Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

14η βδομάδα και καφέ αίμα...

Recommended Posts

Γεια σας παλι!

Θέλω τη βοήθεια σας, είμαι στη 14 βδομάδα απο την 12η καθε 4-5 μερες εχω πολύ λίγο καφέ στο σκούπισμα, καθόλου στο εσώρουχο. Μια στιγμή και μετά καθόλου....

Με ανησυχεί πολύ! Κάθε φορά που έχω το αίμα με βλέπει ο γιατρός. Δεν βλέπει καμία αποκόλυση πλακούτα ούτε στο κόλπο αίμα και το μωρό αναπτύσετε κανονικά....

Τι μπορεί να είναι? Μήπως σημάδι αποβολής? Είμαι εφώ και 3 βδομάδες στο σπίτι και δεν κάνω τίποτα! Ξάπλα και πολύ λίγα πραγματα! Είμαι πολύ προσεχτηκή όμως είμαι τρελλά αγχωμένη... σας έχει σημβεί?? Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Το καφετι μπορει να ειναι απομειναρια απο μικρες αποκολλησουλες.Μην σε φοβιζει δεν ειναι τπτ.Εγω ειχα σε ολο το πρωτο τριμηνο.Μεχρι που επαθα μια μικρη αποκολληση και παρολο που ηταν μικρη ειχα παρα πολυ αιμα κανονικοτατο.Φυσικα και δεν την επαθα τυχαια.. τινξα μια κουβερτα.ΑΑφου εισαι προσεχτικη και ο γιατρος δεν βλεπει τπτ ολα καλα.Ασε που πλεον μπαινεις σε πιο ασφαλης μηνες!

FvxMp3.png

Καλησπέρα! Εγώ είχα καφέ και λίγο αίμα μέχρι και τον 5ο μήνα και όλα ευτυχώς πήγαν οκ. Άκου τον γιατρό σου και χαλάρωσε, όλα θα πάνε καλά.

1tUfp2.png

UW5Pp3.png

Θα σου πώ οτι μου είπε και εμένα ο γιατρός μου οταν πανικόβλητη τον πήρα τηλέφωνο να με δεχτει στη κλινική του επειδή είχα ρόζ αιματακι...

Μου είπε οτι με μικρή ποσότητα ροζ ή καφέ υγρού ( το οποίο έιχα στη συνέχεια για περίπου 10 μέρες.. προφανώς ακαθαρσιες απο κάποιο αγγείο που έσπασε..) δεν είναι ικανά να μας ανυσηχήσουν.

Πιο πιθανό είναι να προκαλέσουμε ζημιά απο το φόβο και το ανχος μας..

Επίσης μου είπε οτι ειναι πολύ πιθανό να ξαναδώ αίμα κάποια στιγμή στη συνέχεια της εγκυμοσύνης μου κάτι που παρακαλάω το θεό να μη συμβει..

Παρόλα αυτά να είσαι αρκετά προσεκτική αυτές τις εβδομάδες και όλα θα πάνε καλα!!!

foxfoxsvi20130319_2_My+child+is.png