Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποκλειστικός θηλασμός & καινούρια εγκυμοσύνη?

Recommended Posts

Γεια σας ειμαι καινουρια στην παρέα κι εχω ενα κοριτσακι δυομισι μηνών. Την θηλάζω αποκλειστικά και τον προηγουμενο μήνα αδιαθετησα κανονικά. Είχα επαφή με τον αντρα μου πριν λιγες μερες και φοβαμαι μηπως μεινω αμεσως παλι εγκυος. Είναι πιθανό? είναι επικύνδηνο?

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

carmenaki, καταρχήν καλώς όρισες στην παρέα μας και να χαίρεσαι την κορούλα σου!!! :D

όσο γι'αυτό που ρωτάς το μόνο που ξέρω είναι ότι η γυναίκα μετά τη γέννα και λόγω των ορμονών είναι πολύ γόνιμη :?

αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι έχεις μείνει έγκυος ...

εύχομαι να πάνε όλα καλά ότι κι αν σημαίνει αυτό ... :D

age.png

Ακριβώς το ίδιο ρώτησα και εγώ για μια φίλη μόνο που αυτή δεν θηλάζει αποκλειστικά.

Δεν εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=9663&highlight=

Αλήθεια η χοριακή δίχνει σωστά ή επηρεάζεται επειδή υπήρχε εγκυμοσύνη και τοκετός σε κοντινό χρονικό διάστημα;

[s[color=indigo]ize=12]Γεια σας ειμαι καινουρια στην παρέα κι εχω ενα κοριτσακι δυομισι μηνών. Την θηλάζω αποκλειστικά και τον προηγουμενο μήνα αδιαθετησα κανονικά. Είχα επαφή με τον αντρα μου πριν λιγες μερες και φοβαμαι μηπως μεινω αμεσως παλι εγκυος. Είναι πιθανό? είναι επικύνδηνο? Ευχαριστώ[/size][/color]

γεια σου carmenaki..

δεν ξερω αν μπορεις να μεινεις ευκολα εγκυος μετα απο μια εγκυμοσυνη και θυλασμο...

εχω πολυ κακη εμπειρια απο μια φιλη μου.. που εχασε την μητρα της πριν απο 3 μηνες..

θυλαζε και εμεινε εγκυος χωρις να το καταλαβει.. το εμβριο παλλινδρομησε στον 3ο μηνα και σαπισε μεσα στην μητρα της.

εχασε την μητρα της τελικα.. ευτυχως εχει ενα παιδακι και παρηγορειται με αυτο.

ειναι πολυ επικινδυνο.. δυσκολο να γινει... αλλα γινεται