Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας!!! Συγγνώμη αν έχει δημοσιευτεί ξανά αυτή η απορία αλλά έχω πανικοβληθεί και δεν εψαξα να δω....

Πριν λίγο πήγα τουαλέτα και είδα κάτι αχνά....πολύυυ αχνά καφέ υγρά...ίσα ίσα που διακρινόντουσαν...δεν εχω κάποιο πονάκι...είμαι στην 8η βδομάδα ακριβως!!!

Είναι κάτι ανησυχητικό??? Έχει συμβεί σε καμία από σας στο πρώτο τρίμηνο????

WqOQp2.png KyXNp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου κυριακη.ειχε τυχει και σε μενα το πρωτο τριμηνο να βγαλω πολυ λιγα καφε υγρα 3 φορες ειχα βγαλει αλλα μου κρατησαν περιπου μια μερα.φυσικα ημουν ξαπλωμενη.ηρεμησε δεν θα ειναι τιποτα αλλα για να νοιωσεις καλυτερα παρε τον γιατρο σου τηλεφωνο να το πεις.

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΦΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας!!!!!

Τώρα τον πήρα τηλ. και το σήκωσε η βοηθός του...είναι σε γέννα...θα τον ξαναπάρω αργότερα...τωρα είμαι στο γραφείο αλλά κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να δω τι συμβαίνει...ελπίζω να μην είναι τίποτα το ανησυχητικό ε?

WqOQp2.png KyXNp2.png

εγω δεν ειχα δει αλλα η κολλητη μου που ναι και αυτη εγκυος ειχε δει λιγα καφε στην δουλεια οταν κουραστηκε.μπορει να ειναι καμια μικρη αποκοληση αλλα δεν ειναι κατι ανησηχητικο λιγη ξεκουραση κανα utrogestan και ολα θα πανε καλα θα σου πει ο γιατρος σου,μην κανεις δουλιτσες και μην κουραζεσαι μεχρι να τον βρεις στο τηλ και να σε συμβουλεψει.βεβαια μην τρομαζεις μπορει να μην ειναι και τιποτα εχω ακουσει οτι παρουσιαζεται λιγο καφε σε καποιες κοπελες οταν αλλαζουν μηνα.

Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις μέχρι να μιλήσεις με τον γιατρό σου, πάντως είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο ειδικά στο πρώτο τρίμηνο... περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΦΕ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 8η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ UTROGESTAN.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΤΟ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΤΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

Διαφημίσεις

Κυριακή είδα πως η ημερομηνία του post σου είναι πιο παλιά. Σίγουρα στο μεταξύ θα έχεις βρει το γιατρό σου και θα έχεις ησυχάσει. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ο γιατρός σου κάνει ένα υπερηχγράφημα και σου συστήνει ξεκούραση και φυσικά σου δίνει utrogestan όπως έγραψεν ήδη και τα άλλα κορίτσια. Να προσέχεις καλή μου και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς περισσότερο.

*

• 2 weeks later...

Κορίτσια σήμερα επέστρεψα στην δουλειά γι'αυτό δεν σας είχα απαντήσει!!! (δεν έχω internet στο σπίτι...) :(

Μου έδωσε utrogestan και filicine και να μείνω σπίτι καμιά 10αριά μέρες...ευτυχώς τώρα όλα καλά!!!!

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!

Με τις απαντήσεις σας, σας ένιωσα δικιά μου οικογένεια!!!!!!

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας όσες έχετε, καλή λευτεριά στις εγκυμονούσες και όσες προσπαθούν σύντομα καλή επιτυχία!!!!

WqOQp2.png KyXNp2.png