Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Βαζω στην μπεμπα μου που εκλεισε τους 3 μηνες πανες της chicco...θα ηθελα να δοκιμασω τα παμπερς, ειδα ομως οτι εχει 2 ειδη....τα baby dry που ειναι τα πρασινα κ τα πιο ακριβα και τα simply dry τα πορτοκαλι που ειναι τα πιο φτηνα...ποια ειναι η διαφορα τους?? τα πρασινα εχουν καλυτερη απορροφητικοτητα?

Διαφημίσεις

Αυτή που είπες είναι η διαφορά, αλλά εγώ που χρησιμοποιώ κ τα δυο δεν εχω κανένα πρόβλημα. Κ ειδικά το βράδυ που οι ώρες ύπνου ειναι πολλές, η απορροφητικότητα ειναι εξίσου καλή!!

Εγω τα εχω δοκιμασει ολα τα παμπερσ..... τα χειροτερα εινια τα πορτοκαλι μετα τα μπειμπι ντραι και τα καλυτερα κατ εμε εινια τα ακτιβ φιτ!!

Μονο με τα μπειμπι τραυ ειχα τρελες διαρροες στα κακα... τα ακτιβ φιτ ειναι τελεια:D

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Και εγώ πάντως που έχω δοκιμάσει όλα τα pampers , είναι όλα ίδια και απορώ γιατί έχουν διαφορετική τιμή. Πάρε τα φτηνότερα, την ίδια δουλειά κάνουν.

Διαφημίσεις

Βαζω στην μπεμπα μου που εκλεισε τους 3 μηνες πανες της chicco...θα ηθελα να δοκιμασω τα παμπερς, ειδα ομως οτι εχει 2 ειδη....τα baby dry που ειναι τα πρασινα κ τα πιο ακριβα και τα simply dry τα πορτοκαλι που ειναι τα πιο φτηνα...ποια ειναι η διαφορα τους?? τα πρασινα εχουν καλυτερη απορροφητικοτητα?

Κι εγώ νομίζω τα πράσινα είναι καλύτερα. Τα chicco τι λένε? Δεν υπήρχαν όταν έκανα το γιο μου και τώρα που περιμένω τη μπουμπουκα λέω να τα παραγγείλω. Είναι καλά?

Eμεις απο νεογεννητο της βαζαμε chicco---τα παραγγελνεις μεσω νετ κ την επομενη ερχεται το κιβωτιο σπιτι σου...ειναι πολυ απαλες πανες κ ημασταν απολυτα ικανοποιημενοι...ομως παρατηρησα οτι 2 φορες τωρα τελευταια καπως φευγουν τα τσισα--και δεν ειχα ποτε διαρροες...λερωνεται το φορμακι πανω δεξια στο ποδι...στο ισχιο...σαν να βγαινουν απο τα πλαι.(οχι κατα τη διαρκεια του υπνου αλλα οσο ειναι ξυπνια!)..κ δεν ειναι οτι δεν την αλλαζω...πριν απο καθε ταισμα την αλλαζω αλλα κ αν δω οτι ειναι βαρια η πανα την αλλαζω...σε δειγμα που μου ειχαν στειλει τα παμπερς για νεογεννητο δεν μου αρεσαν καθολου....εκαναν τα τσισα να μυριζουν καπως κ ειδα οτι μυριζε εξαρχης το παμπερσ!!!τωρα πηρα παμπερς dry fit το νουμερο για 4-9 κιλα γιατι ειμαστε 6 κιλα κ θελω να τα δοκιμασω...τα ειχε κ μειον 5ευρω τη συσκευασια το σουπερμαρκετ....μπηκα κ στο σαιτ των παμπερς κ ειδα οτι τα active fit ενδεικνυνται οταν ξεκινησει το μπουσουλημα,,,να τι γραφει "ActiveFit have stretchy sides which are useful when babies start to wriggle and crawl as well as a mesh topsheet which can help to absorb runny poo. .

