Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΙΑ ΠΟΝΟΣ ΜΙΑ ΟΧΙ ΠΟΝΟΣ!!!

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερες ειμαι εγκυος στην 7η εβδομαδα και τωρα τελευταια ενω πονουσε καθε μερα το στηθος μου τωρα μια μερα ποναει και ειναι πρισμενο ειδικοτερα το βραδυ στον υπνο μου και μια μερα μερα δεν ποναει και ξεπριζετε!!ειναι λογικο???ο γιατρος μου λεει ολα φυσιολογικα λογω ορμονων!!

Διαφημίσεις

Καταρχήν με το καλό!!! Νομίζω ότι απλά ο οργανισμός σου προσαρμόζεται στην νέα κατάσταση. Αφού και ο γιατρός σου λέει ότι είναι φυσιολογικό νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!!! Απόλαυσε αυτό που ζεις! Μην αγχώνεσαι. Εγώ τί να πω που όλες λένε για πρησμένο στήθος στην εγκυμοσύνη και γω δεν είχα ίχνος???

Αντε καλα ολα μια χαρα πανε μην αγχωνεσαι καταλαβαινω το αγχος σπου ειναι αρχη ακομα αλλα προσπαθησε να ηρεμησεις και αν μην σκεφτεσαι κακα πραγματα οοοολα θα πανε καλα...

Κοιτα να ευχαριστηθεις την εγκυμοσυνη σου χωρις αγχος...γιατι μετα θα σ λειπει αυτη η περιοδος:D;););)!!

Ειναι φυσιολογικο σε αλλες πρηζεται σε αλλες οχι αλλες ζαλιζονται αλλες οχι αλλες κανουν εμετους αλλες οχι!!Εγω στην αρχη δεν ειχα κανενα συμπτωμα παρα μονο 2 φορες ζαλαδα για λιγο.... και πολυ υπνηλια αργοτερα κατα τ αλα δεν καταλαβα εγκυμοσυνη η μουν απο τις τυχερες....

Αφου σ λεει ο γιατρος πως ολα ειναι οκ εμπιστευσου τον και απολαυσε το σπορακι σου που μεγαλωνει!!!

Να εχεις μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

jo89 ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου!!κι εγω δεν νκαταλαβαινω σχσδον τιποτα απλα προβληματιζομαι γιατι μια μερα ποναω κι εχω πρισμενο στηθος και μια οχι!!ειναι λογικο???

Διαφημίσεις

jo89 ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου!!κι εγω δεν νκαταλαβαινω σχσδον τιποτα απλα προβληματιζομαι γιατι μια μερα ποναω κι εχω πρισμενο στηθος και μια οχι!!ειναι λογικο???

Kαλησπερα xelonitsa1984!!!!Να χεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη γλυκια μου!

Ειναι απολυτα φυσιλογικο!Οπως πολυ σωστα προαναφερθηκε,οι ορμονες "προσαρμοζονται"!!!!

Κατανοω το αγχος σου!Θα σου θεσω ως παραδειγμα τη δικια μου εμπειρια οπου ολο το πρωτο τριμηνο ειχα τρομερους εμετους και ναυτιες,σε σημειο που κοντευα να παθω καταθλιψη!Ευχομουν καποια στιγμη να σταματουσαν!Ξυπνησα λοιπον μια μερα και δεν ειχα τιποτα!Πανικοβληθηκα:shock:....Ενω παρακαλουσα να τελειωσει το μαρτυριο,ξαφνικα ειχε τελειωσει και γω αναρωτιομουν το γιατι!!!!!Χαχα!Το σκεφτομαι τωρα και γελαω!!!!

Αυτη τη στιγμη εχεις ενα εργοστασιο μεσα στο σωμα σου το οποιο δουλευει με τρελους και περιεργους ρυθμους!!!

Οπως ειπαν λοιπον και τα κοριτσια απολαυσε την θαυμαστη αυτη περιοδο της ζωης σου!!!!

Με το καλο κοπελα μου!:-D

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Μαρια ευχαριστω για τα ομορφα λογια σου!!το στηθος νομιζω ομως δεν πρεπει να σταματει να πρηζεται και να ποναει στην εγκυμοσυνη!!δεν ηξερα δηλαδη οτι μπορει να πρηζεται στην αρχη και μετα να ξεπρηστει και να ξαναπρηστει νομιζα οτι ειναι σε διαρκεια!!