Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μαχαιρι στο επιδομα του ΕΟΠΥΥ

Recommended Posts

τηλεφωνησα σημερα σε ιδιωτικο μαιευτηριο οπου προκειται να γεννησω τις προσεχεις μερες για να μαθω για τις τιμες. κρατιεστε? συμφωνα λενε με αποφαση του εοπυυ οσες γεννησουμε απο αυτην την εβδομαδα πληρωνουμε το 30% του επιδοματος που θα συμψηφιζοταν στο τελικο ποσο με την κλινικη. κοινως ανεξαρτητως δωματιου και αν επιλεξουμε πληρωνουμε 305 ευρω με το ετσι θελω. τι να πω. τοσο ξεφτιλες πια? ειναι λεει μερος του τριτου μνημονιου και ψηφιστηκε σε μια νυχτα. οσες κοινως γεννησαν την προηγουμενη εβδομαδα γλιτωσαν 305 ευρω. ειμαι εξαλλη με την ολη κατασταση.

Διαφημίσεις

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δεν μπορώ να καταλάβω. Υποτίθεται πως το επίδομα τοκετού ειναι στάνταρ και δεν διάβασα να έχει μειωθεί. Αυτό το επίδομα αντί να το πάρουμε απο τον εοπυυ, συμψηφιζεται με τα έξοδα του εκάστοτε μαιευτηρίου. Αν πρεπει να πληρωσουμε 300 ευρώ παραπάνω σημαίνει πως το επίδομα τοκετού μειώθηκε κατα 1/3? γιατί ρε παιδιά! Πληρώνω ένσημα απο τα 18 μου και τώρα που το χρειάζομαι να κοψω τον λαιμό μου και να βρω αλλά 300 ευρώ!!!!!! Δεν το κλείνουν καλύτερα το κ...μαγαζο, με τόσα λεφτά που έχω δώσει θα είχα πολύ καλύτερη περίθαλψη απο ιδιωτική ασφάλεια.....μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι τώρα....

Ρε κορίτσια, δεν βρίσκω τίποτα που να αναφέρει ότι μειωθηκε το επιδομα τοκετού. Σίγουρα ισχύει η μήπως αφορά αλλά έξοδα στο μαιευτήριο......τι να πω, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

μολις πηρα κι εγω το μαιευτηριο που θα γεννησω και μου ειπαν τα ιδια.δηλαδη μεχρι αρχες μαρτιου που γενναω παιζει να αλλαξει παλι????ελεος πια!

TBlYp3.png

μακαρι να ηταν ψεματα αλλα ειναι αληθεια. πληρωνουμε ασφαλεια και ασφαλεια δεν εχουμε τελικα. ισως οσες γεννησουν το νεο ετος να εχουν αλλαξει τα πραγματα και μακαρι προς το καλυτερο. οι υπολοιπες που γενναμε τωρα πληρωνουμε το 300αρι με το ετσι θελω. τι να πω.

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, δεν βρίσκω τίποτα που να αναφέρει ότι μειωθηκε το επιδομα τοκετού. Σίγουρα ισχύει η μήπως αφορά αλλά έξοδα στο μαιευτήριο......τι να πω, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

αν παρεις τηλεφωνο στο μαιευτηριο που θα γεννησεις ή στον εοπυυ θα στο επιβεβαιωσουν

Είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένη!Μέσα σε μια εβδομάδα, από το τελευταίο μνημόνιο, έφυγα από το ταμείο μου (ΤΑΥΤΕΚΩ) που μου έδινε 1850 ευρώ για επίδομα τοκετού για να πάω στον κωλοΕΟΠΥΥ που μου δίνει 900 και πλέον όχι 900 γιατί μου αυξάνει κατά 30% τα νοσήλεια;;;;;Έχω πληρώσει όλες μου τις εισφορές και όλους μου τους φόρους μέχρι τελευταιας ρανίδος, και εξακολουθώ να τους πληρώνω....έχω εκνευριστεί πάρα πολύ,στο τέλος θα γεννήσω σπίτι μου να τελειώνουμε!

yTiOp3.png

nzfhp3.png

μακαρι να ηταν ψεματα αλλα ειναι αληθεια. πληρωνουμε ασφαλεια και ασφαλεια δεν εχουμε τελικα. ισως οσες γεννησουν το νεο ετος να εχουν αλλαξει τα πραγματα και μακαρι προς το καλυτερο. οι υπολοιπες που γενναμε τωρα πληρωνουμε το 300αρι με το ετσι θελω. τι να πω.

