Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πόνοι πιασίματος απο κάτω

Recommended Posts

Είμαι στον τέταρτο μήνα και άρχισαν πολύ αφοριτοι ώρες ώρες πόνοι από κάτω! Στην ευαίσθητη περιοχή! Πραγματικα υποφέρω δεν μπορώ να περπατίσω ούτε να αλλάξω πλευρό στον ύπνο μου! Τι είναι? Ο γιατρός μου είπε είναι φυσιολογικό! Όμως φυσιολογικό ειναι στους τελευταίους μήνες όχι από τώρα! Υπάρχει κάτι να κάνω να ανακουφιστώ λιγάκι? Μήπως τεντώματα?

Διαφημίσεις

Γεια σου!εγω τα ειχα αυτα απο τον 8ο..εχει κατι ασκησεις για την λεκανη θα σε βοηθησουν πολυ...ξαπλωσε ανασκελα με λυγισμενα τα γονατα και σηκωσε την λεκανη σου και κρατα μεχρι το πεντε και μετα κατω επαναλαβε καμια 5-6 φορες εμενα με βοηθησαν πολυ....μπορεις να κανεις και κυκλους την λεκανη σου...ψαξε και λιγο στο γκουγκλ να δεις ασκησεις για να τις καταλαβεις καλυτερα...

Καλημερα! Μην ανησυχεις! Εχω ακριβως κι εγω τους ιδιους πονους και επειδη ανεβαινω σκαλια πολυ συχνα ιναι χειροτερα. Ο γιατρος μουειπε κολυμπι, αλλα που να βρεθει χρονος κ πισινα που να ειμαι σιγουρη για την καθαριοτητα της....Υπομονη και σκεψου το μπεμπακι σου!!!!

Και εγώ το είχα πάθει αυτό από τον 4ο κιόλας.Η γιατρός μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.Συνέχισε να με πονάει βεβαια για αρκετό καιρό ώσπου και ένα ωραίο πρωί ξυπνησα και ο πόνος είχε εξαφανιστεί.Κατά διαστήματα με πιάνει ακόμα αλλά θέλει ξεκούραση και να μην τρελαινεσαι στις δουλειές.Οσο πιο πολλή ξεκούραση μπορείς.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Ξεκούραση, ξεκούραση και...ξεκούραση! Και θα φύγει!

Εντάξει δεν είπαμε να μη ζείς, απλά μην κάνεις σήμερα ό,τι μπορείς να το αφήσεις για...αύριο.

Τον καιρό που είχα το πιάσιμο αυτό απέφευγα και να περπατώ πολύ πολύ. Πήγαινα στη δουλειά με το αμάξι.

Πάντως αν θυμάμαι καλά μου είχε πεί ο γιατρός είναι φυσιολογικό, επειδή όλα αλλάζουν εκεί κάτω.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

• 2 months later...

ειναι απολυτα φυσιολογικο γιατι ανοιγει η λεκανη σου κοριτσι....μεγαλωνει το μωρο και θα αρχισεις να εχεις τετοια πονακια....μπορεις να κανεις λιγη γυμναστικη βοηθαει πολυ...καθως επισης και ασκησεις για το περιναιο τισ keggel αν εχεις ακουστα!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Κι εγώ τους είχα αυτούς τους πόνους από νωρίς. Στο δεύτερο τρίμηνο ήμουν καλύτερα. Τώρα στο τρίτο λένε ότι κάποια στιγμή θα ξαναρχίσουν. Με το καλό!

it's never too late to start all over again