Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δήλωση ονόματος στο ΙΚΑ, χρειάζεται?

Recommended Posts

Συνοπτικά, αναφέρω ότι ο μικρός, 18 μηνών, είχε δηλωθεί ως άρρεν.

Βαφτίστηκε στους 12 μήνες, και δηλώσαμε το όνομα στο ληξιαρχείο και στην οικ.μερίδα μας στο ΄δημο.

Μας δημιούργησε πριν μια εβδομάδα πρόβλημα η βιοιατρική, γιατιί δεν είχαμε δηλώσει στο ΑΜΚΑ το όνομά του, το κάναμε και αυτό (σε ΚΕΠ).

Τώρα, στο βιβλιάριο στο ΙΚΑ, εμφανίζεται ακόμα ως άρρεν,δεν έχουμε πάει να οτ αλλάξουμε.

Χρειάζεται να το κάνουμε? (θα χρειαστεί και φωτό λογικά έτσι? Οτι να ναι φωτό, απλά στις σωστές διαστάσεις, ή πρέπει να πάμε σε φωτογράφο?)

Επίσης, μπορεί να γίνει σε όποιο ΙΚΑ να ναι, ή σε αυτό που ανήκουμε?

Και τέλος, γνωρίζει κανείς/καμία, τι χαρτιά χρειάζονται, πέραν των προφανών?

(ληξ.πραξη με το όνομά του, το ΑΜΚΑ, και το βιβλιάριο δηλαδή)!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα εγώ ειχα δωσει την ληξιαρχική πραξη βαπτισης και φωτό μου ειχαν πει αφου κλείσει τα δύο και πρέπει να πας στο ικα που ανήκεις.

μιας και θίξατε το θέμα πείτε μας κι εμάς τι ενέργειες πρέπει να κάνουμε και σε ποια υπηρεσία ώστε να μην έχουμε πρόβλημα στο μέλλον και με τι χαρτιά

δεν κατάλαβα ποτέ γιατι οι υπηρεσίες δεν έχουνε συνεννόηση και επικοινωνια μεταξύ τους ώστε να μην ταλαιπωρούμαστε!

ευχαριστώ πολύ!

αφού κλείσιε τα 2?

δεν καταλαβα, γιατι?

Καλημέρα, τον λόγο δεν μου τον είπαν τώρα τι να σου πω άντε βρές άκρη με το δημόσιο, το σίγουρο είναι ότι δεν θέλουν φωτό από φωτογραφείο τους κάνει και μία απλή αρκεί να την κόψεις σε μικρό μεγεθος όπως π.χ. Της ταυτότητας.

Διαφημίσεις

Καλημέρα, τον λόγο δεν μου τον είπαν τώρα τι να σου πω άντε βρές άκρη με το δημόσιο, το σίγουρο είναι ότι δεν θέλουν φωτό από φωτογραφείο τους κάνει και μία απλή αρκεί να την κόψεις σε μικρό μεγεθος όπως π.χ. Της ταυτότητας.

δηλαδή, είχες πάει πριν να κλείσει τα 2, και σε έδιωξαν?

δεν είχες κάποιο άλλο χαρτί μαζί σου έτσι? ούτε ζήτησαν κάτι αλλο?