Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιδέες για ανακοίνωση εγκυμοσύνης !

Recommended Posts

Γεια σας είμαι καινούργια στο φορουμ και ομολογώ ότι μάρεσε πάρα πολύ. Είμαι και εγώ έγκυος 10 βδομάδων και 4 ημερών! :lol: Δεν έχω ανακοινώσει ακομη την εγκυμοσύνη μου σε κανένα μόνο εγώ και ο άντρας μου το ξέρουμε και θα το ανακοινώσουμε σε 3 βδομάδες είπαμε με καρτούλες βάζοντας την φωτογραφία του μωρού τρισδιάστατη έγχρωμη και γράφοντας λίγα λόγια δίπλα ανακοινώνοντας τον ερχομό του. Έχετε κάποιες ιδέες να μου προτείνετε για το τί να γράψω πάνω??? :idea:

[/url]

Διαφημίσεις

Εξαρτάται σε ποιος εχεις σκοπό να δωσεις τις καρτούλες. Στους γονείς σου και στα πεθερικά σου? Κατι πιο τρυφερό. Σε φίλους σας? Κατι αστείο. Ειναι πολλοί αυτοι που θα τους το πείτε.

Βρε αθεόφοβη, πως μπορεσες να κρατηθείς τοσο με το στομα κλειστό? :shock:

Βασικά στους γονείς και σε συγγενείς στενούς όπως αδέρφια μόνο. Επίσης και σε συγγενείς εξωτερικού θείοι μας και νονοί μας. Βασικά στην αρχή σκεφτόμουν να βάλω κάτι σαν αστείο αλλά επειδή θα στείλω και εξωτερικό και από την μια πλευρά θα είναι ελληνικά και από την άλλη αγγλικά νομίζω σαν να μην πάει. Κρατήθηκα γιατί όλοι θα άρχιζαν την μουρμούρα τους μη αυτό μη το άλλο φαε αυτό μη φας αυτό και τέτοια και έτσι λέω άστο αφού μπορεί να κρυφτεί τους πρώτους μήνες τότε θα το κρύψω :D Λοιπόν έχετε καμιά ιδέα το τί να γράψω πάνω ?? έψαξα και στο ιντερνετ αλλά δεν βρίκα τίποτα :(

[/url]

Δύσκολα μου βάζεις. Μήπως να έστελνες στους γονείς σας & αδέρφια κάρτα? Ξέρεις από αυτές που λένε Συγχαρητήρια κάπως έτσι και να εγραφες λίγα λόγια? Σιγουρα ειναι κατι που θα λαβουν με το ταχυδρομείο και δεν θα το περιμένουν. Ισως το ιδιο μπορεις να κανεις και για το εξωτερικό. Ή εάν πλησιάζουν γενέθλια/ γιορτή των δικών σας ή ακόμα και επέτειο μπορείς να τους πάρεις αντί ρούχα κλπ μια ψηφιακή μηχανή και να το φέρεις το θεμα οπως θελεις εσύ (εμεις την πήραμε στην επέτειο των πεθερικών μου, αλλά είχαμε ήδη το μωρό). Πως σου φαινεται αυτό με την κάρτα?

Βασικά είπα θα κάνω καρτούλες μεγέθους 10Χ15cm περίπου. Στους γονείς και αδέρφια θα τις δώσουμε προσωπικά!! Στο εξωτερικό θα σταλούν αναγκαστικά !

Θα βάλω αριστερά την φωτογραφία του μωρού τρισδιάστατη και δεξιά θα γράψω κείμενο.

Για κείμενο σκέφτηκα τα πιο κάτω. Δείτε και πέιτε μου ποιο σας αρέσει περισσότερο ή άν έχετε καμιά καλύτερη ιδέα είναι ευπρόσδεκτη

1."Θέλουμε να μοιραστούμε την χαρά μας μαζί σας ανακοινώντας το ερχομό του μωρού μας σε 6 μήνες !"

2."Ελπίζοντας ότι θα χαρείτε με την χαρά μας αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε για τον ερχομό του παιδιού μας που αναμένουμε σε 6 μήνες !"

3."Αποφασίσαμε να μοιραστούμε την χαρά μας μαζί σας ανακοινώντας την αναμονή του μωρού μας σε 6 μήνες !"

