Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟ ΜΑIO

elenitsa1

Recommended Posts

Τέλος Μαίου με αρχές Ιουνίου θα βαφτίσω το γιο μου. Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά θέλω να έχω αρκετό χρόνο μπροστά μου για τις προετοιμασίες. Θέλω λοιπόν τη βοήθειά σας, να διαλέξουμε μαζί το θέμα, προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ, γιατί όπως όλες οι μαμάδες θέλω να είναι μια ωραία βάφτιση. Για να βοηθήσω και λίγο, θα σας πω ότι το προσκλητήριο θέλω να είναι κάτι σοβαρό (ο σύζυγος έχει κολλήσει με ένα ριγέ απλό άσπρο-μπλε σκουρο), εγώ έχω κολλήσει με παιδική μπομπονιέρα, ξύλινο πινόκιο μεγάλο (το οποίο είδα πριν κάποια χρόνια και δεν ξέρω αν θα το βρω τώρα...), και επίσης πως να το συνδυάσω όλο αυτό...χαμός!!!!Επίσης δε θέλω ναυτάκια, καραβάκια,βατραχάκια, και μπομπονιέρα κουμπαρά...Ε, για αυτό σας λέω βοηθείστε!!!!

3otVp2.png

Διαφημίσεις

καταρχην, να σας ζησει το μωρακι σας!!! με το καλο να ρθει ο μαιος και να παρει το ονοματακι του και τη χαρη και ευλογια του Θεου!

θεματακι, νομιζω, οτι σχεδον εχεις αποφασισει... και ειναι και πολυ ωραιο!!! ΠΙΝΟΚΙΟ! για μπομπονιερες μπορεις να βρεις πολλες... σε ξυλινες μαριονετες, κουτακια, μπρελοκ, μολυβια, ασημενια διακοσμητικα, ξυλινα & πλαστικα κουκλια, κορνιζες... παρα πολλα! και μπορεις να παιξεις και με ενηλικων και με παιδικες σε συνδυασμο. googlαρε το λιγο το θεμα

https://www.google.gr/search?q=%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82+%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BF&hl=el&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mnNtUMPAG-eM4gSD6ICYCg&ved=0CDsQsAQ&biw=1280&bih=569

η ιδεα του αντρα σου για προσκληση ταιριαζει πολυ! μπορει να ειναι ασπρο-μπλε (οχι γαλαζιο) ριγε καρτα που θα δενει π.χ με ενα κοκκινο φιογκο ή κορδονι! απλο, σοβαρο και ταιριαζει!

ο στολισμος σας μπορει να εχει επισης ασπρο, μπλε και κοκκινο σε μπαλονια, υφασματα, λουλουδια και διασπαρτα λιγα ξυλινα πινοκιο μαριονετες!

τελος, δεν θα δυσκολευτει και ο νονος-νονα... αρκει να του πειτε να κινηθει στα χρωματα σας!

Με το καλο να ερθει ο Μαιος και να βαπτισετε το μωρακι σας!

Ωραιο θεμα ο Πινοκιο και πρωτοτυπο! Για τους μεγαλους θα μπορουσες να κανεις πουγκια σε λευκα και μπλε απο γαζα και να κρεμασεις επανω ενα μεταλικο μπρελοκ με την φιγουρα του πινοκιο, για τα πιτσιρικια αν θα κανεις ξεχωριστες θα μπορουσες κορνιζες,μαριονετες,σαπουνοφουσκες,ακομα και καντρακια για το δωματιο τους! Υπαρχει πολυ ποικιλια:-D! Για την διακοσμηση μπορεις να βαλεις γαζες και γλαστρουλες που μεσα να εχει στικ με τον πινοκιο, αν εχει γυρω γυρω δεντρα η εκκλησια να κρεμασεις καποιες μαριονετες. Ο νονος-α θα μπορουσε να παιξει με αυτο το θεμα αρκει να του το πειτε! Οτι και να αποφασισεις να μην ξεχνας οτι ειναι η πιο σημαντικη μερα του παιδιου σου και πρεπει να την ευχαριστηθειτε! Με το καλο!!!

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

εγω στη βαφτιση του παιδιου μου βρηκα μια κοπελα απο το ιντερνετ που σου φτιαχνει οτι θεμα θες. ριξε μια ματια στο σαιτ της η ρωτα τη αν μπορει να σου κανει πινοκιο. stardustwork.blogspot.com

• 2 εβδομάδες μετά...

εχω αρχισει να εγκαταλειπω την ιδεα του πινοκιο.Μαλλον οσο νωριτερα ξεκινας, τοσο μπερδευεσαι....ευχαριστω πολυ για τις ιδεες!! ειναι ολες πολυ ωραιες!!!

3otVp2.png

Θα μπορούσες να παίξεις επίσης μόνο με χρώματα, χωρίς συγκεκριμένο θέμα. Επίσης το καφε με το γαλάζιο θα μπορουσες να κάνεις, υπάρχουν σε προσκλητήρια, μπομπο απλές πουγκί γάζα θαλασσί με καφέ λεπτομέρειες, παιδικές ότι θέλεις, μπαλονάκια θαλασσί και καφέ. Είτε με αρκουδάκι μαζί θαλασσί καφέ, ωραίο λιτό και όχι πολυφορεμένο κατά την αποψη μου.

παντως οτι και να διαλεξεις αν τα δεις ολα χαλαραχωρις αγχος ειμαι σιγουρη οτι θα κανεις μια τελειαβαφτιση! και η ιδεα να παιξεις μονο μ εχρωμα δεν ειναι κακη! και θα σου βγει και πιο οικονομικα γτ στις μπομπο θα παιξεις με διαφορα οικονομικα μεταλλικα στοιχεια (αρκουδακια-καρουσελ-ζωακια) η μπορεις να βαλεις στις παιδικες και κανενα οικονομικο παιχνιδακι θα ειναι ολα τελεια! να πω την αληθεια μου αρεσει πολυ και το κοκκινο καφε η κοκκινο με navyblue! δεν το τολμουν συχνα σε βαφτισεις αλλα δινει ωραιο αποτελεσμα! παντως το καλυτερο που εχεις να κανεις για να μην μπερδευεσαι ειναι να απορριπτεις αμεσως οτι δεν σου σρεσει αρκετα και στο τελος θα μεινουν αυτα που σε ενθουσιασαν! με το καλο!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...