Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόνος κατά την ούρηση :/

Recommended Posts

Γεια σας!Θα ηθελα να ζητησω την συμβουλη σας!

Εδω και δυο εβδομαδες, καθε φορα που παω τουαλετα οταν τελειωνω με τα τσισακια μου ποναω αρκετα στην ουρηθρα/κλειτοριδα και νιωθω σαν να εχω συσπασεις! Επισης τα τσισακια μου μυριζουν σαν αμμωνια :/ :$ :$

Στο παρελθον ειχα παθει ουρολοιμωξη και το ειχα αντιμετωπισει χωρις φαρμακευτικη αγωγη πινοντας πολυ νερο! Το ιδιο κανω και τωρα... Ξερετε μηπως καποια αντιβιωση που θα μπορουσε να με βοηθησει? Η μηπως ειναι κατι πιο σοβαρο αυτο που εχω? Αν και πανω κατω ειναι ιδια τα συμπτωματα! Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας! Ευχαριστω!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,εύχομαι σύντομα να νιώσεις καλύτερα!Κατα πάσα πιθανότητα έχεις πάλι ουρολοίμωξη!Η συμβουλή μου είναι να πας κατευθείαν σε κάποιο γιατρό,μην πάρεις κάποια αντιβίωση από μόνη σου!Θα μπορούσα να σου συστήσω και γω κάποια χάπια,αλλά εδώ δεν είμαστε γιατροί να ξέρουμε ακριβώς τι έχει ο καθένας και τι πρέπει να πάρει!Ήδη έχεις μέρες τα συμπτώματα και μπορεί να στο γυρίσει σε αιμορραγική κυστίτιδα!Να πας λοιπόν σε έναν γιατρό,να κάνεις και μια καλλιέργεια ούρων και να κάνεις τη σωστή θεραπεία!Περαστικά σου κοπέλα μου!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Καλλιέργεια ούρων, όπως λέει η Mαρία_thess, και καλλιέργεια κολπικού επιχρίσματος. Μην το αφήσεις έτσι γιατί αν είναι ουρολοίμωξη σοβαρή το μικρόβιο μπορεί να ανέβει ώς τα νεφρά και να έχεις τραβήγματα. Περαστικά.

it's never too late to start all over again

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας!!! ηδη σημερα αισθανομαι καλυτερα κι εχω σταματησει να νιωθω τσουξιμο και πονο!!! Συνεχιζω να πινω απειρο νερο!! Αλλα εαν δω και εχω παλι πονο θα παω αμεσως σε γιατρο!! Να ειστε καλα!! Και παλι σας ευχαριστω ολες παρα πολυ!!

Διαφημίσεις