Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

6,5 μωνών και δεν κοιμάται με τίποτα την ημέρα..κανένα κολπάκι;

neraidoyla

Recommended Posts

Η μικρή μου είναι 6,5 μηνών και πολύ δύσκολη στον ύπνο,μέχρι τώρα κοιμόταν στο στήθος ή στο καρότσι με κούνημα,πλέον δεν κοιμάται με κανένα τρόπο και απο τη νύστα και την υπερένταση σπαράζει στο κλάμα,δεν ξέρω πως να την βοηθήσω να κοιμηθεί..καμία ιδέα;;;;

Διαφημίσεις

Περιπου το ιδιο προβλημα εχω κι εγω, εγω βρηκα σα λυση το θηλασμο αλλα δυστυχως μετα δεν με αφηνει να σηκωθω.Θα σου ελεγα να δοκιμασεις τη βολτα αλλα δεν ειναι το πιο πρακτικο.Πιστολακι, απορροφητηρα δοκιμασες;

Λες να εχουν θεμα με τα δοντια και κανουν ετσι;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

μια φίλη που είχε το ίδιο πρόβλημα, την έβαζε στο αυτοκίνητο και την έκανε βόλτες. το ξέρω πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά μετά από ένα μήνα είχε συνηθίσει και κοιμόταν την ίδια ώρα χωρίς κόπο...

Μόνο στο αυτοκίνητο κοιμάται κ εγω να είμαι δίπλα κ να με βλέπει...πρακτικά όμως δεν γίνεται γιατί ο μπαμπας μας που οδηγεί,δουλεύει κ λείπει πολλές ώρες..σήμερα έκλαιγε σπαρακτικά μια ώρα με το ρολόι,την είχα αγκαλια,την έκανα βόλτες κ πάλι ουρλιαζε,κοιμήθηκε στο τέλος απο το πολυ κλάμα

Δοκίμασες να την θηλάσεις ξαπλωμένες στο κρεβάτι και με χαμηλό ή καθόλου φωτισμό; Και ο δικός μου είναι πολύ δύσκολος στον ύπνο την ημέρα (να φανταστείς δεν έχει κοιμηθεί ΠΟΤΕ στο καρότσι ή στο αυτοκίνητο :rolleyes:) αλλά αυτό το κόλπο πάντα πιάνει.

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

Δοκίμασες να την θηλάσεις ξαπλωμένες στο κρεβάτι και με χαμηλό ή καθόλου φωτισμό; Και ο δικός μου είναι πολύ δύσκολος στον ύπνο την ημέρα (να φανταστείς δεν έχει κοιμηθεί ΠΟΤΕ στο καρότσι ή στο αυτοκίνητο :rolleyes:) αλλά αυτό το κόλπο πάντα πιάνει.

Δεν θηλάζει ποτέ ξαπλωμένη,ούτε το βράδυ ακόμα,αφού να φανταστείς οταν είναι σε υπερένταση την θηλάζω περπατώντας για να ηρεμήσει..

κοριτσάρα μου και δική μου 7 μηνών τα ίδια,φάση είναι....

ζιζάκι και babtwearing.

έτσι βρηκα την σωτηρία..τουλάχιστον πάνω μου κοιμάται...

Στέλλα μου το στήθος ούτε να το βλέπει ξαφνικά..δεν ξέρω τι την έπιασε,σήμερα δεν της έδωσα τίποτα να φάει για να την καταφέρω να θηλάσει,ΤΙΠΟΤΑ,πονάει το στήθος μου,τελικά έβγαλα το γαλα κ μόλις της το έδωσα με μπουκάλι το ήπιε..τι είναι πάλι αυτό;:-(

για απεργια θηλασμου μου φαινεται....καντε μπανακι αζι,παρτην αγκαλια γυμνούλα πάνω σου......αχ τα κοριτσια είναι ζορικαααααααα

θα τρελαθω ετσι ξαφνικα...:-(:sad::-( και αφου μεχρι τωρα κοιμοταν μονο στο στηθος,παει κι αυτο

Διαφημίσεις

Στέλλα μου το στήθος ούτε να το βλέπει ξαφνικά..δεν ξέρω τι την έπιασε,σήμερα δεν της έδωσα τίποτα να φάει για να την καταφέρω να θηλάσει,ΤΙΠΟΤΑ,πονάει το στήθος μου,τελικά έβγαλα το γαλα κ μόλις της το έδωσα με μπουκάλι το ήπιε..τι είναι πάλι αυτό;:-(

Αχ, κι εγώ το πέρασα με την δικιά μου, ήταν περίπου 8 μηνών!!! Πεινούσε, ούρλιαζε και όταν της πλησίαζα το στήθος τίποτα!! Μια απαξίωση!!....:confused: Τελικά, ήταν όντως φάση, το ξεπέρασε μετά από 3-4 μέρες. Πώς? Πεινούσε, της πρόσφερα στήθος, δεν το πλησίαζε καθόλου, εγώ χωρίς να την πιέζω συνέχισα να την έχω αγκαλιά στην ίδια στάση και μετά από 5 λεπτά το άρπαξε και άρχισε να τρώει!!! Τί να πω....κι εγώ ήμουν να σκάσω τότε...Θα σου πρότεινα, λοιπόν, να επιμείνεις διακριτικά ;), χωρίς πίεση, νομίζω και άλλες κοπέλες αυτό πρότειναν και συμφωνώ...αν τώρα επιμένει, ρώτησε καλού κακού και την παιδίατρό σου..επίσης, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις αλλάξει κάτι στη μυρωδιά σου: άρωμα, αφρόλουτρο, σαμπουάν...μου είχε πει η παιδίατρος μου ότι και αυτό μπορεί να παίζει ρόλο στο να έχει η μικρούλα προσωρινά μια αποχή από σένα..σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!!:)

Δεν θηλάζει ποτέ ξαπλωμένη,ούτε το βράδυ ακόμα,αφού να φανταστείς οταν είναι σε υπερένταση την θηλάζω περπατώντας για να ηρεμήσει..

Κι εγώ το έκανα αυτό στην αρχή γιατί ο μπουλούκος μου είναι πολύ αγκαλίτσας..υπομονή! Μήπως περνάτε άλμα ανάπτυξης;

S02fp3.png

LnVyp3.png