Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προετοιμασιες βαπτισης Φάνη

DREAMCATCHER

Recommended Posts

και 3εκινανε οι απορριες

λοιπον 8ελω να αποφυγω το γλυκακι-παστακι

πολυ συνι8ισμενο οποτε ειμαι αναμεσα σε κατι σοκολατικο, δλδ, ειτε σοκολατακια σε ζελατινη κατι παρομοιο με αυτο που εφτια3α κατι προχειρο , σιγουρα περισσοτερες κορδελες, ισως καποιο καρτελακι με το ονομα του Φάνη

DSCN2441.jpg

ή μια σοκολατα κανονικο μεγε8ος σαν τη lacta αλλα ε3ωφυλλο 8α εχει καμια φωτο του φανη και κανενα κειμενο και κορδελες?

ποιο σας φαινεται πιο πρωτοτυπο ??

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Διαφημίσεις

Μάλλον η σοκολάτα κατάληλα φτιαχμένη θα ητασν πιο πρωτοτυπο.Για γτιάχτο περισσότερο στο μυαλό σου.Σοκολάτα με χαρτι περιτυλίγματος πολύχρωμο και κορδέλες και το ονομα του Φάνη πάνω .......μάλλον ειναι καλύτερο απο το παστάκι.

Η αμυγδαλοτο με την ζελατίνα και τις κορδέλες...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Μάλλον η σοκολάτα κατάληλα φτιαχμένη θα ητασν πιο πρωτοτυπο.Για γτιάχτο περισσότερο στο μυαλό σου.Σοκολάτα με χαρτι περιτυλίγματος πολύχρωμο και κορδέλες και το ονομα του Φάνη πάνω .......μάλλον ειναι καλύτερο απο το παστάκι.

Η αμυγδαλοτο με την ζελατίνα και τις κορδέλες...

για πες για πες, μου αρεσει

αυτο που βλεπεις στη φωτο σου φαινεται πολυ φτωχο? εμενα κατι δε με γεμιζει

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Καταρχάς τι ειναι αυτο που ειναι μέσα;;;

Χαρτί;;;Δεν το βλέπω καλά.

oxi βρε κατι σοκολατακια ειχα σπιτι απο πραγα και τα εβαλα για να φουσκωσει να δω πως 8α ειναι , αλλα η αλη8εια ειναι οτι μου φαινεται πολυ λιγο, δε με εντυπωσιαζει ιδιαιτερα...

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Διαφημίσεις

Εμένα να σου πω μου φαίνονται πολύ μεγάλες οι κορδέλες για το περιεχόμενο, και θα προτιμούσα κάτι σε δέσιμο καραμέλα... Θα μπορούσες να πάρεις σοκολατάκια σε σχήματα καρδούλα, κοχύλι κλπ. και να τα δέσεις σε ζελατίνα...

Λοιπόν άκου.

Πάς και αγοράζει απο lidl σοκολάτες και βγάζεις το περιτυλιγμα το εξω και οχι το αλουμινοχαρτο.

Παιρνεις ενα χαρτι περιτυλίγματος η χαρτι Α4 πολύχρωμο απο βιβλιοπωλειο και τυλιγεις τις σοκολάτες. Εγω θα εβαζα τουλάχιστον 3 χρωμματα.

Τυπώνεις μικρότερη φωτογραφία του Φάνη[παρεπιπτοντως ΤΕΛΕΙΟ ΟΝΟΜΑ...]με 1-2 λογάκια πάνω και την κολλάς. Αμα θες βάζεις και καμιά κορδέλα για να γινει πιο πλούσιο. Αυτη που εχεις βάλει μαρέσει πολύ. Ετοιμο και πολύ ξεχωριστό και μη σου πω πως δεν θα μείνει 1.

Το μειονοκτημα είαι πως πρεπει να φτιάξεις πολλές και αποτι θυμάμαι εκει στην Κρητη όταν λέτε "κλειστη βάπτηση" εννοείται 2.000 άτομα χαλαρά.

