Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι καροτσι να παρω;

Recommended Posts

Συμπασχουσες γεια σας.

Σας διαβαζω εδω και πολυ καιρο.Ειμαι στον εβδομο πρωτομανουλα και εχω πελαγωσει λιγο.Δυσκολευομαι πολυ με την επιλογη καροτσιου.Εκει που μενω οι δρομοι ειναι πετροχτιστοι με κλισεις οποτε καταλαβαινετε...σκεφτομαι για το maclaren techno xlr.

Παρακαλω την βοηθεια σας.

Διαφημίσεις

επειδη κι εγω την περασα αυτη την φαση θα σου πω το εξης:

οτι και να παρετε να το δοκιμασετε στο αυτοκινητο πρωτα γιατι εμεις παραλιγο να την πατησουμε.πχ στο δικο μας τουτου δεν χωραει καροτσι με μπαστουνακια(χερουλια).ετσι καταληξαμε στο book plus της peg perego το οποιο θεωρω εκπληπτικο για καθε αναγκη.σου προτεινω να πας να το δεις τουλαχιστον γιατι ειναι πολυ καλο και γεροδεμενο,ανοιγοκλεινει με ενα χερι ειναι ευκολοδηγητο κτλ.

TBlYp3.png

εμεις εχουμε το maclaren techno xlr και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι για την ωρα. Ειναι παρα πολυ ελαφρυ, και πανευκολο στο ανοιγμα-κλεισιμο. Εμας μας το συστησαν φιλοι που το χρησιμοποιησαν κ στο πρωτο αλλα κ στο δευτερο τους παιδι. Αντιθετα αλλοι φιλοι που ειχαν τα πολυκαροτσια ταλαιπωρουνταν. Το χρησιμοποιουμε απο πολυ νωρις. Ειχαμε παρει δωρο κ το μαλακο πορτ-μπεμπε και αγορασαμε το καθισμα αυτοκινητου που προσαρμοζεται, το Recaro. Το οποιο καλο ειναι αλλα θα μπορουσαμε να παρουμε κ κατι αλλο γιατι τελικα δεν το χρησιμοποιησαμε μαζι με το καροτσι. Αν σε παιρνει να περιμενεις εκπτωσεις θα το βρεις σε σχετικα καλη τιμη.

3otVp2.png

Ευχαριστω πολυ

θα το εχω υποψιν.Μηπως εχεις να μου προτεινεις καποιο καταστημα...αν και εχω παει σχεδον σε ολα.Σκεφτομαι να παρω απο το internet.Εχω βρει πολυ καλυτερες τιμες.

Έχει πολύ καλές περιπτώσεις το ίντερνετ. Πρέπει όμως να το έχεις επισημάνει από πριν. Να το έχεις δει από κοντά εννοώ. Για μακλαρεν ξεκίνησα,αλλά δεν κάλυπτε τις δικές μου ανάγκες-όλα έχουν να κάνουν με τις ανάγκες του καθενός.το book βαίνει και καρότσι μόνο του.για τις δικές μου ανάγκες με βολεύει το σύστημα ολοκληρωμένο πχ!που μένεις και τα έχεις γυρίσει όλα;εγώ μόνο στις μεγάλες αλυσίδες πήγα και από το ίντερνετ δεν εμπιστεύομαι να πάρω κάτι τόσο ογκόδες και ακριβό.

TBlYp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια,

εγώ αν και λίγο νωρίτερα από ότι ίσως θα έπρεπε, αγόρασα στις εκπτώσεις το peg perego p3 switch on track modular σε απίστευτη τιμή! το είχε προσφορά στα prenatal και το πήρα 420? + 1 δωροεπιταγή των 40? δηλαδή ουσιαστικά 380?! από τιμές που έψαξα σε άλλα καταστήματα είχε αρχική γύρω στα 700! αν σε παίρνει να περιμένεις τις εκπτώσεις, μπορεί να βρεις αυτό που ψάχνεις σε πολύ καλύτερη τιμή!

Κι εγώ το πήρα το Mc Laren με έβγαλε ασπροπρόσωπη και στα 2 παιδιά και το χρησιμοποίησα πολύ σε κακοτράχαλους πετρόχτιστους δρόμους . Διπλώνει εύκολα δεν είναι πολύ βαρύ. Το ψιλομετάνοιωσα όμως για το βρεφικό του αυτοκινήτου γιατί το θεωρούσα πολύ στενό για το μωρό ειδικά για το καλοκαίρι που τα μωρά ιδρωναν υπερβολικά και αρκετά βαρύ για να το προσαρμόσεις στο καρότσι.

