Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θετικο τεστ ωορρηξιας την 30η μερα του κυκλουυ

Recommended Posts

μηπως ξερει καποια κοπελα να μας απαντησει πως γινεται να βγαινει θετικο τεστ ωορρηξιας την 30η μερα του κυκλου?κανονικα πρεπει να αδιαθετησει τωρα η κοπελα.της εγκυμοσυνης βγηκε αρνητικο.ωορρηξια εκανε και πριν 16 μερες περιπου με επιβεβαιωμενο τεστ ωορρηξιας παλι.ευχαριστω!!

w7ENp3.png

Διαφημίσεις

ναι.σχετικα δηλαδη ναι.απο 28 μεχρι 30-31.

Ε τοτε τι να πω.. δεν γνωριζω και πολλα. Εγω εχω κυκλο απο 30 εως 40 μερες. Εδω και 2 μηνες που χρησιμοποιω τεστ ωορρηξιας μολις μου βγαινει θετικο το αποτελεσμα δεν ξανα κανω τεστ και απλα περιμενω 14 μερες μετα να μου ερθει η περιοδος. Ισως να ειχα διπλη ωορρηξια, ισως να εδειξε το τεστ οτι να'ναι!

eNortjKzUjIyMDAzM1ayBlwwFWICzg,,06.png

Διαφημίσεις

το περιεργο ειναι οτι εχει κανει δυο και βγηκαν και τα δυο θετικα.σε ευχαριστω για την απαντηση.

Εχω διαβασει πως υπαρχει περιπτωση σε ενα κυκλο να εχουμε 2 φορες ωορρηξια, οπως και σε ενα κυκλο να μην εχουμε καθολου. Δεν βγαζεις ακρη...

ελα μαριαννα μου!!!εγω ειμαι η παθουσα!!!εκανα ενα τεστακι το πρωι εγκυμοσυνης και μου βγηκε αρνητικο...μετα λεω να κανω και ενα τεστακι ωορρηξιας επειδη ειχα ακουσει οτι μερικες κοπελες το ειχανε κανει αυτο...και εδειξε θετικο!και τελικα ητανε εγκυουλες!

οποτε εκανα ενα τεστακι ωορρηξιας και μου βγηκε θετικο(πρωινα ουρα) με το που το βουτηξα στα ουρα,εδειξε θετικο!αμεσως!εντομη η γραμμουλα!

και ξαναεκανα ακομη ενα πριν καμια ωριτσα!ας πουμε θετικο και αυτο...αλλα με πολυ αχνη γραμμουλα!

και λεω...μηπως....!

as1cOS5Nw3-0000Mzk5ZHwwMDAxNzU1ZHxEZXBwZQ.gif

''Oμορφαινεις τη ζωη μου....οταν βρισκεσαι μαζι μου!!!'';)

ελα μαριαννα μου!!!εγω ειμαι η παθουσα!!!εκανα ενα τεστακι το πρωι εγκυμοσυνης και μου βγηκε αρνητικο...μετα λεω να κανω και ενα τεστακι ωορρηξιας επειδη ειχα ακουσει οτι μερικες κοπελες το ειχανε κανει αυτο...και εδειξε θετικο!και τελικα ητανε εγκυουλες!

οποτε εκανα ενα τεστακι ωορρηξιας και μου βγηκε θετικο(πρωινα ουρα) με το που το βουτηξα στα ουρα,εδειξε θετικο!αμεσως!εντομη η γραμμουλα!

και ξαναεκανα ακομη ενα πριν καμια ωριτσα!ας πουμε θετικο και αυτο...αλλα με πολυ αχνη γραμμουλα!

και λεω...μηπως....!

Ακουω διφορα εδω μεσα και εχω τρελαθει!!:shock: Τι κυκλο εχεις? Παιζει το τεστ εγκυμοσυνης να σου δειξει αρνητικο και το τεστ ωορρηξιας θετικο και τελικα να εισαι εγκυος?

Ακουω διφορα εδω μεσα και εχω τρελαθει!!:shock: Τι κυκλο εχεις? Παιζει το τεστ εγκυμοσυνης να σου δειξει αρνητικο και το τεστ ωορρηξιας θετικο και τελικα να εισαι εγκυος?

ελα μου ντε!!!!αυτο λεμε και εμεις...αλλα γινεται απ οτι λενε...αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο....το τεστ εγκυοσυνης αρνητικο!κουλο ε??τι να πω.....!

ο κυκλος μου τον τελευταιο 4 μηνο παιζει απο 28-30 μερες!

σημερα ειμαι στην 30η μερα του κυκλου μου!

ΤΕΡ 30/9 με κυκλο 28 μερες....τι να πω....!

Διαφημίσεις

ελα μου ντε!!!!αυτο λεμε και εμεις...αλλα γινεται απ οτι λενε...αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο....το τεστ εγκυοσυνης αρνητικο!κουλο ε??τι να πω.....!

ο κυκλος μου τον τελευταιο 4 μηνο παιζει απο 28-30 μερες!

σημερα ειμαι στην 30η μερα του κυκλου μου!

ΤΕΡ 30/9 με κυκλο 28 μερες....τι να πω....!

Ποιο τεστ εγκυμοσυνης εκανες?

Ποιο τεστ εγκυμοσυνης εκανες?

Μαριαννα μου,ειναι τις hometest τα τεστακια!και την εγκυμοσυνης και τις ωορρηξιας!

Μαριαννα μου,ειναι τις hometest τα τεστακια!και την εγκυμοσυνης και τις ωορρηξιας!

Δεν ξερω τι να πω.. Περυσι που ειχα κανει τεστ εγκυμοσυνης ειχα παρει self clear και εδειξε απο την πρωτη ημερα καθυστερησης θετικο. Τωρα χρησιμοποιω και εγω τα τεστ ωορρηξιας της hometest αλλα ακομη δεν εχει χρειαστει να κανω εγκυμοσυνης. Ασε να περασουν οι μερες και ξανα κανε 1 τεστακι!! Ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυουλα!!! Καλο σου βραδυ.:D

Δεν ξερω τι να πω.. Περυσι που ειχα κανει τεστ εγκυμοσυνης ειχα παρει self clear και εδειξε απο την πρωτη ημερα καθυστερησης θετικο. Τωρα χρησιμοποιω και εγω τα τεστ ωορρηξιας της hometest αλλα ακομη δεν εχει χρειαστει να κανω εγκυμοσυνης. Ασε να περασουν οι μερες και ξανα κανε 1 τεστακι!! Ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυουλα!!! Καλο σου βραδυ.:D

ευχαριστω πολυ μαριαννα μου!!!!και εσυ συντωμα να εισαι εγκυουλα!!!!!σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!!!!καλο ξημερωμα!!!μακια!!!θα σε εχω ενημερη!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• 1 year later...
Εχω διαβασει πως υπαρχει περιπτωση σε ενα κυκλο να εχουμε 2 φορες ωορρηξια, οπως και σε ενα κυκλο να μην εχουμε καθολου. Δεν βγαζεις ακρη...

και τα δυο ανιχνεύουν την ορμόνη..