Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κεντρα ξενων γλωσσων

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!

Παιρνω το θαρρος να γραψω εδω και να σας ρωτησω εκ μερους της αδελφης μου που εχει 2 παιδακια (εγω δυστυχως οχι ακομα.. :( ) για τα διδακτρα που αντιστοιχουν σε ταξεις αγγλικων..

Οι ταξεις ειναι 3η κανονικη και lower...εννοειται πως δεν με ενδιαφερει να μαθουμε ονοματα επιχειρησεων απλα τιμες..γιατι την βλεπω λιγο φρικαρισμενη απο προχτες!! :)

Πασα εμπειρια αποδεκτη!!

Ευχαριστω

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Γεια σου.Εγω φετος εχω 1 παιδι στην α junior και 2 στην α senior .Οι τιμη για το πρωτο για ολη τη χρονια ειναι 390 ευρω και για τα μεγαλα 630 ευρω το καθε παιδι.Φυσικα εκει που παμε εμεις ειναι λιγο πιο τσουκτερα ,απο αλλα.Εμας βεβαια μας καναν ειδικη τιμη λογω 3 παιδιων και μας βγαινουν 296-580 και 560 αντιστοιχα.

Τα βιβλια μας κοστισαν με εκπτωση 10% 60 του μικρου και απο 90 ευρω των μεγαλων..Οσο για την ταξη του lower αν δεν κανω λαθος ακουσα για 1200 ευρω περιπου [δεν γνωριζω αν ειναι μαζι με τα χρηματα που ζηταν για να δωσεις για το πτυχειο η οχι].Το γεγονος ομως ειναι οτι τα διδακτρα ειναι ακριβα και για γονεις με 2 παιδια και ανω ειναι λιγο ζορι.

• 5 weeks later...

Μήπως κανείς έβαλε το παιδί του να κάνει την a και b junior μαζί εντατικά σε μια χρονιά; Είχε αποτέλεσμα; Από το φροντιστήριο μου είπαν πως είναι καλύτερα να τις κάνει ξεχωριστά....