Χαλαρά ξεκινάς απο τωρα αμα θες να βαπτήσεις τον ...Αυγουστο.

Λοιπόν άκου.

Πάς και αγοράζει απο lidl σοκολάτες και βγάζεις το περιτυλιγμα το εξω και οχι το αλουμινοχαρτο.

Παιρνεις ενα χαρτι περιτυλίγματος η χαρτι Α4 πολύχρωμο απο βιβλιοπωλειο και τυλιγεις τις σοκολάτες. Εγω θα εβαζα τουλάχιστον 3 χρωμματα.

Τυπώνεις μικρότερη φωτογραφία του Φάνη[παρεπιπτοντως ΤΕΛΕΙΟ ΟΝΟΜΑ...]με 1-2 λογάκια πάνω και την κολλάς. Αμα θες βάζεις και καμιά κορδέλα για να γινει πιο πλούσιο. Αυτη που εχεις βάλει μαρέσει πολύ. Ετοιμο και πολύ ξεχωριστό και μη σου πω πως δεν θα μείνει 1.

Το μειονοκτημα είαι πως πρεπει να φτιάξεις πολλές και αποτι θυμάμαι εκει στην Κρητη όταν λέτε "κλειστη βάπτηση" εννοείται 2.000 άτομα χαλαρά.

Χαλαρά ξεκινάς απο τωρα αμα θες να βαπτήσεις τον ...Αυγουστο.

:lol::lol::lol: αχχαχχα γεια σου βρε aggeloudia 2000 σφαιρες

οχι καλο 150-160 ατομα 8α εχω δεν την κανω ανοιχτη ιδιαιτερα

ποποπο μου εβαλες ιδεες τωρα

περιπου στις 170 8α φτια3ω αραγε 8α βγει πολυ παραπανω απο ενα απλο παστακι?

αλη8εια σου αρεσει το ονομα Φάνης το εχω τα3ει ειχα πολυ δυσκολες εγκυμοσυνες και για την δικη μου ζωη αλλα και για τα παιδια.οι περισσοτεροι με κοιτανε και μου λενε κοροιδευτικα ...ο μπεμπης Φάης...στους εχω χε...ους ομως γιατι το ειχα τα3ει στον Αγιο Φανούριο

ποπο με εκανες και χαμογελασα τωρα

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Το Φάνης για μενα ειναι απο τα πιο ωραια αντρικά ονόματα.

Οτι ταζεται δεν ξετάζεται.Αρα καλά έκανες και τον βγάζεις έτσι. Ποσός σε νοιάζει τι θα πούν οι άλλοι.Ασς που ειναι και φατσόνι. Να τα χαίρεσαι και τα δυο σου τα αγγελουδάκια.

150 άτομαααααααααααα;;;;;;;;Ααααααααααα η οικογένεια αυστηρά.

Εμένα μου αρέσει ως ιδεα.Το θεμα ειναι να σε ικανοποιεί.Οτι ειναι αρκετή μια σοκολάτα, ειναι αρκετή αλλά εχει δουλειά......!!!!!!!!!

Το παστάκι μεσα στο σελοφάν θα πασαληφτεί νομίζω.

Για πες κανα παροδιασκό γλυκό Κρητικό που μπαίνει σε σελοφάν;;;

Το Φάνης για μενα ειναι απο τα πιο ωραια αντρικά ονόματα.

Οτι ταζεται δεν ξετάζεται.Αρα καλά έκανες και τον βγάζεις έτσι. Ποσός σε νοιάζει τι θα πούν οι άλλοι.Ασς που ειναι και φατσόνι. Να τα χαίρεσαι και τα δυο σου τα αγγελουδάκια.

150 άτομαααααααααααα;;;;;;;;Ααααααααααα η οικογένεια αυστηρά.

Εμένα μου αρέσει ως ιδεα.Το θεμα ειναι να σε ικανοποιεί.Οτι ειναι αρκετή μια σοκολάτα, ειναι αρκετή αλλά εχει δουλειά......!!!!!!!!!

Το παστάκι μεσα στο σελοφάν θα πασαληφτεί νομίζω.

