Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δραστηριοτητα με χορο για 4,6 χρονων κοριτσι

Recommended Posts

Kαλημερα παιδια,

ηθελα την γνωμη σας για μια δραστηριοτα για την κορη μου. Φετος ξεκινησε μουσικοκινητικη στο δημο .Ηταν πολυ χαρουμενη αλλα δυστυχως λογο του οτι η δασκαλα μας ενημερωσε οτι δεν την πληρωνουν ενδεχετε να σταματησουν.:(

Θελω σιγουρα να κανει μια δραστηριοτητα που να εχει σχεση με χορο γιατι της αρεσει πολυ. Κοιτωντας χτες τις σχολες μπαλετου και διαβαζοντας διαφορα ποστ ειδα τα διδακτρα για σχολες μπαλετου και εμεινα. 100 ευρω μου φαινονται παρα πολλα κ η αληθεια ειναι οτι δεν τρελαινομαι για το κλασικο μπαλετο. Μπορειται να με βοηθησετε; Υπαρχει κατι με κινηση η και τραγουδι ; Υπαρχει κατι που να ξερετε; Μενω Παπαγου.

Διαφημίσεις

Jenny σου εχω στειλει και π.μ.

Σχετικαμε τα διδακτρα, σε 3 σχολες χορου σε Χολαργο-Παπαγου που ειχα ρωτησει το Σεπτεμβρη μου ειχαν πει γυρω στα 65 ευρω το μηνα για 1 ωρα την εβδομαδα. Μιλαμε παντα για μπαλετο.

πολλα δεν ειναι?

στα μελισσια ειναι κανα 60αρι το μηνα 2 φορες την εβδομαδα τα μικρα

με 100 ευρω τον μηνα κανουν οι μεγαλες 3 φορες την εβδομαδα απο 1,5ωρα μαθημα

Διαφημίσεις

το σημαντικό ειανι να ειναι και καλες οι σχολές! δηλαδη τα παιδιά να μαθαίνουν σωστα, να περνάνε καλα και να προοδεύουν!

ειμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

jenny_v σου εχω στείλει πμ

age.png

Jenny σου εχω στειλει και π.μ.

Σχετικαμε τα διδακτρα, σε 3 σχολες χορου σε Χολαργο-Παπαγου που ειχα ρωτησει το Σεπτεμβρη μου ειχαν πει γυρω στα 65 ευρω το μηνα για 1 ωρα την εβδομαδα. Μιλαμε παντα για μπαλετο.

Σορρυ τα χρηματα ειναι για 2 φορες την εβδομαδα δηλ. 2 ωρες. Εν τελει εγω δεν την εγραψα γιατι βρηκα

αλλες δραστηριοτητες που ταιριαζουν καλυτερα στο δικο μου παιδι.

Σορρυ τα χρηματα ειναι για 2 φορες την εβδομαδα δηλ. 2 ωρες. Εν τελει εγω δεν την εγραψα γιατι βρηκα

αλλες δραστηριοτητες που ταιριαζουν καλυτερα στο δικο μου παιδι.

ετσι ακουγεται λογικο