Εγώ γεννάω το νέο έτος αλλά αν έχω να περιμένω κάτι καινούργιο θα είναι μόνο προς το χειρότερο :evil:

yTiOp3.png

nzfhp3.png

το 30% του επιδωματος.δηλαδη οχι 300? ακριβως.στο γαια που μιλησα σημερα μου ειπαν οτι το εξτρα ποσο ειναι 216?.παιζει αναλογα με τον τιμοκαταλογο του καθε μαιευτηριου.

TBlYp3.png

πηρα στο ρεα κ αφου μου μιλησε εκνευρισμενα κ αποτομα μια απο το λογιστηριο ειπε οτι αυτοι κοψανε το 15 τοις εκατο.στο δικλινο ελεγε οχι,μπερδεμανα γενικα.ρωτησα ποσο ηταν αρχικα το επιδομα κ μονο που δεν με εβρισε

Διαφημίσεις

Και εμενα μου το επιβεβαίωσαν απο το μαιευτηριο αλλά δεν μου είπαν σε τι ποσο αντιστοιχεί. Αν ειναι δυνατόν.....είμαι 10 χρόνια στο ΙΚΑ και δεν έχω πάρει ποτε τίποτα πίσω....μόνο πληρώνω,πληρώνω,πληρώνω.....και ασφάλεια δεν έχω. Οσον αφορά στην καινουρια χρονια, και εγώ χειρότερα περιμένω....

πηρα στο ρεα κ αφου μου μιλησε εκνευρισμενα κ αποτομα μια απο το λογιστηριο ειπε οτι αυτοι κοψανε το 15 τοις εκατο.στο δικλινο ελεγε οχι,μπερδεμανα γενικα.ρωτησα ποσο ηταν αρχικα το επιδομα κ μονο που δεν με εβρισε

Προσπαθούσα και εγώ να πάρω αλλα σύνδεση με Καιρο είχα.Μειώθηκε δηλαδή το επιδομα του τοκετού...Ετσι δεν είναι? Πως κόβει ο καθένας τα δικα του??? Πολύ μπερδεμα η κατασταση.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Και γω πήρα στο ΡΕΑ πριν και φάνηκε ψιλοάσχετη αυτή που μου μίλησε από το λογιστήριο. Εν τέλει μου είπε τιμή για οικονομικό δίκλινο 1300? + ΦΠΑ=1469 ?. Αν σκεφτείς ότι παλιά οπό την τιμή καταλόγου που ήταν 1700+ΦΠΑ =1921 - 900 (ΕΟΠΥΥ)= 1021 ευρώ συμμετοχή δικιά μας!Άρα παλιά θα δίναμε 1021 και τώρα 1469. Αυτό είναι αύξηση 30%, και ή μας κοροιδεύει η κυριούλα ή είναι άσχετη. Γιατί και μένα μου είπε ότι στα μεγάλα απορροόφησαν την διαφορά!

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Και γω πήρα στο ΡΕΑ πριν και φάνηκε ψιλοάσχετη αυτή που μου μίλησε από το λογιστήριο. Εν τέλει μου είπε τιμή για οικονομικό δίκλινο 1300? + ΦΠΑ=1469 ?. Αν σκεφτείς ότι παλιά οπό την τιμή καταλόγου που ήταν 1700+ΦΠΑ =1921 - 900 (ΕΟΠΥΥ)= 1021 ευρώ συμμετοχή δικιά μας!Άρα παλιά θα δίναμε 1021 και τώρα 1469. Αυτό είναι αύξηση 30%, και ή μας κοροιδεύει η κυριούλα ή είναι άσχετη. Γιατί και μένα μου είπε ότι στα μεγάλα απορροόφησαν την διαφορά!

σοοου ειπε η ιδια την τιμη του εοπυυ;γιατι εμενα δεν μου ελεγε.

Ναι μου είπε συγκεκριμένα 900 + ΦΠΑ για τρίκλινο και 1300 + ΦΠΑ για οικονομικό δίκλινο. Μπορεί να μην μιλήσαμε με την ίδια, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σου είπε εσένα τιμή. Είναι υποχρέωσή της να σου πεί!

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Διαφημίσεις

το 30% του επιδωματος.δηλαδη οχι 300? ακριβως.στο γαια που μιλησα σημερα μου ειπαν οτι το εξτρα ποσο ειναι 216?.παιζει αναλογα με τον τιμοκαταλογο του καθε μαιευτηριου.

