Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΒΟΛΗ?

Recommended Posts

Καλησπέρα κ Χρόνια πολλά!

Είμαι έγκυος με τελευταια περιοδο στις 14/11 και ο γιατρός υπολογίζει ότι η σύλληψη έγινε μάλλον αργα κ ότι είμαι στην 6η εβδομάδα.

Την πρώτη φορά που έκανα υπέρηχο στις 27/12 φαινόταν μόνο ο σάκος κ ο γιατρός μου είπε να κάνω χοριακές εξετάσεις ανα δύο μέρες για να δούμε την εξελιξη του εμβρύου.Οι εξετάσεις έγιναν σχεδόν την ίδια ώρα με διαφορά 48 ωρών.

29/12: 9940

31/12: 14810

02/01: 19632

Tα αποτελέσματα δεν άρεσαν καθόλου στον γιατρό μου λέγοντας οτι η αύξηση είναι πολυ μικρη κ ότι μάλλον πρόκειται για μη βιώσιμη κύηση.

Όμως χθες πήγα σε έναν δεύτερο γιατρό κ κάναμε έναν υπέρυχο κ είδα ότι το έμβρυο είχε μεγαλώσει κ ότι ηταν 5χιλιοστα.

Καρδουλα δεν ακούσα ακόμη οποτε όλα ειναι πιθανα.. sad.gif

Η αλήθεια είναι οτι τα μόνα συμπτωματα που είχα- πόνος στο στήθος κ υπνηλία- νιώθω ότι αρχίζουν κ εξαφανίζονται..

Είναι όντως τόσο ανησυχητικές οι αργές αυξήσεις της χοριακής?

Ευχαριστώ πολύ!

modify_inline.gif

Διαφημίσεις

kalhmera και χρονια πολλα και καληχρονια!

η χοριακη θα πρεπει να διπλασιαζεται καθε δευτερη ημερα ή εστω να πλησιαζει η αυξηση στο 60% της προηγουμενης.

βλεπω οτι αναμεσα στη 2η και την 3η χορικαη υπαρχει προβλημα δηλαδη μια ιδανικη χοριακη απο το 14800 θα ταν κοντα στο 29000 και οχι 19000 μοναδες.

στην 6η βδομαδα κυησης παντα βλεπουμε καρδια αλλα δενειναι σιγουροοτι θα ακουσεις και χτυπο αλλα 7η βδομαδα πρεπει να την ακουσετε αλλιως κατι καθυστερει την εξελιξη.

το σιγουρο ειναι οτι αν δε παει καλα το εμβρυο ειναι καλυτερα να το αποβαλλει ο οργανισμος για να μη μπεις σε περιπετειες σε μεγαλυτερη εβδομαδα κυησης!

ειμαι παθουσα με μια βιοχημικη κυηση και σε καταλαβαινω την αγωνια σου αλλα καλυτερα μη το παιρνεις σε δεδικασμενο..σιγουρα παντως αρχες της αλλης εβδομαδας θα ξερεις σιγουρα πως πανε τα πραγματα.

ευχομαι καλη επιτυχια και καλη συνεχεια και να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου!