Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!!Η φίλη μου νοικιασε πριν 3 χρόνια ένα διαμέρισμα ολοκαίνουριο.Πρώτη μπήκε μέσα.Και τώρα της χάλασε ο αποροφητήρας.Η εγγύηση έχει λήξει.

Μήπως ξέρετε να μου πείτε εαν την ζημιά πρέπει να την πληρώσει η ίδια καθώς προέρχεται από δική της χρήση ή να την πληρώσει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος;;;

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!Η φίλη μου νοικιασε πριν 3 χρόνια ένα διαμέρισμα ολοκαίνουριο.Πρώτη μπήκε μέσα.Και τώρα της χάλασε ο αποροφητήρας.Η εγγύηση έχει λήξει.

Μήπως ξέρετε να μου πείτε εαν την ζημιά πρέπει να την πληρώσει η ίδια καθώς προέρχεται από δική της χρήση ή να την πληρώσει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος;;;

Καλημέρα και σε εσένα,επειδή η ζημιά προέρχεται από δική της χρήση κανονικά θα πρέπει να την πληρώσει η ίδια.

Χαλασε ο απορροφητηρας μεσα σε 3 χρονια? Τι μπορει να του εκανε για να χαλασε? Για μενα αν δεν εκανε κακη χρηση..μηπως ηταν κανενας κακιας ποιοτητας ή μεταχειρισμενος? Υπαρχουν καποια πραγματα που χαλανε φυσιολογικα με το περασμα του χρονου..και ειναι υποχρεωση του ιδιοκτητη ..αλλα ο απορροφητηρας δεν νομιζω οτι εχει διαρκεια ζωης 3 χρονια μονο...

Στανταρ επειδη το ειχαμε και εμεις αυτο το θεμα,την πληρωνει ο ενοικιαστης.Δεν φταιει ο ιδιοκτητης αν ο ενοικιαστης του "εβγαλε τα ματια"!

Οντως κουφο να χαλασει ο απορροφητηρας τοσο νωρις.Αν ηταν ελλατωματικος θα ειχε βεβαια δειξει σημαδια απο πολυ νωρις!

Καλα ξεμπερδεματα!!

Ηθελα να ρωτησω το εξης.Θελω να αγορασω ενα διαμερισμα σε μια νεα πολυκατοικια,οπου μονο 2-3 διαμερισματα ειναι αγορασμενα και κατοικησιμα και ετσι φαινεται να μενουν για πολυ καιρο ακομα!

Το ερωτημα μου εχει να κανει με τα κοινοχρηστα.Θα πληρωνω και εγω μερος κοινοχρηστων για τα κλειστα διαμερισματα ή επιβαρυνουν τους ιδιοκτητες?

Στανταρ επειδη το ειχαμε και εμεις αυτο το θεμα,την πληρωνει ο ενοικιαστης.Δεν φταιει ο ιδιοκτητης αν ο ενοικιαστης του "εβγαλε τα ματια"!

Οντως κουφο να χαλασει ο απορροφητηρας τοσο νωρις.Αν ηταν ελλατωματικος θα ειχε βεβαια δειξει σημαδια απο πολυ νωρις!

Καλα ξεμπερδεματα!!

Ηθελα να ρωτησω το εξης.Θελω να αγορασω ενα διαμερισμα σε μια νεα πολυκατοικια,οπου μονο 2-3 διαμερισματα ειναι αγορασμενα και κατοικησιμα και ετσι φαινεται να μενουν για πολυ καιρο ακομα!

Το ερωτημα μου εχει να κανει με τα κοινοχρηστα.Θα πληρωνω και εγω μερος κοινοχρηστων για τα κλειστα διαμερισματα ή επιβαρυνουν τους ιδιοκτητες?

καλημερα νομιζω οτι δεν εχεις καμια σχεση με τα κλειστα εσυ,πληρωνει ο καθε ιδιοκτητης την αναλογια του.

Διαφημίσεις

Αν μιλάς για απούλητα επιβαρύνουν τον κατασκευαστή μέχρι 5ετία. Αν δεν πουληθούν και τότε επιβαρύνεσθε οι ήδη υπάρχοντες ιδιοκτήτες. Αν μιλάς για πουλημένα αλλά κλειστά σπίτια, τοτε επιβαρύνονται οι ιδιοκτήτες τους.