Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΙΩΣΗ ΣΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ!!!

Recommended Posts

Έχω ένα μπεμπούκο 35 ημερών και είμαι τρομοκρατημένη μήπως και κολλήσει καμμία ίωση. Η παιδίατρος μου είπε ότι τόσο μικρά αν κάνουν καμμία βρογχίτιδα μπαίνουν αμέσως νοσοκομείο. Ισχύει? Έχετε παρόμοια εμπειρία? Και πόσες μέρες μένουν στο νοσοκομείο?

Θεέ μου, φοβάμαι τόσο πολύ!!!

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

Ναι, ισχύει αυτό που σου είπε η παιδίατρος γιατί είναι πολύ μικρά και δεν μπορούν να πάρουν φάρμακο δια του στόματος, οπότε αναγκαστικά νοσοκομείο και ορός. Για αυτό να προσέχεις να μην έρχεσαι σε συχνές επαφές γενικά και ειδικά με άλλα παιδάκια.

Το ανιψάκι μου νοσηλεύτηκε με ίωση στο Μητέρα για 1 εβδομάδα σε ηλικία ενός μηνός. Το έβλεπα και σπάραζε η καρδιά μου.

μην πανικοβαλλεσαι mami χωρις λογο.αν αρρωστησετε εσεις,μπειτε σε καραντινα απο το μικρο.προσεχτε λιγο στις γιορτες που θα πατε,να μην εχει κοσμο ή να μην ειναι κανεις αρρωστος.εμενα και οι δυο μοι οι κορες ειαν παθει βρογχιολιτιδα 40 ημερων αλλα τις καταλαβα νωρις και πηραμε αντιβιωση και εισπνοες και δεν νοσηλευτηκαμε.θελει λιγο προσοχη και ολα καλα.καλες γιορτες!!

• 2 weeks later...

περάσαμε κ εμείς ίωση τα χριστούγεννα κ τρεχαμε στο γιατρό να μας δει.το φταίξιμο είναι δικό μου γιατι δ έβαλα μάσκα ως οφειλα,καθώς την πέρασα πρώτη.ευτυχώς ο πυρετοσ κράτησε λιγότερο απο μέρα αλλά μας έχουν μείνει οι μυξες.πολλές μυξες βρε κορίτσια..κ βήχας.δ είναι συνεχής κυρίως αφού της βάλω ορό,προφανώς κατεβαίνουν κ την πνίγουν.κ έχει κάνει κ 2-3 φορές εμετό μόνο με φλέμα..με ανησυχεί ο βήχας.αύριο θα πάρω πάλι το γιατρό αν κ το μωρο κατά τ άλλα φαίνεται εντάξει.είναι ζωηρή τρώει κάνει κακά μας γελαει..φοβάμαι κ με τόσο ορό μην της δημιουργήσω κανένα πρόβλημα.σχεδόν πριν απο κάθε γεύμα μια βδομ τώρα!μετανιώνω την ώρα κ τη στιγμή που ήμουν τόσο απρόσεκτη.κ τώρα τίθεται κ θέμα να μην πάει η μεγάλη πια παιδικό..ο άντρας μου δ συμφωνεί μετά όμως απο αυτά που πέρασα με το μωρο το σκέφ πολύ σοβαρά..

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

Διαφημίσεις

αν μπορεις, θα σε συμβουλευα να μην παει η κορουλα σου παιδικο.....θα μετανιωσεις την ωρα και τη στιγμη με αυτα που θα τραβηξεις με το μικρουλι.....

Μετα τα χριστουγεννα μη ξεχνας ξεκινανε οι βαρβατες ιωσεις......

το ίδιο λες κ εσύ ε?το σκέφ πολύ σοβαρά.έτσι ακούω κ άλλες μαμαδες έπαθαν..ο άντρας μου είναι ανένδοτος γιατι πέρυσι φάγαμε το αγγούρι με τον πρώτο χρόνο στο παιδικό με τις ίωσεις κ φέτος πάει πολύ καλά.το μωρο όμως??τι θα το κάνω αν άρρωστησει?κ η μεγάλη μου πήγε ενός έτους παιδικό τούτο είναι 2μηνών μόλις..αχ δ ξέρω...

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

το αγγουρι που φαγατε θα το εκμεταλλλευετειτε την επομενη χρονια...τα αντισωματα θα υπαρχουν...το μωρακι , ακομη και αν δεν νοσει το μεγαλο επειδη θα εχει καποια αντισωματα, θα ειναι εκτεθιμενο.

Ο δικος μου, ο δευτερος, μαρτυρησε....και δεν ηταν και τοσο μικρος.

μμμ...ναι,δ το θέλω αυτό..η αλήθεια είναι οτι βλέπω πιο χαρούμενη κ την μεγάλη τώρα που μένει σπίτι..τώρα που θα κάνουμε το πρώτο εμβόλιο θα το συζητήσω με τον παιδιατρο,να τ ακούσει κ ο άντρας μου όμως γιατι δ καταλαβαίνει..η αλήθεια είναι όμως οτι κ ο παιδικός εδώ έχει λίγα παιδάκια..βέβαια τα μικρόβια είναι μικρόβια...ουφ!ακόμα με τις μυξες ταλαιπωρούμαστε...

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

Καλημερα, καλη χρονια! Ο μπεμπης μου ειναι 50 ημερων και εγω σημερα εχω πονολαιμο! Δεν ξερω αν ειναι ιωση η κρυολογημα αλλα τι να κανω; Να τον αποφευγω; Πως γινεται αυτο; Ειδικα αφου θηλαζει αποκλειστικα;

SSdUp2.png

wviXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, καλη χρονια! Ο μπεμπης μου ειναι 50 ημερων και εγω σημερα εχω πονολαιμο! Δεν ξερω αν ειναι ιωση η κρυολογημα αλλα τι να κανω; Να τον αποφευγω; Πως γινεται αυτο; Ειδικα αφου θηλαζει αποκλειστικα;

προσπαθησε να εχεις ενα παραθυρο λιγο ανοιχτο ν αεριζεται το σπιτι και βαλε κ μια μασκα

εγω οποτε καταλαβαινω οτι παω για κρυωμα πινω πολλους φρεσκοστυμενους χυμους πορτοκαλι ,πολλα ζεστα ροφηματα με λιγο μελι μεσα και βαζω κ εγω συνεχεια ορο στην μυτη.

εγω έχω μια μικρή 45 ημερών και ο μεγάλος 4 χρονών και παει προνήπιο. Μέσα στο 40ημερο μου ήρθε με 3 ιώσεις!!!! κόντεψα να φρικάρω αλλά ευτυχώς το μωρό δεν κόλλησε. Θηλάζουμε αποκλειστικά ευτυχώς, προχθές όμως γκούχου γκούχου απο πανω της την κόλλησε μύξες...εντάξει ζορίστηκε λίγο στην αναπνοή και λίγο βηχαλάκι αραιά και που μάλλον απο τις μύξες αλλά ουτε καν πηρα την παιδίατρο. Αύριο έτσι κι αλλιως έχουμε ραντεβού.

Πάντως 3 παιδιάτρους που εχω ρωτήσει μου είπαν να μην τον σταματήσω απο το σχολείο.