οτι οτι εγινε ετσι το η8ελε ο 8εος. Καλυτερα που εγινε τωρα παρα οταν μεγαλωνε η κυηση.

Το οτι εχεις ηδη ενα παιδακι και οτι επιασες με την πρωτη αυτο σημαινει πως δε 8α αργησει η επομενη εγκυμοσυνη.

Το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα δε μπορεισ να τα βαλεις με την φυση, μην αγχωνεσαι και βουρ στο ψητο για το επομενο σπορακι.

Καλη επιτυχια!!!

Διαφημίσεις

σε ποιά εβδομάδα έχασες το μωράκι? έκανες κάποιες εξετάσεις μετά? να μην αγχώνεσαι κι όλα θα γίνουν.

Το έχασα στην 8η. Έκανα κάποιες εξετάσεις και ο γιατρός μου είπε οτι ήταν τυχαίο γεγονός.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Δε μας ειπες αν ακουσατε καρδουλα και σε πια βδομαδα τοχασες!

Να μην στεναχωριεσαι και να σκεφτεσαι οτι οτι εγινε ετσι το η8ελε ο 8εος. Καλυτερα που εγινε τωρα παρα οταν μεγαλωνε η κυηση.

Το οτι εχεις ηδη ενα παιδακι και οτι επιασες με την πρωτη αυτο σημαινει πως δε 8α αργησει η επομενη εγκυμοσυνη.

Το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα δε μπορεισ να τα βαλεις με την φυση, μην αγχωνεσαι και βουρ στο ψητο για το επομενο σπορακι.

Καλη επιτυχια!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν προλάβαμε να ακούσουμε καρδούλα γιατί από την 5η έως την 8η ήμουν στο κρεβάτι λόγω απακόλλησης. Στην 8η είχε ήδη χαθεί!:cry:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Γλυκια μουυυ.....καταρχην,να χαιρεσαι το παιδακι σου!Να ειναι καλοτυχο και υγιες!

Ο Θεος θα σας χαρισει κι αλλο παιδακι!Απο τη στιγμη,που εγινε μια συλληψη,εστω κι αν δε συνεχιστηκε,θα πραγματοποιηθει και παλι!Αρκει να ειστε και οι 2 ηρεμοι και με υπομονη!

Μην διοχετευεις ολη σου την ενεργεια στο ποτε θα ρθει και ενα δευτερο μωρακι,αλλα προετοιμασε το σωμα και τη ψυχη σου να το δεχτει με γαληνη!

Τα πιο ομορφα πραγματα ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις!

Να σας εχει καλα Ο Θεος σαν οικογενεια!Και με πιστη ολα θα γινουν!:)

Και σε λιγους μηνες να εχεις αναρτησει το ticker σου με την ''ηλικια'' της κυησης σου!!!:-)

Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ.

Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ το θέλω αυτό το παιδί.

Το αξίζει και ο γιος μου!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κουράγιο, κουράγιο, κουράγιο, κουράγιο, κουράγιο !!!!!!!!!!!!!

Αφού έχεις ήδη ένα παιδάκι, το μόνο σίγουρο είναι πως είχες απλά μια ατυχία.

Θα μείνεις ξανά έγκυος, πολύ σύντομα θα το δείς.

Κάνε υπομονή !!!!!!!!!!! ;)

Αυτό κάνω. ΥΠΟΜΟΝΗ!!! Δυστυχώς μπήκα και εγώ στην διαδικασία αναμονής.

Κοιτάζω τον γιο μου και έχω τύψεις που δεν μπόρεσα ακόμα να του δώσω ένα αδερφάκι!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί νιώθεις τύψεις κοπέλα μου ???

Δεν φταίς εσύ.

Θα προσπαθήσεις ξανά και θα δείς που όλα θα πάνε κατ'ευχήν !!!

Το ελπίζω!!!

Είναι στιγμές που είμαι πολύ αισιόδοξη και στιγμές που πέφτω!:(:(:(

Δεν θέλω να το δείχνω και στους δικούς μου ανθρώπους γι'αυτό και παίρνω κουράγιο από τα μηνύματα σας.

OTp9p2.png

wwdEp3.png