Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ντουλαπιτσα για τα ρουχα του μωρου..

Recommended Posts

Kοριτσια,μπορειτε να με βοηθησετε να βρω μια οικονομικη ντουλαπιτσα για τα ρουχαλακια του μωρου?Που μπορω να κοιταξω?Περα απο την μπαρα για να κρεμαω τα ρουχα,θελω να εχει και ραφακια,συρταρακια..

Διαφημίσεις

Οι πιο οικονομικες ειναι του ικεα.....εχει και ωραια σχεδιακια!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

βλέπω ότι έχεις έλλειψη χώρου....

αν το κρεβάτι σου είναι με πόδια και υπάρχει χώρος από κάτω, πάρε μεγάλα όμορφα καλάθια απ το ΙΚΕΑ ή κάπου αλλού, κι αποθήκευσε εκεί ρούχα απ τη ντουλάπα που δεν χρησιμοποιείτε συχνά

θα εξοικονομήσεις χώρο

επίσης, βρες έξυπνα όμορφα μικρά σχετικά σε όγκο ντουλάπια που θα μπορούν να καρφωθούν κρεμαστά στους τοίχους (σχετικά ψηλά) και εξοικονόμησε κι από εκεί χώρο

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πηραμε μια τελεια μασιφ IKEA ( Hemnes) και την ξαναβαψαμε σε παλ κιτρινο επειδη το μασιφ εβγαινε μονο σε μαυρο. Την βαψαμε με οικολογικα χρωματα και εγινε σουπερ, βεβαια ηθελε την δουλιτσα της, αλλα χαλαλι.

Πηραμε μια τελεια μασιφ IKEA ( Hemnes) και την ξαναβαψαμε σε παλ κιτρινο επειδη το μασιφ εβγαινε μονο σε μαυρο. Την βαψαμε με οικολογικα χρωματα και εγινε σουπερ, βεβαια ηθελε την δουλιτσα της, αλλα χαλαλι.

Αυτό με το βάψιμο δεν το είχα σκεφτεί....δεν μας την ανεβάζεις σε φωτογραφία να εμνπευστούμε!

http://lamarquis.blogspot.com/2008/08/yellow-is-new-black.html

Απο ενα προχειρο μπλογκ που ειχα φτιαξει και που πρεπει να συμμαζεψω. :wink:

!!!!!!!!!!! ΦΟΒΕΡΟ!!!!! Εσυ το έβαψες;;; Και δεν φαίνεται το μαύρο απο κάτω;;;; Αναλαμβάνεις βαψίματα αμα βρω κάτι που μου αρεσει σε άλλο χρώμα;;; Πες πες πες!!!!

Η φρίκη που εχω φάει ειναι με την ξύλινη μωρουδιακή σειρά του ΙΚΕΑ που θα την ήθελα σε λευκό ρε γμτ γιατι τα λευκά του ειναι πιο πολύ ραφιέρες και δεν εχουν συρτάρια κτλ

:D:D Ο αντρας μου το εβαψε και εγω βοηθουσα οπου μπορουσα :cool: Βαφαμε τοτε στον καυσωνα...ηρωας ο καλος μου. Αμα το τριψεις καλα, περασεις ασταρι και προσεκτικα την μπογια, κανεις οτι χρωμα θες.

ΣΕ λιγο θα ανεβασω και μια συρταριερα που ηταν κοκκινη και την καναμε ασπρη.

Δυστυχως, τα παιδικα ασπρα του ΙΚΕΑ δεν εχουν συρταρια :(

Διαφημίσεις

:D:D Ο αντρας μου το εβαψε και εγω βοηθουσα οπου μπορουσα :cool: Βαφαμε τοτε στον καυσωνα...ηρωας ο καλος μου. Αμα το τριψεις καλα, περασεις ασταρι και προσεκτικα την μπογια, κανεις οτι χρωμα θες.

ΣΕ λιγο θα ανεβασω και μια συρταριερα που ηταν κοκκινη και την καναμε ασπρη.