Baby-Dry, with caterpillar flex sides and extra sleep layer. Babies tummies can shrink up to 3cm as they digest dinner, breath and move around in sleep. With caterpillar flex it allows the nappy to move out and right back for no gaps or leaks. So no matter how busy your baby's tummy gets their sleep stays undisturbed!

Simply Dry nappies a new economical line up for nappies by Pampers at an affordable price".....ευχαριστω για τις αποψεις σας!!!!

εγώ πάλι δεν είμαι καθολου ευχαριστημένη με τα baby dry γιατί ουκ ολίγες φορές το μωρό είχε βραχεί οπότε πήραν δρόμο με την μία.. τώρα χρησιμοποιούμε τα simply dry και είμαι πάρα πολύ ευχαρηστιμένη..

Εγω τα εχω δοκιμασει ολα τα παμπερσ..... τα χειροτερα εινια τα πορτοκαλι μετα τα μπειμπι ντραι και τα καλυτερα κατ εμε εινια τα ακτιβ φιτ!!

Μονο με τα μπειμπι τραυ ειχα τρελες διαρροες στα κακα... τα ακτιβ φιτ ειναι τελεια:D

σήμερα αγόρασα τα active fit για να τα δοκιμάσουμε το μωρό όμως είναι 3 μηνών επειδή δεν περπατάει όμως έχω έναν μικρό ενδοιασμό.. εσενα το παιδάκι σου περπατάει?? το 3 νούμερο φοράμε εμείς γιατί είμαστε ζουρμπουλίδικες..

Διαφημίσεις

εμας μας βολεψαν μονο τα pampers.οντως εχουν μια μυρωδια αλλα για μας ειναι οι καλυτερες.εχουμε δοκιμασει baby dry αλλα θεωρω οτι οι τελειες ειναι οι active fit. Δεν χρειαζεται να μπουσουλαει το μωρο!! Θα δοκιμασω ομως και simply dry.

3otVp2.png

σήμερα αγόρασα τα active fit για να τα δοκιμάσουμε το μωρό όμως είναι 3 μηνών επειδή δεν περπατάει όμως έχω έναν μικρό ενδοιασμό.. εσενα το παιδάκι σου περπατάει?? το 3 νούμερο φοράμε εμείς γιατί είμαστε ζουρμπουλίδικες..

oxi καλε 5 μηνων ειμαστε 4 νο φοραμε δεν περπαταμε:P:D

δεν χρειαζεται να περπατανε για να φορανε ακτιβ φιτ...;);)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

oxi καλε 5 μηνων ειμαστε 4 νο φοραμε δεν περπαταμε:P:D

δεν χρειαζεται να περπατανε για να φορανε ακτιβ φιτ...;);)

αχ μωρέ μικράκια σαν και εμάς είσαστε.. :):):)

ωραία τότε σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες..

αν μας βολέψουν το κόβω να καταλήγουμε και εμείς εδώ...

και πάλι ευχαριστώ

αχ μωρέ μικράκια σαν και εμάς είσαστε.. :):):)

ωραία τότε σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες..

αν μας βολέψουν το κόβω να καταλήγουμε και εμείς εδώ...

και πάλι ευχαριστώ

:D:D:D:D:D τιοτα καλε να σαι καλα;)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Παντως τεσταρα τα μπειμπι ντραι....της εβαλα πανα το βραδυ κ το πρωι εκανε απιστευτα πολλα κακα,,,,,ολο το παμπερς γεματο--πανω κατω δεξια αριστερα,,,και καμια διαρροη απο τα πλαγια ουτε ειχαν σκαρφαλωσει στην πλατη!!!!!χιχιχιχιχι!!!!Παντως κ εμας η μικρη δεν μπουσουλαει ακομα αλλα καπως σπρωχνεται στο κρεβατι να προχωρησει κ κουνιεται αρκετα ειδικα αμα της βαζω τα παιχνιδακια τα κρεμαστα με μουσικη κλπ....κ μιλαμε για τρελο κουνημα αλλα ευτυχως δεν ειχα διαρροες,,,,βεβαια εχω εμμονη,,την αλλαζω συνεχεια!!:P

Διαφημίσεις