Για πες κανα παροδιασκό γλυκό Κρητικό που μπαίνει σε σελοφάν;;;

oxi , παστακι το εχω απορριψει

στο σελοφαν 8α μπουν μικρα σοκολατακια

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Διαφημίσεις

Δες και αυτη τη διευθυνση που εχει ωραια! Ειναι γεματη με περιτυλιγματα σοκολατας...

http://wrappedhersheys.com/index.cfm

Επισης υπάρχει και σοκολάτα που εχει γραμματα και εικονα πανω, αλλα νομιζω πως ειναι πολυ ακριβή και θα σου στοιχισει περισσοτερο απο κανονικο γλυκο, αλλα ρίξε και μια ματια σε αυτη τη διευθυνση, δες στα δειγματα τις φωτο

http://www.chocolategraphics.gr/Products.aspx?category=11

Ελπιζω να σε βοηθησα καπως!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ,ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ S/M ΝΟΜΙΖΩ 40 ΛΕΠΤΑ Η ΜΙΑ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ),ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΥΠΩΣΕ ΧΑΡΤΙ ΡΟΖ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ )

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ,ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 60ΛΕΠΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΤΑΚΙ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 1,20 ΚΑΙ 1,30

ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!

Αστα εγω στο γιο μου ειχα κανει παστακια απο την Ξερικου πανεμορφα και πεντανοστιμα, αλλα ειχανε 4,5 ευρω το ενα με το ονομα του μικρου επάνω!! Ειχα 70 άτομα μονο καλεσμενους και λογω πένθους δεν καναμε και τραπεζι και ετσι εδωσα κατι παραπανω στις μπομπονιερες και στα γλυκακια και δεν το μετανοιωσα! Αλλα δεν αξιζει για πολλά άτομα, ειναι πάρα πολλα!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ,ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ S/M ΝΟΜΙΖΩ 40 ΛΕΠΤΑ Η ΜΙΑ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ),ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΥΠΩΣΕ ΧΑΡΤΙ ΡΟΖ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ )

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ,ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 60ΛΕΠΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΤΑΚΙ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 1,20 ΚΑΙ 1,30

τελεια ιδεα αυτα τα ε3ωφυλλα

chocolate graphics εχω απεναντι απο το σπιτι μου 8α παω να ριο3ω μια ματια

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι μου αρέσει περισσότερο η ιδέα με το σακουλάκι και τα σοκολατάκια μέσα..

Μπορείς να βάλεις και καραμελίτσες ή μεγάλες χάντρες ή κάτι ανάλογο για να γεμίσει το περιεχόμενο.

Επίσης αν αντικαταστήσεις τη διάφανη ζελατίνα με πολύχρωμες,κίτρινη,κόκκινη,μπλε..θα είναι πιο έντονο και χαρούμενο το οπτικό αποτέλεσμα.

Και στις κορδέλες μπορείς να τυπώσεις καρτάκια με το όνομα του Φάνη (σε χαρτόνι) και μια φρασούλα, "ευχαριστώ πολύ" ή κάτι τέτοιο,να κάνεις τρύπα με διακορευτή και να το περάσεις σε 1 από τις κορδέλες.

Από κόστος δεν ξέρω αλλά σαν ιδέα μου αρέσει. :D

Θα μπορουσες επισης και να φτιάξεις τα μικρα σοκολατακια με τα γράμματα απο το ονομα του μικρού σε καθε ενα, και να εχεις πεντε μικρα σοκολατακια στο σακουλακι αντι για 1 σοκολατα!! Θα δοκιμασω και εγω να δω αν γινουν ωραια!!

Εμένα πάντως καταφέρατε κ με προβληματίσατε , τόσο μάπα είναι το παστάκι? Ενα γειτονικό ζαχαροπλαστείο κάνει απίστευτη μπλάκ φόρεστ και συνενοήθηκα να μου κάνει παστάκια, έτσι όπως τα λέτε όμως .. anyway είναι αργά για αλλαγές σχεδίων, η βάφτισή μας είναι την άλλη Κυριακή.

