Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιωση επηρεαζει την περιοδο?!

Recommended Posts

Γεια σας,θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας εναν προβληματισμο μου!

Εχω σχετικα σταθερο κυκλο 29 μερες και σημερα ειμαι στην 31 και περιοδος δεν εχει εμφανιστει. Πριν 2-3 μερες ειχα ιωση με εντονο πυρετο εως και 38.6 καθως και διαροια. ΤΟ ερωτημα μου ειναι αν αυτη η ιωση ενδεχεται να εχει επηρεσει τον κυκλο και να εχω αυτη την μικρη καθυστερηση. Απο χτες ωστοσο εχω συμπτωματα οπως πρηξιμο στο στηθος και στην κοιλια. Θα εκτιμουσα την γνωμη σας/.

Διαφημίσεις

καταρχάς έχεις ολοκροληρωμενες σεξουαλικες σχέσεις???

φοβασαι για εγκυμοσυνη??

κατατοπισε μας λίγο καλύτερα

μπορεί ο κυκλος σου να άλλαξε λόγω αλλαγης καιρού

Ειχα επαφες αλλα με προφυλαξη, επισης ειχα παρει το χαπι στον προηγουμενο κυκλο μου αλλα πιστευω οτι δεν εχει σχεση γιατι εχω διαβασει οτι οι παρενεργειες του χαπιου περιοριζονται στην διαρκεια του κυκλου που λαμβανεται! Σημερα ειμαι στην 32 ημερα και δεν μου εχει ερθει αν και εχω τα συνηθισμενα συμπτωματα περιοδο οπως καθε μηνα. Αυτο που ρωταω ειναι αν η ιωση που ειχα(4 μερες με πυρετο και διαροια),ακριβως τις μερες που περιμενα περιοδο ενδεχεται να εχουν προκαλεσει αυτη την καθυστερηση! :/

Ειχα επαφες αλλα με προφυλαξη, επισης ειχα παρει το χαπι στον προηγουμενο κυκλο μου αλλα πιστευω οτι δεν εχει σχεση γιατι εχω διαβασει οτι οι παρενεργειες του χαπιου περιοριζονται στην διαρκεια του κυκλου που λαμβανεται! Σημερα ειμαι στην 32 ημερα και δεν μου εχει ερθει αν και εχω τα συνηθισμενα συμπτωματα περιοδο οπως καθε μηνα. Αυτο που ρωταω ειναι αν η ιωση που ειχα(4 μερες με πυρετο και διαροια),ακριβως τις μερες που περιμενα περιοδο ενδεχεται να εχουν προκαλεσει αυτη την καθυστερηση! :/

Λογικά η ίωση που πέρασες πρέπει να παίζει ρόλο, όσο ναναι καταπονήθηκε αρκετά ο οργανισμός σου. Τα συμπτώματα περιόδου που αναφέρεις με κάνουν να σκέφτομαι ότι πιθανότατα θα αδιαθετήσεις σύντομα, από την άλλη, αν βλέπεις και παιρνούν οι μέρες χωρίς περίοδο, επισκέψου το γυναικολόγο σου αν και δε νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας. Στα 20 μου, είχα 1 μήνα καθυστέρηση :confused:, κι αυτό λόγω του άγχους μου γιατί δεν αδιαθετώ...πολύ πιθανό να έχεις μια μικρή ανωμαλία στον κύκλο σου.

Μαλιστα ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Ολγα! Τωρα που το σκεφτομαι αυτος ο μηνας ηταν πολυ ανχωδης λογω υποχρεωσεων της σχολης οποτε ισως και αυτο συμβαλει στην καθυστερηση! Θα περιμενω λιγες ακομη μερες αν ειναι και αν δεν ερθει θα επισκεφτω γυναικολογο! Ευχαριστω και παλι :)

Διαφημίσεις

Μαλιστα ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Ολγα! Τωρα που το σκεφτομαι αυτος ο μηνας ηταν πολυ ανχωδης λογω υποχρεωσεων της σχολης οποτε ισως και αυτο συμβαλει στην καθυστερηση! Θα περιμενω λιγες ακομη μερες αν ειναι και αν δεν ερθει θα επισκεφτω γυναικολογο! Ευχαριστω και παλι :)

μπορει να παιζει ρόλο και το χαπι να ξέρεις..

αν δεν σου ερθει σε καμια εβδομαδα κάνε ένα τεστ για να είσαι σιγουρη και επισκεψου γυναικολογο για να σε κατατοπισει καλύτερα

ευχομαι ότι καλύτερο