Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΦΥΛΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΝΕΙΣ?

loyfam

Recommended Posts

Χρυσοχέρες κούκλες μήπως γνωρίζει καμμιά σας,που μπορώ να βρω φύλλα αλουμινίου,λεπτα και ευλύγιστα σχετικά,κάτι σαν το αλουμινόφυλλο που έχουν οι κρέμες επάνω για να είναι αεροστεγώς κλεισμένες,ή ο νες καφέ(περιγραφή να σου πετύχει).

Να σας πω τι θέλω να φτιάξω μήπως έτσι το κα ταλάβετε καλύτερα.Θέλω να κόψω σχήματα π.χ.σπιτάκια ,κορώνες,καρδούλες κλπ τα οποία θα προσαρμόσω πάνω σε στικάκια -ξυλακια μεσα σε κουβαδάκια με χρωματιστή άμμο για τα τραπέζια.Αχ τη βοήθεια σας....

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι είχα δει στα καταστήματα της οδού Πραξιτέλους στο κέντρο της Αθήνας εκεί που είναι οι χαρτέμποροι. Σίγουρα είχα δει παλιότερα στο art & hobby.

Να σου δώσω μια ακόμα ιδέα; (αν μπορεί κάποιος ας την βάλει σε κατάλληλο μέρος να τη δουν και άλλες μανούλες)

Εμείς ψάχναμε ιδέα για στολισμό τραπεζιών βάπτισης και καταλήξαμε εντελώς τυχαία στο εξής:

Παίρνεις κουβαδάκια μεταλικά χρωματιστά ή στο χρώμα του μετάλου από το jumbo. Παίρνεις φωτογραφίες του μωρού και στο πίσω μέρος με ωραίο στυλό γράφεις ένα αστείο κειμενάκι. Π.χ.αν έχεις μια που κοιμάται, γράφεις :όλη μέρα παιχνίδι, κουράστηκα και είπα να πάρω έναν υπνάκο. και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Κολλάς με σελοτέιπ τη φωτογραφία στο καλαμάκι και την βάζεις μέσα στο κουβαδάκι μαζί με 3-4 άλλες. τα βάζεις στο τραπέζι και είναι φανταστικός τρόπος να πιάσουν τη συζήτηση οι καλεσμένοι! Περιτό να σου πω ότι στη δική μας βάπτιση από 50 φωτογραφίες μου έμειναν 2! Τις άλλες τις πήραν γιατί τους άρεσαν πολύ!

Δες εδώ

http://i249.photobucket.com/albums/gg237/johnicky/P9070239-1.jpg

Εγώ στο πίσω μέρος εκτός από το κείμενο, κόλλησα αυτοκόλλητα με καραμέλες, καρδούλες, λουλουδάκια. Μπορείς να βρεις ότι αυτοκόλητα σου αρέσουν, ή να χρησιμοποιήσεις τα φύλα αλουμινίου που θέλεις για να κάνεις όμορφα σχέδια!

Να περάσετε τέλεια!!!

kr3fp2.png

στον περισσο στο σταθμο του ηλεκτρικου (ρευμα προς κυφησια) υπαρχει ενα καταστημα που πουλα υλικα για ζωγραφους , για κοσμηαματ, για κατασκευες και εχει σιγουρα εκει (εχω παρει και τα εχω σπιτι μου)

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι είχα δει στα καταστήματα της οδού Πραξιτέλους στο κέντρο της Αθήνας εκεί που είναι οι χαρτέμποροι. Σίγουρα είχα δει παλιότερα στο art & hobby.

Να σου δώσω μια ακόμα ιδέα; (αν μπορεί κάποιος ας την βάλει σε κατάλληλο μέρος να τη δουν και άλλες μανούλες)

Εμείς ψάχναμε ιδέα για στολισμό τραπεζιών βάπτισης και καταλήξαμε εντελώς τυχαία στο εξής:

Παίρνεις κουβαδάκια μεταλικά χρωματιστά ή στο χρώμα του μετάλου από το jumbo. Παίρνεις φωτογραφίες του μωρού και στο πίσω μέρος με ωραίο στυλό γράφεις ένα αστείο κειμενάκι. Π.χ.αν έχεις μια που κοιμάται, γράφεις :όλη μέρα παιχνίδι, κουράστηκα και είπα να πάρω έναν υπνάκο. και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Κολλάς με σελοτέιπ τη φωτογραφία στο καλαμάκι και την βάζεις μέσα στο κουβαδάκι μαζί με 3-4 άλλες. τα βάζεις στο τραπέζι και είναι φανταστικός τρόπος να πιάσουν τη συζήτηση οι καλεσμένοι! Περιτό να σου πω ότι στη δική μας βάπτιση από 50 φωτογραφίες μου έμειναν 2! Τις άλλες τις πήραν γιατί τους άρεσαν πολύ!

