Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ασφαλιστικές καλύψεις τσμεδε

Recommended Posts

Καλησπέρα εγώ είμαι στον 5ο μήνα, ασφαλισμένη στο ΤΣΜΕΔΕ και υπάλληλος δημοσίου ξέρω για τα 2500 ευρω και μέχρι στιγμής μου έχουν καλύψει όλες τις αιματολογικές εξετάσεις (γύρω στα 400 ευρώ). Πληρώνουν με τιμολόγια δημοσίου αλλά αν ξέρει ο ιατρός να σου τα γράψει τα πέρνεις όλα, εκτός από τους υπέρηχους που είναι 8-9 ευρω ο καθένας. Αν όμως σας γράψει ο γιατρος τριπλεξ ομφαλιου λόρου, ή καπως έτσι μου το είπαν, παίρνεις κάπου 50 ευρω.

Διαφημίσεις

Στην πρωτη εγκυμοσύνη μου είχαν πληρώσει τις πρώτες μαζεμένες εξετάσεις που κάνουμε και μετά τίποτα άλλο-ούτε επισκέψεις στο γιατρό, ούτε εξετάσεις -μόνο στο τέλος τα 2500 :evil:

Σε εσάς?

ΜΑΡΙΑ78, σε ποιο τσμέδε πας και σου τα δίνουν, τι πρέπει να γράφει ο γιατρός στο παραπεμπτικό?

Στα μεγάλα κέντρα τύπου ΒΙΟΙΤΑΤΡΙΚΗ, ΔΙΑΓΝΩΣΗ κλπ, πληρώνεις τιμές δημοσίου (ειτε μετά τα παίρνεις, είτε όχι :wink: )

KbCJp2.pngEYukp3.png

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΛΕΓΚΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΤΟΥ ΠΑΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΕΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΟΥΡΩΝ, ΖΑΧΑΡΟ, ΓΛΥΚΟΖΗΛΙΩΜΕΝΗ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ, ΕΜΜΕΣΗ COOMBS, ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΣΜΕΔΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ....

Στα μεγάλα κέντρα τύπου ΒΙΟΙΤΑΤΡΙΚΗ, ΔΙΑΓΝΩΣΗ κλπ, πληρώνεις τιμές δημοσίου (ειτε μετά τα παίρνεις, είτε όχι :wink: )

Πληρώνεις τιμές ΤΣΜΕΔΕ που είναι πολύ πιο χαμηλές απο αυτές που πληρώνεις ιδιωτικά. Αρκεί να τους το πείς! Χτές έδωσα για γενική αίματος-γενική ούρων 4,65Ευρω :!:

Επίσης στο ΤΣΜΕΔΕ το κεντρικό (Κολοκοτρώνη) μου είπαν ότι καλύπτουν έξοδα εγκυμοσύνης μόνο αν είναι επαπειλούμενη η κύηση, στο ΤΣΜΕΔΕ του Πειραια μου καλύπτουν τις επισκέψεις στο γυναικολόγο και τους υπέρηχους :!: (20 ευρώ η επίσκεψη) Ετσι πηγαίνω κάθε δυο-τρείς μήνες Πειραια. Τα 2500Ευρώ πάντως είναι αυτό πού ισχύει παντού!

ssttaa