Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αυχενικη διαφανεια και ανακαλυψη υγρου στην κοιλια του εμβρυου

Recommended Posts

Καλησπερα.Ειμαι 12 εβδομαδων και 4 ημερων στο 2ο μωρακι μου και χθες πηγαμε και καναμε αυχενικη διαφανεια.Ενω ολα φαινοντουσταν τελεια το τελευταιο 10λεπτο της εξετασεις μας ανακοινωνει ο γιατρος πως βλεπει κατι στο μωρο που δεν θα επρεπε να υπαρχει.Βλεπει υγρο στα πλαγια της κοιλιτσας του μωρου.Με ρωτησε αν περασα καποια ιωση τις τελευταιες 10-15 μερες αλλα δεν μπορουσα να απαντησω με σιγουρια γιατι αρρωστη με πυρετο δεν ημουν.Βεβαια ο μικρος μου 2 χρονων πριν 15 μερες βρεθηκε με ασυμπτωματικη ιωση.Περναγε ιωση χωρις πυρετους χωρις τιποτα απλα ο παιδιατρος ειδε ερεθισμενο τον λαιμο του.Τελος παντων για να μην σας μπερδευω μου ειπε ο γενετιστης πως μαλλον κολλησα απο τον μικρο μου.Το θετικο μεσα σε ολο αυτο ειναι πως δεν ειδε υγρο στον θωρακα ή γενικοτερα καπου αλλου και πως στις περισσοτερες περιπτωσεις τα εμβρυα εχουν υγρο λογο ιωσης της μαμας.Θα το τσεκαρουμε παλι σε 10 μερες.Ωστοσο σημερα πηγαμε στον γυναικολογο οπου και του δειξαμε τις απαντησεις τις αυχενικης και μας ειπε πως πρωτη φορα συναντα κατι τετοιο.Ειμαι πολυ ανχωμενη και φοβαμαι.Υπαρχει καποια κοπελα που να της εχει συμβει τετοιο περιστατικο?

Διαφημίσεις

Εμπειρία δεν έχω αλλά θέλω να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά, και να είναι κάτι περαστικό!

Σ'ευχαριστω παρα πολυ!Τι αγωνια ειναι αυτη θεε μου!Εχω μιλησει με τοσο κοσμο ολοι προσπαθουν να με ηρεμησουν για το καλο και του παιδιου αλλα το μυαλο μου τρεχει με χιλια....

Σου ευχομαι ολα να πανε καλα γλυκεια μου...και να ειναι περαστικο

Σ'ευχαριστω πολυ...Μακαρι να ειναι περαστικο.Τι να πω με ολα αυτα που ακουω εχω τρελαθει.Παλια ηθελα να ηξερα υπηρχαν τετοιες καταστασεις?

Διαφημίσεις