Δες εδώ

http://i249.photobucket.com/albums/gg237/johnicky/P9070239-1.jpg

Εγώ στο πίσω μέρος εκτός από το κείμενο, κόλλησα αυτοκόλλητα με καραμέλες, καρδούλες, λουλουδάκια. Μπορείς να βρεις ότι αυτοκόλητα σου αρέσουν, ή να χρησιμοποιήσεις τα φύλα αλουμινίου που θέλεις για να κάνεις όμορφα σχέδια!

Να περάσετε τέλεια!!!

Τωρα μας την λες την ιδεα???Που ησουν ολον τον ιουνιο-ιουλιο που ψαχναμε???Πολυ ωραιο μπραβο... :lol:

Να χαιρεσαι το μωρακι σου.

Βρήκα φύλλα αλουμινίου, σε μέγεθος 30 επί 40,και κοστίζουν 5,60€ το φύλλο.Με κάθε φύλλο θα κόψω δύο σχέδια.Θέλω να είναι λίγο μεγαλούτσικα,μιας και θα είναι στο κέντρο κάθε τραπεζιού,μέσα σε τσίγκινο κουβαδάκι με χρωματιστή άμμο.Σκέφτομαι π.χ να κόψω ένα σπιτάκι και στη σκεπή να κολλήσω παντού ροζ πούλιες.Τις υπόλοιπες λεπτομέριες απλά θα τις χαράξω και θα κρεμάσω και κορδελίτσες όπου ταιριάζουν π.χ.πολλές απο την καμινάδα σαν καπνός.Με τί ξυλάκι να τις κολλήσω όμως για να είναι λίγο ψηλά?

Διαφημίσεις

• 10 months later...

Μήπως κάποια κοπέλα έχει τελικά δουλέψει μ' αυτά τα περιβόητα φύλλα Αλουμινίου ή και Χαλκού;

Χρειάζομαι επειγόντως τα φώτα κάποιου πιο έμπειρου για να δω αν θα το επιχειρήσω ή όχι...

Α.... δεν σας είπα τι....

Μικρές φιγούρες για να γίνουν στικ με ξυλαράκια για την βάφτιση μας!!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! :D

5,6 ειναι αρκετα ακριβα...στο art & hobby τσιμπανε τις τιμες αρκετα, το ειχα διαβασει και στο σχετικο φορουμ...

και εγω το ειχα ψαξει για τη δικη μας βαπτιση αλλα λογω της κρισης αναβαλλεται η βαπτιση. βασικα τα εχω ξεχασει τα περισσοτερα....

υπαρχουν ειδικα ψαλιδια για τη κοπη αυτων των φυλλων, αλλους τους βολευουν αυτα και αλλους τα κοινα ψαλιδια. ειναι στον καθενα! εμενα προσωπικα με βολευε το ειδικο. το ειχε μια κοπελα που μου εδειχνε πως και τι να κανω! σε καθε περιπτωση το περιγραμμα πρεπει να λειανθει διαφορετικα κοβει. η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο δυσκολο!! αν ομως μιλαμε για απλα σχεδια οπως σπιτακι τοτε ειναι πανευκολο! το προβλημα ειναι οταν εχει πολλες εσοχες που εκει τσακιζει το φυλλο αλουμινιου. επισης οταν τσακισει βαζουμε επανω μια πετσετα και το χτυπαμε στις ακρες να ισιωσει.

αν προκειται για μπομπο οπου θα χρειαστουν πολλα κομματια ειναι πολυ χρονοβορο! βασικα ειχα ανοιξει ενα θεμα με τιτλο θεμα βαπτισης ηλιος (ηλιοτροπιο) και εχουμε γραψει διαφορες πληροφοριες μεσα...και αλλη μια κοπελα η adendantinos ειχε ενδιαφερθει κ ειχε ανοιξει θεμα φυλλα αλουμινιου...

αν μου ερθει και κατι αλλο θα σας το γραψω! θα ποσταρω κ φωτο απο αυτα που εχω σαν προσχεδιο στο παλιο μου θεμα γιατι το ειχα υποσχεθει στα κοριτσια αλλα δε μπορουσα....

συμβουλη μου ειναι να ψαξετε απο εταιρειες που εμπορευονται μεταλλα για να πετυχετε οικονομικοτερες τιμες! στο ηρακλειο εχει στη μεταλλοβιομηχανικη...