Δυστυχως, τα παιδικα ασπρα του ΙΚΕΑ δεν εχουν συρταρια :(

Ποσα θέλει ο καλός σου ήρωας να περάσει μια βόλτα απο τη γειτονιά μας;;; Ο δικός μου δεν ειναι για τέτοια :lol:

Σε ρωτάω γιατί μου αρέσει η συρταριέρα και η ντουλαπίτσα της LEKSVIK που ειναι μασιφ ξύλο αλλα αν γίνονται και αυτά λευκά και πως;;;;

Ta leksvik μπορουν να γινουν με τον ιδιο τροπο. Μηπως να προμηθευτείς τις οικολογικες μπογιες και να τις πας σε εναν που βαφει επιπλα ? Δεν ξερω ποσο παιρνουν αλλα δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις.

Ο δικος μου νομιζω οτι δεν θα το ξαναπερνουσε αυτο ΠΟΤΕ :D:D Ο κακομοιρης γυρνουσε απο δουλεια και ετριβε μεσα στον καυσωνα και μετα πηγαινε μια η γατα και μια ο σκυλος και κολλουσαν επανω στο φρεσκοβαμμενο. Καπου στην ντουλαπα παντως εχει ενα αποτυπωμα μουσουδας :P

Δυσκολα να χρεωσει κατω απο 100 ευρω....

Μωρε αμα ειναι 100ευρω τα έδινα το θέμα ειναι οτι δεν βρισκω κανέναν!

Αμα ξέρετε κανέναν πειτε μου (περιοχή Κορυδαλλο-Νικαια-Αιγαλεω-Πειραια).

Λουστραδορο θες......

Παραπανω θα σου ζητησει κανονικα......οσα θελουν ζητανε....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Εγω με τη συρταριέρα του ΙΚΕΑ έπαθα ήττα! Τραβάω συρτάρι και βγαίνει μόνο το μπροστινό ξύλο! :( Δεν ήταν η πρώτη ούτε η δεύτερη φορά που συναρμολογούσα έπιπλο του ΙΚΕΑ... Πιστευω ότι το συρτάρι για να βγεί σωστό θέλει ξυλουργό και κάρφωμα. Κρεβάτι μεταλικο, καρέκλες πλαστικές, ράφια, τραπεζάκι, βιβλιοθηκούλες κ.α. που έχω πάρει βγήκανε ΟΚ!

ssttaa

Εγω με τη συρταριέρα του ΙΚΕΑ έπαθα ήττα! Τραβάω συρτάρι και βγαίνει μόνο το μπροστινό ξύλο! :( Δεν ήταν η πρώτη ούτε η δεύτερη φορά που συναρμολογούσα έπιπλο του ΙΚΕΑ... Πιστευω ότι το συρτάρι για να βγεί σωστό θέλει ξυλουργό και κάρφωμα. Κρεβάτι μεταλικο, καρέκλες πλαστικές, ράφια, τραπεζάκι, βιβλιοθηκούλες κ.α. που έχω πάρει βγήκανε ΟΚ!

Κάτι κάνατε λάθος στη συναρμολόγηση σίγουρα....αν το έφτιαξε ο σύζυγος βέβαια δεν θα το παραδεχτεί :lol::lol::lol::lol:

Εμείς είχαμε πρόβλημα μονο με ενα επιπλάκι με 3 συρταράκια γιατι το ζορίσαμε στην συναρμολόγηση και ήταν απο τα πολύ φτηνα του που δεν ειναι και τα καλύτερα το παραδέχομαι, βέβαια μια χαρά το έχουμε ακόμα αλλα ειναι χαρτοπολτός το εσωτερικό του.

Εχω συναρμολογησει την ψηλη συρταριερα ΜΟΝΗ μου και βγηκαν ενταξει τα συρταρια.........μαλλον κατι δεν εγινε σωστα η βγηκε ελαττωματικο....

By the way ήθελα να προσθέσω οτι κατά την ταπεινή μου άποψη η σειρά MALM δεν ειναι κατάλληλη για παιδικό γιατι εχει πολύ κοφτερες γωνίες. Τα έχουμε εμείς στο δικό μας δωμάτιο γι'αυτο και το ξέρω...ειδικά η συρταριέρα.

HEMNES και τα μυαλά στα κάγκελα :D:D:D:D