Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μήπως είναι έγκυος

Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι 19 και η κοπέλα μου 18

εδώ και μια εβδομάδα περίπου ολοκληρώσαμε

όμως υπάρχει ένα πρόβλημα η εγώ νωμίζω ότι είναι πρόβλημα γιατί έχω τρελαθεί.

Τέλειοσα μέσα της με το προφυλακτικό πάντα μετά τσέκαρα το προφυλακτικό μήπως είχε κάποια διαροή αλλα όλα καλά το κοίταξα απο τότε δεν ξέρω τι με έχει ποιάσει και νομίζω πως είναι έγκυος δεν μπορώ να την πάω σε γιατρό να το κοιτάξουμε υπάρχει πρόβλημα + ότι δεν θέλω να είναι έγκυος είμαστε σε μικρή ηλικία ακόμα.Είναι λίγο αρρωστούλα και πονούσε χθες και προχθες η κιλιά της όμως τώρα δεν την ενοχλη δεν πιστεύω να είνα εσείς τι λέτε ? μπορεί να πέρασε κάτι το προφυλακτικό εφώσον δεν είχε σπάσει? και αν είχε σπάσει όταν το έβγαλα θα έπεφτε σίγουρα κάτι κάτω έτσι δεν είναι? βοηθήστε με.Με έχει ποιάσει πανικός.

Ευχαριστώ για την κατανόηση :))

Διαφημίσεις

εφοσον το προφυλακτικο ηταν αρτιο κατα την εξοδο δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος. εχει καθυστερηση? ποτε περιμενει περιοδο? εκεινη νιωθει κατι διαφορετικο στο σωμα της?

Μετά της 15 περιμένει καθηστέριση και δεν νιώθει κάτι στο σώμα της όλα όπως πριν.

Όταν ενοείς κατά την έξοδο δηλαδή αν ήταν τρύπιο το προφυλακτικό θα φενόταν τι ενοείτε?

an deν τρυπησε το προφυλακτικο ολακαλα!αν ηταν η πρωτη της φορα πολυ λογιακα να αλλαξει και να διαταραχθει ο κυκλος της μπορει ν ακ=εχει καθυστερηση,μην αγχωνεστε ολα καλα, δε νομιζω να εγινε κατι!μην αγχωνεσαι λεμε !!!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Διαφημίσεις

αφου λες οτι το ελεγξες και δεν ειχε καμια τρυπα, δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας. επισης να μην αγχωνεσαι η τουλαχστον να της δειχνεις οτι δεν αγχωνεσαι γιατι θα την αγχωσεις παραπανω και μπορει να μην της ερθει για αυτο το λογο.