4."Με ένα διαφορετικό/ξεχωριστό τρόπο αποφασίσαμε να μοιραστούμε την χαρά μας και σας συστήνουμε/γνωρίζουμε το παιδί μας που αναμένουμε σε 6 μήνες !"

5.Με ένα ξεχωριστό τρόπο θέλουμε να μοιραστούμε την χαρά που μας διακατέχει και να σας γνωρίσουμε το μωρό μας, που αναμένουμε να έχουμε κοντά μας σε 6 μήνες !"

6."Διαλέξαμε ένα ξεχωριστό τρόπο για να μοιραστούμε την χαρά που μας διακατέχει από την μέρα που μάθαμε τα ευχάριστα ! Σας γνωρίζουμε λοιπόν το μωρό μας που αναμένουμε να έχουμε κοντάς μας σε 6 μήνες ! Ελπίζουμε ότι θα το υποδεχτείτε με πολλή αγάπη!"

[/url]

Διαφημίσεις

Να σου πω εμεις τι καναμε.. Φωτοτυπησαμε τον υπερηχο σε μικρες καρτουλες, οπως ειπες, και γραψαμε με παιδικα γραμματα (ορνιθοσκαλισματα) διπλα στην φωτογραφια

"στον παππου και γιαγια, με πολυ αγαπη! ανυπομονω να σας γνωρισω σε ... μηνες".

Καλυτερα θα προτεινα να μην το κανεις σαν επισημη ανακοινωση, δημιουργησε το λιγο πιο αναλαφρο, λιγο πιο παιδικο και χαρουμενο!!

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!

Ναι σκεφτηκα και γω να έβαζα κάτι σε ποιο ανάλαφρο παιδικό αλλά δεν ειναι μόνο οι γονείς που θα την πάρουν αλλά και τα αδέρφια μας και θειοι μας στο εξωτερικό που θέλουμε να το μάθουν και στην μετάφραση δεν ξέρω αν πηγαίνει αυτό το ανάλαφρο και τέτοια.

Αλλά αν βάλω κάτι σε ανάλαφρο θέλω να είναι κάτι γενικό που να ταιριάζει για όλους γιατί στο τυπογραφείο θα μου τις κάνουν ! Οπόταν μποορείτε να μου δώσετε ιδέες για πιο ανάλαφρο ??

[/url]

Καλημέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Θα σου πρότεινα να σου ετοιμάσουν στο τυπογραφείο μόνο την κάρτα με την φωτογραφία και να γράψεις εσύ το κείμενο στις κάρτες. Αφενός μπορείς έτσι να το διαμορφώσεις ανάλογα με τον παραλήπτη αφετέρου το χειρόγραφο είναι πιο άμεσο και προσωπικό, ξεφεύγει από το τυπικό και το απόμακρο που είναι το τυπωμένο κείμενο. Ελπίζω να σε βοήθησα!

Να σου πω εμεις τι καναμε.. Φωτοτυπησαμε τον υπερηχο σε μικρες καρτουλες, οπως ειπες, και γραψαμε με παιδικα γραμματα (ορνιθοσκαλισματα) διπλα στην φωτογραφια

"στον παππου και γιαγια, με πολυ αγαπη! ανυπομονω να σας γνωρισω σε ... μηνες".

Καλυτερα θα προτεινα να μην το κανεις σαν επισημη ανακοινωση, δημιουργησε το λιγο πιο αναλαφρο, λιγο πιο παιδικο και χαρουμενο!!

Αυτό ακούγεται πολύ ωραίο. Μπορείς σε αυτούς που ειναι στο εξωτερικό να τους γράψεις:

|Nice to meet you. See you soon, in .... months.

Και καλύτερα να τα γραψεις εσύ με το χερι, ειναι πιο προσωπικό ετσι. :wink:

παιδιά υπάρχει ένα τοπικ με πολλες σελίδες με ακριβώς αυτο το θέμα και θα βρείτε και εκεί πολλές ιδέες!

οι συντονιστές ή οι παλαιότεροι/ες θα ξέρουν που είναι!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για τις ιδέες σας.

Αν όντως υπάρχει topic με αυτό το θέμα όπως είπε η Μαρία ας μας βοηθήσει κάποιοσ και να μας πει που μπορούμε να το βρούμε :idea::idea:

[/url]