κορίτσι, αν μπορείς πες μου πόσο σου είπαν για το τρίκλινο με το καινούριο τιμολόγιο γιατί αγχώθηκα... :?:cry:

κορίτσια καλησπέρα κ από μενα. έχω την εντύπωση ότι πληρώνουμε την διαφορά αυτή που λέτε, αλλά μετά την πέρνουμε πίσω από τον ΕΟΠΥ. απλά πριν αυτή την διαφορά την πλήρωνε το ταμείο απευθείας στο νοσοκομείο. αυτό έγινε γιατί ο ΕΟΠΥ χρωστάει πολλά λεφτά στις ιδιωτικές κλινικές, οπότε αυτές βρήκαν τρόπο να τα πέρνουν σίγουρα κ μετά να περιμένεις εσύ να τα πάρεις από το ταμείο. κοινώς τα χάλια μας τα μαύρα όπως μας κατάντησαν τα καθίκια...

ουφ πια!!!! τόοοοοοσα λεφτά μας κρατάνε κάθε μήνα! γιατί να μην έχουμε δικαίωμα επιλογής ασφάλισης??? δεν το καταλαβαίνω! με τόσα λεφτά που έχουμε πληρώσει τόσα χρόνια, θα κάναμε την καλύτερη ιδιωτική ασφάλιση και θα γεννούσαμε σε σουίτα! κατάντια....

κορίτσι, αν μπορείς πες μου πόσο σου είπαν για το τρίκλινο με το καινούριο τιμολόγιο γιατί αγχώθηκα... :?:cry:

1140? για τρικλινο για φτ.μάλλον για 3μερες.μέσα στον πανικό δεν ρώτησα για διευκρινήσεις!

TBlYp3.png

Ναι μου είπε συγκεκριμένα 900 + ΦΠΑ για τρίκλινο και 1300 + ΦΠΑ για οικονομικό δίκλινο. Μπορεί να μην μιλήσαμε με την ίδια, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σου είπε εσένα τιμή. Είναι υποχρέωσή της να σου πεί!

μου ελεγε τιμες δωματιων απλα επειδη αυτοι βγαζουν ηδη εξω τον εοπυυ ρωτησα αν ξερει ποσο ειναιτο επιδομα του εοπυυ απο μοπνο του να δω αν μειωθηκε το ποσο κ ελεγε ..ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ;ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΟΠΥΥ!!!

μου ελεγε τιμες δωματιων απλα επειδη αυτοι βγαζουν ηδη εξω τον εοπυυ ρωτησα αν ξερει ποσο ειναιτο επιδομα του εοπυυ απο μοπνο του να δω αν μειωθηκε το ποσο κ ελεγε ..ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ;ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΟΠΥΥ!!!

Άκου θράσος!Έπρεπε να ρωτήσεις ονοματεπώνυμο να φοβηθεί ότι θα την αναφέρεις να της πάει το σκατο στην κάλτσα να σου πω μετά αν ξαναμιλάει έτσι!Μάλλον σε άσχετη θα έπεσες που δεν ήξερε να σου απαντήσει!Πάντος αυτές τις τιμές που σου είπα μου της έδωσε μια απο κει, άρα φαντάζομαι ότι θα είναι σωστές.

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Άκου θράσος!Έπρεπε να ρωτήσεις ονοματεπώνυμο να φοβηθεί ότι θα την αναφέρεις να της πάει το σκατο στην κάλτσα να σου πω μετά αν ξαναμιλάει έτσι!Μάλλον σε άσχετη θα έπεσες που δεν ήξερε να σου απαντήσει!Πάντος αυτές τις τιμές που σου είπα μου της έδωσε μια απο κει, άρα φαντάζομαι ότι θα είναι σωστές.

αν δεν με πιανανε τα κλαμματα θα το εκανα..εκεινη την ωρα ηρθαν ολες οι ορμονες μαζεμενες.αφου δεν μιλουσα κ αυτη νομιζε οτι φταιει η γραμμη.μου ρχεται να την ξαναπαρω κ να τη βρισω

αν δεν με πιανανε τα κλαμματα θα το εκανα..εκεινη την ωρα ηρθαν ολες οι ορμονες μαζεμενες.αφου δεν μιλουσα κ αυτη νομιζε οτι φταιει η γραμμη.μου ρχεται να την ξαναπαρω κ να τη βρισω

Γλυκιά μου, είσαι ευαισθητούλα πολύ!!Εγώ θα την ξέχεζα από τα νεύρα και ας είμαι και εγώ ευαίσθητη, είμαστε πελάτες και οφείλουν να μας σέβονται...έτσι να μιλάει στον άντρα της όχι στους πελάτες!Άντε τώρα η καρακάξα :evil:!

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Γλυκιά μου, είσαι ευαισθητούλα πολύ!!Εγώ θα την ξέχεζα από τα νεύρα και ας είμαι και εγώ ευαίσθητη, είμαστε πελάτες και οφείλουν να μας σέβονται...έτσι να μιλάει στον άντρα της όχι στους πελάτες!Άντε τώρα η καρακάξα :evil:!

αυτα θα της πω!χι χι!