Είναι από τα ακριβά καρότσια και δε νομίζω να βρεις διαφορές στις τιμές στην αγορά , εγώ που το είχα ψάξει όλοι πάνω κάτω τα ίδια ήταν. Αν το βρεις στο ιντερνετ από αξιόπιστο site πάρτο... Πάντως υπάρχει ένα πρατήριο στο Γέρακα του οποίου διαφημίσεις βλέπω παντού στο δρόμο και νομίζω η δ/νσή του είναι Παναχαικού 50 , για ψάξτο κι εκεί.

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Καλό σάιτ με πολυ καλές τιμές είναι το pramworld.co.uk. Πήρα από κει διδυμοκάροτσο για χρήση tandem, maclaren twin techno μοντέλο του '11 μόνο 210 Ευρώ με ποδόσακους και όλα τα αξεσουάρ όταν εδώ το δίνουν 500 Ευρώ. Δες και τα άλλα καρότσια γιατί έχει περσινά μοντέλα σε πολύ καλές τιμές.

Καλησπερα σε ολους

σημερα ειδα τα μηνυματα σας και χαρηκα παρα πολυ!Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια...ειμαι λιγο στο τρεξιμο!μαλλον θα καταληξω στο maclaren.Ειναι ελαφρυ,πολυ ευκολο στο ανοιγμα κλεισιμο,πολυ μαλακο και ανετο,με αμορτισερ και στις τεσσερις ροδες και πολυ ομορφο!Οριακα χωραει στο πορτ μπαγκαζ(ακουσα την συμβουλη σου και το δοκιμασα) ευτυχως!Λοιπον το εψαξα πολυ και το ποιο φτηνο στην Ελλαδα κανει 440 αλλα εγω θα το παρω απο το pramworld.com.uk που βγαινει 300 μαζι με τα εξοδα αποστολης!

Φιλακια σε ολες κι ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!:lol:

Διαφημίσεις

Maiden ποτε το πηρες εσυ;και πως βλεπεις στο site τους ποιο μοντελο ειναι;

Το είχα πάρει τον Μάϊο του '12 ένα μήνα πριν γεννηθεί η δεύτερη. Στην αρχική σελίδα είχε προσφορές Maclaren για μοντέλα του '11 που απ'ότι βλέπω τώρα δεν έχει. Το έγραφε στο όνομα του μοντέλου αν είναι του '11 ή του '12. Δεν μπορούσα να το παραγγείλω on line όμως και τους πήρα τηλέφωνο όπου μου είπαν να στείλω e-mail δηλώνοντας το ενδιαφέρον μου για να μου το παραγγείλουν από την Maclaren. Υποθέτω ότι η ίδια η Maclaren τα έβγαζε σε προσφορά και αυτοί τα φέρνανε από το εργοστάσιο για όποιον ενδιαφερόταν.

Ήρθε σε 15-20 μέρες δηλαδή 10-12 εργάσιμες όπως μου είχαν πει, όλα σε κούτα και νάυλον με το βιβλιαράκι της εγγύησης κτλ.

Δεν ξέρω το XLR αν έχει καλή ηλιοπροστασία αλλά το twin techno δεν έχει τόσο καλή. Μετάνιωσα που δεν πήρα την ομπρελίτσα τους. Όταν έχεις τον ήλιο μπροστά το παιδί είναι εντελώς εκτεθειμένο και δεν μ'ένοιαζε τόσο για την μεγάλη αλλά το μικρό που ήταν νεογέννητο ήταν μες στον ήλιο. Την έχει 20 λίρες, πιστεύω ότι αξίζει. Πήρα επίσης στρωματάκια εξτρά για να μην λερώνεται το κυρίως καρότσι με 7,50 λίρες όταν εδώ τα έχουν 45 Ευρώ στο Mothercare. Αυτά μπορείς να τα βρεις στα ex-displays and specials δεξιά πάνω στην αρχική τους σελίδα. Δες τα όλα τα αξεσουάρ πριν παραγγείλεις για να μην κάνεις πρόσθετες παραγγελίες και πληρώσεις 2 φορές μεταφορικά. Και τα καρεκλάκια είναι σε καλές τιμές (σόρρυ δεν κάνω διαφήμιση αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένη και οι κοπέλες ήταν ευγενέστατες. το σάιτ το προτείνω παντού!).

Εμένα το διδυμοκάροτσο πάει και σε χαλίκια!

Μaiden σ'ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...το παραγγειλαμε χθες απλα δεν ειχε σε στοκ το συγκεκριμενο χρωμα(σιλβερ-παιν γκριν) και ειπανε οτι θα το παραλαβουν σε 7 με 10 μερες...μεχρι τωρα αψογη στην εξυπηρετηση!δεν βιαζομαι οποτε ας το εχουνε κι ας μου το στειλουνε και ποιο μετα!