αν εχετε καποια συγκεκριμενη απορια ρωτηστε γιατι ετσι γενικα κ εγω δε θυμαμαι να σας πω και πολλα!

καλη επιτυχια παντως σε οτι και να κανετε!!

Sofia_nefeli ευχαριστώ για τη βοήθεια :D.

Για να λειάνουμε το περίγραμμα χρησιμοποιούμε απλό γυαλόχαρτο; Χοντρό ή λεπτό;

Θυμάσαι περίπου τι πάχος πρέπει να έχουν τα φύλλα για να δουλεύονται;

Η κοπέλα που σου έδειξε το κάνει επαγγελματικά ή από χόμπι;

γεια δες εδω http://www.afroditishobby.gr/categories.asp?catid=2765.εχει διαφορα χρωματα

.εγω που εχω δοκιμασει με μεταλο που εχω παρει απο τον κολομβο στην αθηνα(που δεν θυμαμαι αλλα μπορω να το κοιταξω)το εκοψα με ειδικο ψαλιδι και μετα για να μην κοβουν οι ακρες το τροχισα με το ντρεμελ του αντρα μου.

τη σκεπη που λες αντι να κολας χαντρες μπορεις να βαεις γκιτερ ή να την βαψεις με ειδικα χρωματα που υπαρχουν για μεταλλα

Διαφημίσεις

γεια δες εδω http://www.afroditishobby.gr/categories.asp?catid=2765.εχει διαφορα χρωματα

.εγω που εχω δοκιμασει με μεταλο που εχω παρει απο τον κολομβο στην αθηνα(που δεν θυμαμαι αλλα μπορω να το κοιταξω)το εκοψα με ειδικο ψαλιδι και μετα για να μην κοβουν οι ακρες το τροχισα με το ντρεμελ του αντρα μου.

τη σκεπη που λες αντι να κολας χαντρες μπορεις να βαεις γκιτερ ή να την βαψεις με ειδικα χρωματα που υπαρχουν για μεταλλα

Συγνώμη τι είναι το "ντρέμελ":oops:; Έκοψες εύκολα το μέταλλο; Το σχέδιο είναι το περίγραμμα από ένα παιδάκι: κεφάλι, ώμοι , χέρια, πόδια .... θα τα καταφέρω;;;;

Συγνώμη για όλες αυτές τις ερωτήσεις αλλά έχω ενθουσιαστεί με την ιδέα και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την πραγματοποιήσω..

Και κάτι πολύ σημαντικό .... Μπορώ με το μολύβι να κάνω πάνω στο μέταλλο περίγραμμα;

Το site είναι φοβερό!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!

Συγνώμη τι είναι το "ντρέμελ":oops:; Έκοψες εύκολα το μέταλλο; Το σχέδιο είναι το περίγραμμα από ένα παιδάκι: κεφάλι, ώμοι , χέρια, πόδια .... θα τα καταφέρω;;;;

Συγνώμη για όλες αυτές τις ερωτήσεις αλλά έχω ενθουσιαστεί με την ιδέα και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την πραγματοποιήσω..

Και κάτι πολύ σημαντικό .... Μπορώ με το μολύβι να κάνω πάνω στο μέταλλο περίγραμμα;

Το site είναι φοβερό!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!

ΤΟ ντρεμελ ειναι ενα μικρο΄΄πολυεργαλειο΄΄για λεπτες δουλειες κοβει,ανοιγει τρυπες ,τριβεις κ.τ.λ.αντι να τριβεις με το χερι και να παιδευεσαι το βαζεις στην πριζα και ξεμπερδευεις.

με το ειδικο ψαλιδι ειναι ευκολο να το κοψεις θα το βρεις σε καταστηματα που πουλανε εργαλεια.

το σχεδιο ευκολο ακουγετε αν πιανουν τα χερια σου πιστευω οτι θα το καταφερεις.με μολυβι μπορεις να κανεις περιγραμα αλλα δεν ειναι κατι μονιμο

ναι εχω παρει πραγματακια απο εκει και ειναι οντως εκπληκτικο

εγω δε τα ειχα λειανει καν...σας λεω ημουν πολυ στην αρχη!! το ντρεμελ πρωτη φορα το ακουω!! ειναι ακριβο? απο που μπορουμε να το παρουμε? αν θελετε μπειτε κ στο θεμα που σας ειπα εχω δημοσιευσει τις φωτο!

• 2 years later...

ίσως θα σας βοηθήσει : τα κουτάκια αλουμινίου των αναψυκτικών και μπίρας , κόβονται με ψαλίδι εύκολα , μπορείτε να τα χρωματίσετε και είναι τσάμπα χωρείς κανένα κόστος