Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παπλωμα που..ηλεκτριζεται???

Recommended Posts

καλημερα!

λοιπον περσι μου καναν δωρο μια πολυ ωραια πολυ ζεστη κουβερτα,με την οποια σκεπαστηκα 2 φορες γιατι ..ηλεκτριζοταν κ εβγαζε ..αστραπες!!

την εβαλα στην ακρη

φετος μου φεραν ενα παπλωμα,γνωστοτατης εταιρειας -παιδικης- με το οποιο ειπα να σκεπαστω χθες χωρις να του βαλω παπλωματοθηκη επειδη ηταν πολυ μαλακο κ υποτιθεται υποαλλεργικο

το αποτελεσμα? παλι ηλεκτρισμος με.. φως παρακαλω

τι σκ.. συμβαινει?εχω ηλεκτρομαγνητικα πεδια ή παιζει κατι αλλο??

μπορειτε να με "πειραξετε" δεν θα χαλαστω..:rolleyes::cool:

Διαφημίσεις

Δεν μου εχει συμβει με κουβερτα/παπλωμα για να πω την αληθεια αλλα πολλες φορες καθως παω να πιασω κατι-καποιον και να δω σπιθες!!!

λεγεται στατικος ηλεκτρισμος και εξαρταται απο τα ρουχα που φορας. Εαν οι πυτζαμες, τα σεντονια και τα σκεπασματα ειναι ακρυλικα/συνθετικα και υπαρχει και η καταλληλη υγρασια στον αερα φορτιζουν καθως τριβονται μεταξυ τους! και με την πρωτη ευκαιρια γινεται εκτονωση του ηλεκτρισμου!!!

δεν ειναι τιποτα!

s ευχαριστω πολυ και -ναι τον γνωριζω τον κο ηλεκτρικο στατισμο- κ μου συμβαινει καμμια φορα με διαφορα πραγματα,οχι ομως με τετοιες...λαμψεις!

το παπλωμα αυτο προοριζοταν για το παιδακι μου κ δε νομιζω οτι θελω να τον σκεπασω με κατι τετοιο..

μισο να δω συνθεση

λοιπον ειναι 30/70 tencel/polyester

φωτια όνομα και πράμα!

αν πάμε για καφέ δεν θα φοράω ακρυλικά, μάλλινα, συνθετικά και θα φροντίσω να έχω λαστιχένιες μπότες:cool:

αυτά τα παπλώματα πολύ μπελάς βρε παιδί μου!

s-age.png

φωτια όνομα και πράμα!

αν πάμε για καφέ δεν θα φοράω ακρυλικά, μάλλινα, συνθετικά και θα φροντίσω να έχω λαστιχένιες μπότες:cool:

αυτά τα παπλώματα πολύ μπελάς βρε παιδί μου!

χαχαχα!!

γεια σου φιλεναδα! ελπιζω οντως να προλαβουμε να παμε γιατι μαλλον θα με προλαβουν οι ..εξωγηινοι :mrgreen:

Διαφημίσεις