Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φυσικοι χυμοι κ ροφηματα φρουτων

nanana

Recommended Posts

ο μικρος μου δυστυχως φετος δε δειχνει καμια συμπαθεια στα χειμερινα φρουτα ενω τα καλοκαιρινα τα τσακισαμε. θα θελα ιδεες λοιπον να δοκιμασω μηπως του τα δωσω σε στυλ χυμων 'η άλλων ροφηματων με γαλα πχ. δυστυχως δεν εχω αποχυμωτη κ θα βαζω τα φρουτα στο μπλεντερακι. εσεις εκτος απο πορτοκαλι κανετε κ τα υπολοιπα φρουτα χυμο? δωστε μου μερικες ιδεες. για να μην ειναι πολυ πηχτος ριχνετε κ νερακι μεσα 'η αλλιως τι κανετε?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Επειδή κι εμείς έχουμε το ίδιο πρόβλημα και δεν τρώμε τίποτα άλλο από πορτοκάλι, μανταρίνι και μπανάνα δοκίμασα στο μπλέντερ μήλο, αχλάδι και γάλα αμυγδάλου. Ήταν πάρα πολύ νόστιμο, είχε υφή σαν smoothy και ο μικρός μου το τσάκισε! Το γάλα αμυγδάλου είναι πολύ θρεπτικό, δεν έχει τίποτα πρόσθετο (είναι και το μόνο γάλα που πίνει εκτός από το μητρικό...) και το παίρνω από μαγαζί με βιολογικά προϊόντα. Αν θέλεις, μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Υπάρχει σχετικό θέμα στο forum.

μμμ ευχαριστω δεν εχω δοκιμασει ποτε γαλα αμυγδαλου. μοιαζει καθολου με γαλα στη γευση ή καμια σχεση? παντως υποθετω οτι μπορω να το κανω κ με φρεσκο ε? ο δικος μου ειναι 27 μηνων. να σου ζησει κ μπραβο για το θηλασμο!

Το γάλα αμυγδάλου έχει μία ήπια αρκετά ευχάριστη για τους περισσότερους γεύση, ελαφρώς γλυκιά που όμως δε μοιάζει καθόλου με γάλα κανονικό. Τουλάχιστον σε εμένα... Στα περισσότερα παιδιά που ξέρω ότι το έχουν δοκιμάσει, τελικά αρέσει. Ειδικά μαζί με τα φρούτα έχει πολύ καλή γεύση. Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις! Νομίζω ότι θα γίνει καλό και με γάλα αγελαδινό (ή κατσικίσιο, ό,τι πίνετε...).

Εμείς είμαστε 17,5 μηνών και σε φάση που προσπαθούμε σιγά σιγά να μειώσουμε τους θηλασμούς μήπως και σε 2-3 μήνες αποθηλάσουμε... Όχι ότι καίγομαι κιόλας. Βλέποντας και κάνοντας... Μου ήταν πιο δύσκολο να το σταματήσω παρά να το συνεχίσω! Και μου είναι ακόμα! :P

Καλή επιτυχία με τις νέες συνταγές!

κατερινα ηπιαμε απο 1 ποτηρι κι εγω κ ο μικρος. εγω ξετρελλαθηκα κ ο μικρος ευτυχως το πιε. αντε να δουμε....λεω να δοκιμασω να βαλω κ μελι μεσα.

Διαφημίσεις

• 5 years later...

Ενα πολυ νοστιμο ροφημα γινεται απο το ζουμι που εχει βρασει το πατζαρι. Το αραιωνουμε με νερο και προσθετουμε μελι για τα παιδια ανω του ετους και πετιμεζι ή μελασα για τα μικροτερα. 

Edited by Sentir...natureza