Να σου ζησουν τα διδυμακια!

Τίποτα κοπέλα μου, με το καλό σου ευχομαι και καλές βόλτες!

Ετσι είχε γίνει και με μένα σε 7-10 μέρες μου είχαν πει ότι θα το έχουν. Τα δικά μου δεν είναι δίδυμα, έχουν 16 μήνες διαφορά και το πήρα για να τα βγάζω έξω μαζί. Μέχρι τώρα σκυλι βγήκε πάντως!

little prince 1 αργησα λίγο να δώ το μήνυμά σου.

Επειδή ο άνδρας μου 7 μήνες τον χρόνο δουλεύει στη Μύκονο τους πρώτους μήνες των παιδιών τους πέρασα στο νησί , οπότε μπορώ να σου πώ ότι με βόλεψε πολύ στα πλακόστρωτα καλντερίμια ...

Ένας συνάδελφος αγόρασε προιόντα recaro και μου έδωσε το παρακάτω site γιατί από ότι μου είπε το βρήκε πολύ οικονομικότερα από Ελλάδα (είναι γερμανικό site) και σε πολύ πιο σύντομη παράδοση. Από ό,τι κατάλαβα το έχεις ήδη παραγγείλει το καροτσι αλλά να το έχεις υπόψιν σου και για μελλοντικές αγορές http://www.bambinokids.de/

η maiden έχει δίκιο για την ηλιοπροστασία δεν έχει πολύ καλή . Έχει απλώς ένα φερμουάρ για να κατεβαίνει χαμηλότερα το πάνω μέρος του , εγώ αυτό έκανα. Εγώ επίσης είχα πάρει και την αδιάβροχη προστασία για την βροχή το οποίο το χρησιμοποίησα πάρα πολύ όταν σήκωνε μποφόρ στη Μύκονο για να μην κρυώνει το παιδί και πίστεψέ με ήταν πολλές αυτές οι φορές !

Σου ευχομαι Καλή λευτεριά και να πάνε όλα καλά και εύκολα !

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Διαφημίσεις

Ειρηνη σ'ευχαριστω πολυ..το εχω παραγγειλει ηδη..ευτυχως το καλυμμα για την βροχη περιλαμβανεται γιατι εχεις δικιο απο αερα αλλο τιποτα...νομιζω ειχα μπει σ'αυτο το σαιτ και δεν το βρηκα φθηνοτερο καροτσι...απλα τωρα πρεπει να παρω καθισματακι αυτοκινητου...μηπως ξερεις αν εχουν εκπτωσεις σε αυτα τα ειδη μετα τις γιορτες στην Ελλαδα;οχι μονο καθισματακια..ξερεις κουνιες κτλ..

Ειρηνη σ'ευχαριστω πολυ..το εχω παραγγειλει ηδη..ευτυχως το καλυμμα για την βροχη περιλαμβανεται γιατι εχεις δικιο απο αερα αλλο τιποτα...νομιζω ειχα μπει σ'αυτο το σαιτ και δεν το βρηκα φθηνοτερο καροτσι...απλα τωρα πρεπει να παρω καθισματακι αυτοκινητου...μηπως ξερεις αν εχουν εκπτωσεις σε αυτα τα ειδη μετα τις γιορτες στην Ελλαδα;οχι μονο καθισματακια..ξερεις κουνιες κτλ..

εγω πηρα κουνιες κλπ, περσυ το γεναρη, και ειχε προσφορες σε ολες τις εκπτωσεις.βαζουν τωρα πια κ στα βρεφικα!

3otVp2.png

Little Prince σόρρυ που παρεμβαίνω και πάλι απλά μία συμβουλή αν θέλεις την ακολουθείς. Μην πάρεις το σούπερ κρεβατάκι με τις σούπερ ζωγραφιές κτλ. Καταλαβαίνω ότι πάνω στον ενθουσιασμό σου για ότι καλύτερο για το μωράκι σου θα θέλεις το πιο όμορφο αλλά πραγματικά εγώ θα έπαιρνα μία απλή κούνια (τα mothercare έχουν και με 250 Ευρώ) και αλλαξιέρα και θα επένδυα σε ένα πολύ καλό στρώμα και μία σούπερ προίκα για να "ντύσω" το κρεβατάκι. Πήγαμε και δώσαμε εμείς 1000 Ευρώ σε κρεβατάκι και αλλαξιέρα (της ΝΕΚ) και τώρα που το βλέπω πραγματικά δεν άξιζε τον κόπο. Βέβαια ήταν άλλες εποχές, το 2010 και ήμασταν κι εμείς σε "πάρε κόσμε" διάθεση. Τώρα που το σκέφτομαι όλη η ομορφιά είναι στην προίκα και στην διακόσμηση. Και φυσικά το στρώμα για το μωράκι πρέπει να είναι το καλύτερο. Επίσης αυτό που λένε ότι μέχρι 5 χρονών θα κοιμάται εκεί είναι λίγο άτοπο γιατί 5 χρονών παιδί χωράει μεν στο ύψος αλλά ούτε πλευρό δεν μπορεί να γυρίσει σε 75-80 εκατοστά.

