Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ταχυκαρδια εμβρυου!!!

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες και μελλουσες και χρονια πολλα! Ειμαι καινουργια στο forum, με λενε Γιωτα , ειμαι 33 χρονων και μολις εκλεισα τον 3ο μηνα της εγκυμοσυνης στο 2ο παιδι μου!!!

Την προηγουμενη βδομαδα εκανα την αυχενικη διαφανεια οπου ολα πηγαν πολυ καλα μονο που μου ειπε ο γιατρος πως το μικρακι ειχε ταχυκαρδια 182'

Μου ειπε επανελεγχο σε 2 βδομαδες.

Εν το μεταξυ μου μετρησαν και τους δικους μου σφυγμους οπου ειχα 120' Καταλαβαινετε ειχα τρελα8ει απο το αγχος εκεινη τη στιγμη!! :(

Στην κορη μου 8υμαμαι ειχα 160 κανονικοτατα.

Ρωτησα τους γιατρους επομονα μηπως συμβαινει κατι στο μωρο αλλα αυτοι μου ειπαν να παω εγω να εξεταστω πρωτα σε καρδιολογο, ελεος :evil:

Αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι πρωτα καλα το μωρακι και βλεπουμε κι εμενα υστερα!!

Απλα 8ελω να ρωτησω εσας μανουλες αν σας εχει συμβει ποτε να εδχει τοσους σφυγμους το μικρακι σας 'η αν ειναι πολυ σοβαρο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Εμένα ο μικρός μου ο γιος 2,5χρόνων τώρα, είχε τους ίδιους ακριβώς παλμους με το δικό σου μωρό στην αυχενικη. Κι εγώ είχα ανησυχήσει τότε πολύ, αλλά ο γιατρός μου μου είχε πει πως μάλλον ήταν τυχαίο γεγονός και είχε δίκιο. Πάντως θυμάμαι πως έκανα μια εξέταση που θα την έκανα έτσι κι αλλιώς,νομίζω υπερυχο καρδιάς εμβρυου, λίγο ννωριτερα από ότι είχα προγραμματίσει, για να μου φύγει το άγχος γρηγορότερα.είχα κάνει και εξέταση για θυροειδη λόγω της ταχυκαρδιας του μωρού αλλά τελικά όλα καλά

Καλημερα κι απο μενα και χρονια πολλα! Να σου ζησει ο γιοκας σου, εχω κι εγω μια κορουλα 2 χρονων :P και παμε και για δευτερη κορη γιατι ετσι μου ειπαν στην αυχενικη!

Εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα κανει υπερηχο καρδιας εμβρυου! Εσενα στο ειχε συστησει ο γιατροσ?? Παντως για 8ηροειδη δε μου ειπαν να κανω εξεταση, μου ειπαν μονο να παω σε καρδιολογο!

Αnyway σε μια βδομαδα απο τωρα 8Α παω στο μητερα για υπερηχο να ξαναδουμε την καρδουλα της μπεμπουλασ και 8α ειμαι στην 14η βδομαδα!

Αλη8εια ποτε κανουν υπερηχο καρδιας εμβρυου?? σε πια βδομαδα φαινεται>?

να μην ανησυχεις ιδιαιτερα..καποιες φορες συμβαινει και αυτη η ταχυκαρδια...απλα να ελεγξεις τον θυροειδη και να ακολουθησεις τις οδηγιες του γιατρου σου.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Κοριτσια μου απογοητευση και παλι! Κανω επαναληπτικο υπερηχο στην 14 βδομαδα , ολα καλα με την αναπτυξη του μωρου αλλα συνεχιζεται να εχει μικρη ταχυκαρδια! 169 παλμους και το φυσιολογικο ειναι 150-165

Μου ειπαν πριν τη β επιπεδου να παω σε εναν εμβρυοκαρδιολογο! Εχω σκασει απο το αγχος , πως 8α περασουν 7 βδομαδες πο πο.

Μενω α8ηνα και 8α παω στο ΜΗΤΕΡΑ για υπερηχο καρδιας εμβρυου, ειχε παει καμια σας εκει?? Ειναι καλα??