Υ.Γ. Το Φάνης είναι πολύ ωραίο όνομα, με το καλό!

Εμένα πάντως καταφέρατε κ με προβληματίσατε , τόσο μάπα είναι το παστάκι? Ενα γειτονικό ζαχαροπλαστείο κάνει απίστευτη μπλάκ φόρεστ και συνενοήθηκα να μου κάνει παστάκια, έτσι όπως τα λέτε όμως .. anyway είναι αργά για αλλαγές σχεδίων, η βάφτισή μας είναι την άλλη Κυριακή.

Υ.Γ. Το Φάνης είναι πολύ ωραίο όνομα, με το καλό!

oxi καμαρι μου , μια χαρα ειναι το παστακι απλα εγω 8ελω να κανω κατι διαφορετικο, στη ραφαελα μου κι εγω παστακι εκανα , ομως επειδη ειναι το αναμενομενο 8ελω κατι διαφορετικο να εντυπωσιασω μωρεεεε...μπλακι φορεστ ακουω....ο ρε μανα μουυυυυυυυ....αχ αμαρτιααααα!!!!!!

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Φανταστική ιδέα!!!!!!!

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

εμεις εδω στην κρητη στο τραπεζι βαζουμε ξεροτηγανα.

στην βαπτιση του γιου μου \ι ειχα παρει ζελατινα με συελ σχεδια και κιτρινο χορτο και με αυτα ειχα τυλιξει τα ξεροτηγανα .και τα διναμε μαζι με τις μπομπονιερες.

και ειχα βαλει και μερικα με χρωματιστη τρουφα στο τραπεζι με το ευχολογιο.

εμενα μου αρεσε πιο πολυ απο το παστακι μια και ειμαι φαν των καλων ξεροτηγανων.

η ιδεα τις σοκολατας μου αρεσει πιο πολυ απο τα παστακια.

οπως επισης μπορεις να παρει και χωνακια παγωτου και να βαλεις μεσα διαφορα καλουδια ,ζελεδακια σοκολατακια

Ξηροτηγανα for ever.

Πήγα για δουλειά στην Κρήτη μια βδομάδα και πήρα 4 κιλά απο ολα αυτά τα τσιμπλέκια.

Ασε δεν παιζονται.!!!!!!!!!!!!!Οπου υπάρχει παράδοση, σε οποια γωνια της Ελλάδος το προτιμώ αποτιδηποτε άλλο.Η παράδοση και οι παληοι ξερουν καλύτερα.

3εροτηγανα 8α κανω ετσι κι αλλιως , ειχα κανει και στη ραφ μου, απλα 8ελω να κανω κι αλλο γλυκο αλλα μαλλον καταληγω στη σοκολατα με το περυτιλιγμα.

κλεισαμε και κεντρο ειναι αυτο

http://www.agrambeli.gr/index.php

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Καλησπέρα κι από μένα. Πολύ καλή η ιδέα για τα ξεροτήγανα. Είχα κάνει στο γάμο μου, και έγιναν ανάρπαστα. Επίσης, επειδή τα είχα παραγγείλει από Κρήτη, μου έστειλαν από το Ζαχαροπολαστείο και αμύγδαλα με σοκολάτα βουτηγμένα σε καραμέλα. Πάθαμε πλάκα από την γεύση τους.

με το καλο να βαφτισεις τον φανη σου ειναι παρα πολυ ωραιο ονομα και εγω τον γιο μου τον εταξα ραφαηλ και τον βαφτισα ετσι γιατι ειχα επισης δυσκολη εγκυμοσυν γεννα κτλ

στο θεμα μας εγω επειδη επισης δεν ηθελα παστακια κ δεν ειχα χρονο να κανω κατι αλλο πηρα απο ζαχαροπλαστειο εχει σε πλεξυ γκλας ψηλα σφηνακια με γλυκακια διαφορα μεσα και με κορδελακι κρεμοταν το κουταλακι μου βγηκε 90 λεπτα αλλα ηταν πρωτοτυπο και νοστιμο