Little Prince σόρρυ που παρεμβαίνω και πάλι απλά μία συμβουλή αν θέλεις την ακολουθείς. Μην πάρεις το σούπερ κρεβατάκι με τις σούπερ ζωγραφιές κτλ. Καταλαβαίνω ότι πάνω στον ενθουσιασμό σου για ότι καλύτερο για το μωράκι σου θα θέλεις το πιο όμορφο αλλά πραγματικά εγώ θα έπαιρνα μία απλή κούνια (τα mothercare έχουν και με 250 Ευρώ) και αλλαξιέρα και θα επένδυα σε ένα πολύ καλό στρώμα και μία σούπερ προίκα για να "ντύσω" το κρεβατάκι. Πήγαμε και δώσαμε εμείς 1000 Ευρώ σε κρεβατάκι και αλλαξιέρα (της ΝΕΚ) και τώρα που το βλέπω πραγματικά δεν άξιζε τον κόπο. Βέβαια ήταν άλλες εποχές, το 2010 και ήμασταν κι εμείς σε "πάρε κόσμε" διάθεση. Τώρα που το σκέφτομαι όλη η ομορφιά είναι στην προίκα και στην διακόσμηση. Και φυσικά το στρώμα για το μωράκι πρέπει να είναι το καλύτερο. Επίσης αυτό που λένε ότι μέχρι 5 χρονών θα κοιμάται εκεί είναι λίγο άτοπο γιατί 5 χρονών παιδί χωράει μεν στο ύψος αλλά ούτε πλευρό δεν μπορεί να γυρίσει σε 75-80 εκατοστά.

συμφωνω κι εγω απολυτα!τα πηρα ολα απλα κ λευκα.ουτε ζωγραφιες, τιποτα.πηραμε μονο καλη παντα κ κουνουπιερα κ ειναι τελεια.πολυ ομορφα.

για την κουνια κρεβατι κι εγω συμφωνω!ασε που αν κανεις κι αλλο θα τη χρησιμοποιησεις σαν κουνια παλι!

3otVp2.png

Ναι ναι κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια. Πάρε καλό στρώμα . Ακόμη και το ΙΚΕΑ έχει κούνιες σε καλές τιμές. Απ'ό,τι θυμάμαι βάζουν εκπτώσεις οπότε περίμενε για μετά τις γιορτές. Μην αγχώνεσαι εχεις καιρό. Άλλωστε εγώ να σου πω τον πρώτο μήνα δεν το κοίμιζα στην κούνια αλλά στην καλαθούνα , ειναι πιο χουχουλιάρικη και το μωρό αισθάνεται πιο προστατευμένο, κατά τη γνώμη μου πάντα.

Όσον αφορά το καθισματάκι αυτοκινήτου υποθέτω θα πάρεις βρεφικό (τα βρεφικά τοποθετούνται ανάποδα (βλέπουν προς τα πίσω του αυτοκινήτου) Για πιο μετά και όταν θα σταματήσεις το βρεφικό κάθισμα σου προτείνω ανεπιφύλακτα το maxi cosi της mothercare το περιστρεφόμενο (δεν χρειάζεται να μπαίνεις μέσα στο αυτοκινητο, έχει δύο εξαρτήματα με τα οποία στρέφεται το καθισμα προς το μέρος σου )- ενδείκνυται βέβαια σε τετράπορτα αυτοκίνητα αλλιώς δεν υπαρχει λόγος να το πάρεις

Βρεφικό όπως σου είχα πει ειχα πάρει το xlr της Mc Laren αλλά για μένα δεν τα άξιζε τα λεφτά του γιατί ήταν πολύ στενό και βαρύ (ειδικά τότε είχα δίπορτο και μου έφευγε η μέση)...

