Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σιάσου Ζωή -Λητώ


Melina22

Recommended Posts

Μήπως έχει κάποια κοπέλα εμπειρία εγκυμοσύνης κ τοκετού με την συγκεκριμένη γιατρό; Αν ναι, θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω μια γνώμη για το πώς ήταν... Αν όχι εμπειρία τοκετού, γενικά μια άποψη για το αν είναι καλή ή όχι στη δουλειά της. Ενδιαφέρεται μια φίλη μου να συνεργαστεί μαζί της. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 5 months later...

Έχω γεννησει εγώ μαζί της. Είναι νέα κοπέλα, ευγενική και φιλική, αλλά με μεγάλη εμπειρία και γνώσεις.

Κατά τη διάρκεια των 9 μηνών ένιωθα άνετα να την πάρω τηλέφωνο για να την ρωτήσω ακόμα και απλά πραγματα ή να της στείλω μέιλ. Μου είχε πει ότι απορία έχεις ή αν διάβασες κατι στο ιντερνετ που σε προβληματισε να με παρεις τηλέφωνο να το συζητήσουμε, ό,τι ώρα θέλεις. Το εκτίμησα πολύ αυτό διότι πήγαινα σε έναν καθηγητή στην πρωτη μου εγκυμοσύνη και με ξεπέταγε σε 10 λεπτα στην επίσκεψη και δεν μπορούσα να τον ρωτησω τιποτα, ούτε σήκωνε ποτέ ο ιδιος το τηλέφωνο. Τελοσπάντων. Γιαυτο σας συστήνω κι εσάς να επιλέγετε νέους γυναικολόγους με κατανόηση και χρόνο να διαθέσουν για σας.

Γέννησα φυσιολογικά αν και έκανε κάποιες αλλοιώσεις ο καρδιακός ρυθμός της μπέμπας μου, διότι είχε περιτύλιξη. Όμως η γυναικολόγος μου είπε να μην ανησυχώ και ότι θα γεννήσω πολύ καλά και πράγματι γέννησα εύκολα και θήλασα αμέσως. Αν ήταν άλλος γυναικολόγος θα μου είχε κανει καισαρική χωρις να το καταλάβω καν.

Ελπίζω να βοήθησα. Είναι καλή γιατρός και σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μηνυμα.icon7.gif

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες.

Όταν έθεσα το ερώτημα ήταν για μια πολύ κοντινή φίλη μου που την είχε επιλέξει κ η οποία ακόμα δεν έχει γεννήσει. Στη διάρκεια όλων αυτών των μηνών που την έχει γιατρό μου λέει πολύ καλά λόγια κ χαίρομαι πολύ που το επιβεβαιώνεις κ εσύ. Περίμενα να γεννήσει κ σκόπευα κ εγώ να γράψω. Αυτό που μου μεταφέρει κ η φίλη μου είναι ότι πέρα από τις γνώσεις η γιατρός αυτή είναι πάνω απ'όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η κυρία Σιάσου με βοήθησε να έχω μια υπέροχη εγκυμοσύνη και μια καταπληκτική γέννα, όπως ακριβώς επιθυμούσα! Σεβάστηκε από την αρχή τα θέλω μου και υπήρξε υποστηρικτική, αναλυτική, επεξηγηματική σε όλη την εγκυμοσύνη! Είναι πολύ διακριτική, γλυκιά και πάνω από όλα υπέροχος άνθρωπος αλλά και εξαιρετικός επιστήμονας! Είμαι τυχερή που την είχα γιατρό, τόσο εγώ όσο και ο μικρός μου! Είχα ένα φυσικό τοκετό, χωρίς φάρμακα και παρεμβάσεις όταν η πλειοψηφία δυστυχώς οδηγείται σε καισαρικές επεμβάσεις!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 5 months later...

Κοντεύει χρόνο ο γλυκός μου Δημητράκης, το αγγελούδι μας που άλλαξε το νόημα της ζωής μας. Σ' αυτό συνέβαλε αναμφισβήτητα και η υπέροχη γυναικολόγος μου, η κυρία Σιάσου, διότι είχα μια δύσκολη κύηση (επιχείλιος πλακούντας), με πολλά προβλήματα, γι' αυτό και της χρωστάω πολλά!

Είναι άριστη επιστήμονας, σε κάνει να νιώθεις άνετα (ήταν η γιατρός μου και πριν την εγκυμοσύνη) και αφιερώνει χρόνο χωρίς να θέλει να σε "ξεπετάει". Επίσης, καθόλη τη διάρκεια της παρακολούθησης ήταν contactable όταν τη χρειαζόμουν, με εμψύχωνε και μου έδινε ασφάλεια.

Αν και η πιθανότητα για να γεννήσω φυσιολογικά ήταν μάλλον μικρή, η ίδια ποτέ δεν μου το έδειξε, αντίθετα με έκανε να πιστέψω πως μπορω να τα καταφέρω όπως και έγινε στο τέλος και την ευχαριστώ από καρδιάς.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 χρόνια μετά...

Γεια σας! Πρόσφατα επισκέφθηκα τη συγκεκριμένη ιατρό. Είχα δει το βιογραφικό της και μου είχε κανει πολύ καλή εντύπωση. Μάλιστα, επειδή πρέπει να κάνω θευραπευτικη υστεροσκοπηση, νομίζω θα την κάνω μαζί της - αν και είχα παει και σε άλλο γιατρό. Επειδή μετά την επέμβαση θα ήθελα να μείνω έγκυος και να είναι η γιατρός μου, έχει κάποια κοπέλα πρόσφατη εμπειρία με την κυρία Σιάσου Ζωή; Θα χαρώ πολύ να δω απαντήσεις. Ευχαριστώ 

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 3 εβδομάδες μετά...
On 3/8/2018 at 1:04 ΠΜ, Εμμα Σταθ είπε:

Καλησπερα και απο εμενα θα ηθελα να μαθω με ποιο νοσοκομειο συνεργαζεται ; ιδιωτικο ή δημοσιο ;

 

Από όσο γνωρίζω η γυναικολόγος Ζωή Σιάσου συνεργάζεται με τα Ιδιωτικά Μαιευτήρια Μητέρα, Ιασώ και Λητώ. Είναι καλή ιατρός και ευχάριστος άνθρωπος και εμπνέει σιγουριά. Σας τη συνιστώ. Είναι από τους γυναικολόγους που παλεύουν για το φυσιολογικό τοκετό και δεν κάνει για πλάκα καισαρικές και επίσης αναλαμβάνει και περιστατικά vbac, γυναίκες δηλαδή που έχουν κάνει καισαρική τομή και θέλουν να προσπαθήσουν για φυσιολογικό τοκετό στο δεύτερο παιδί.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...