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Καλα κανεις και παρεμβαινεις και σ'ευχαριστω πολυ...εχεις πολυ δικιο..βρηκα κουνια στο motherbaby με 255 ευρω και αλλαξιερα με αλλα τοσα...συμφωνω απολυτα μαζι σου..στα γνωστα μαγαζια ειναι πολυ πιο ακριβες και οχι τοσο καλες...αλλαξιερα αλλα τοσα..και πολυ ομορφα σχεδια!

Maiden για σενα αυτο το μηνυμα...απλα δεν ειχα μαθει ακομη την παραθεση!

Ναι ναι κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια. Πάρε καλό στρώμα . Ακόμη και το ΙΚΕΑ έχει κούνιες σε καλές τιμές. Απ'ό,τι θυμάμαι βάζουν εκπτώσεις οπότε περίμενε για μετά τις γιορτές. Μην αγχώνεσαι εχεις καιρό. Άλλωστε εγώ να σου πω τον πρώτο μήνα δεν το κοίμιζα στην κούνια αλλά στην καλαθούνα , ειναι πιο χουχουλιάρικη και το μωρό αισθάνεται πιο προστατευμένο, κατά τη γνώμη μου πάντα.

Όσον αφορά το καθισματάκι αυτοκινήτου υποθέτω θα πάρεις βρεφικό (τα βρεφικά τοποθετούνται ανάποδα (βλέπουν προς τα πίσω του αυτοκινήτου) Για πιο μετά και όταν θα σταματήσεις το βρεφικό κάθισμα σου προτείνω ανεπιφύλακτα το maxi cosi της mothercare το περιστρεφόμενο (δεν χρειάζεται να μπαίνεις μέσα στο αυτοκινητο, έχει δύο εξαρτήματα με τα οποία στρέφεται το καθισμα προς το μέρος σου )- ενδείκνυται βέβαια σε τετράπορτα αυτοκίνητα αλλιώς δεν υπαρχει λόγος να το πάρεις

Βρεφικό όπως σου είχα πει ειχα πάρει το xlr της Mc Laren αλλά για μένα δεν τα άξιζε τα λεφτά του γιατί ήταν πολύ στενό και βαρύ (ειδικά τότε είχα δίπορτο και μου έφευγε η μέση)...

Ασε κι εμεις διπορτο εχουμε...και τα δυο...τυχαια βεβαια και τωρα που να το αλλαξουμε!οποτε βλεπω κι εμενα να μου φευγει η μεση...λεω να παρω ενα ελαφρυ καθισματακι και σχετικα φθηνο αφου σε λιγους μηνες θα πρεπει να το αλλαξω...προτασεις δεκτες...απο ολες!

Ασε κι εμεις διπορτο εχουμε...και τα δυο...τυχαια βεβαια και τωρα που να το αλλαξουμε!οποτε βλεπω κι εμενα να μου φευγει η μεση...λεω να παρω ενα ελαφρυ καθισματακι και σχετικα φθηνο αφου σε λιγους μηνες θα πρεπει να το αλλαξω...προτασεις δεκτες...απο ολες!

Κοίτα την σχετική ενότητα για καθισματάκια. Γνώμη μου να τα "σκάσεις" για κάτι καλό. Όχι εξωπραγματικά ακριβό αλλά νομίζω ότι σ'αυτό τον τομέα ότι πληρώνεις παίρνεις. Και επειδή έχετε 2 αυτοκίνητα νομίζω ότι ένα σύστημα με βάση isofix που κουμπώνει το κάθισμα επάνω θα βολέψει. Εγκαθιστάς την βάση στο αυτοκίνητο που θα μπαίνει πιο πολύ και αν πάει στο άλλο το δένεις με την ζώνη. Μετά πάνω στην ίδια βάση βάζεις το κάθισμα 9-18 κιλά. Σορρυ για το off topic.

Κοίτα την σχετική ενότητα για καθισματάκια. Γνώμη μου να τα "σκάσεις" για κάτι καλό. Όχι εξωπραγματικά ακριβό αλλά νομίζω ότι σ'αυτό τον τομέα ότι πληρώνεις παίρνεις. Και επειδή έχετε 2 αυτοκίνητα νομίζω ότι ένα σύστημα με βάση isofix που κουμπώνει το κάθισμα επάνω θα βολέψει. Εγκαθιστάς την βάση στο αυτοκίνητο που θα μπαίνει πιο πολύ και αν πάει στο άλλο το δένεις με την ζώνη. Μετά πάνω στην ίδια βάση βάζεις το κάθισμα 9-18 κιλά. Σορρυ για το off topic.

Ναι, η βάση isofix παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα κι εγώ στην προτείνω. Απλώς επιβεβαίωσε ότι έχει υποδοχές το αυτοκίνητό σου για isofix .

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]