Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΟ ΙΑΣΩ σταματάει τη σύμβαση με ΕΟΠΥΥ

Recommended Posts

Όσες σκοπεύετε να πάτε ΙΑΣΩ για τη γέννα ξανασκεφτείτε το, εκτός αν προλαβαίνετε αυτή τη βδομάδα!!!! Από Δευτέρα δε θα είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ, γιατί το πρώην ΙΚΑ του χρωστάει 30 εκ. ?. Και ρωτήστε και για τα άλλα μαιευτήρια, γιατί τα βλέπω ένα-ένα να αποχωρούν......

Διαφημίσεις

ΔΕΝ σταματάει ΜΟΝΟ το ιασώ τη σύμβαση με το ΕΟΠΥΥ, αλλά ΟΛΑ τα διαγνωστικά, μικροβιολογικά και ιδιωτικές κλινικές - νοσοκομεία!!

...και ακολουθούν οι γιατροί

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Καλημερα

δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα :(

επικονωνησα με την πανελληνια ενωση ιδιωτικων κλινικων και μου ειπαν οτι απο 8 Οκτωβριου προχωρουν σε κινητοποιησεις και δεν δεχονται ασφαλισμενους ΕΟΠΠΥ και οτι εντος της επομενης εβδομαδας θα συνεδριασουν για να αποφασισουν τη συνεχιση ή την αναστολη των κινητοποιησεων

Τωρα εγω προκειται να γεννησω στο Μητερα τελη Οκτωβρη και τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι οντως ετσι ειναι. Ρωτησα για τις τιμες που θα ισχυουν ιδιωτικα και μου ειπαν οτι εντος της ημερας αναμενεται να βγουν, αλλα μαλλον υπολογιζουν γυρω στα 2200? :shock: για τελευταια θεση (δεν διευκρινησε 3κλινο ή 4κλινο)

Καλημερα, βρε κοριτσια συγγνωμη, εγω διαβασα οτι 8-12 Οκτ δε θα εξυπηρετούνται ασφαλισμένοι του ΕΟΠΠΥ.

Μετα θα αποφασισουν τι θα κανουν.

ΕΙναι οριστικο δλδ για το Ιασω?

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

Επειδή είμαι άσχετη με τα ασφαλιστικά να ρωτήσω κάτι;;;

Ακόμα κ αν πληρώσουμε εμείς το νοσοκομείο , μετά δεν υποβαλλουμε τα χαρτιά στο ταμείο μας κ παίρνουμε επιστροφή κάποιο ποσό;;; Το ίδιο πράγμα δεν ειναι λοιπόν;;; Απλά οποίος δεν εχει να δώσει εκείνη την στιγμή μετρητά πιστεύω θα χεί πρόβλημα...επίσης ξέρω ότι δέχονται κ συναλλαγματική για όσους δυσκολεύονται.

Εγώ γεννάω αρχές Νοέμβρη κ έχω ΟΑΕΕ κ όχι ΙΚΑ. Ούτε εμένα θα καλύψουν δηλαδή;;

Διαφημίσεις

Δεν ξέρεις τι θα αποφασίσουν μέχρι τότε.Δεν είναι τίποτα σίγουρο.Ναι ισχύει ότι καταθέτεις τα χαρτιά στον ασφαλιστικό σου φορέα και διεκδικείς εσύ τα χρήματα.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Καλημερα, βρε κοριτσια συγγνωμη, εγω διαβασα οτι 8-12 Οκτ δε θα εξυπηρετούνται ασφαλισμένοι του ΕΟΠΠΥ.

Μετα θα αποφασισουν τι θα κανουν.

ΕΙναι οριστικο δλδ για το Ιασω?

καλημερα. ναι σωστα καταλαβες, σταματουν να δεχονται ασφαλισμενους ΕΟΠΠΥ και εντος της επομενης εβδομαδας συνεδριαζουν για να αποφασισουν πως θα προχωρησουν. οχι μονο το ιασω αλλα και ολες οι ιδιωτικες κλινικες

Και αναρωτιομουν τοσο καιρό, καλά μονο τους φαρμακοποιούς δεν πληρώνουν, ειναι δυνατον?!

Να τα μας τωρα!

Ευτυχως εγω γεννάω σε δημοσιο αλλά εχω πολυ καλη μου φίλη που γενναει στο Ιασω το Νοεμβρη,ελπιζω να μην αλλάξει κατι ,κριμα ειναι.

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

Καλημέρα! Χθες το απόγευμα ήμουν στο Ιασώ γιατί είχα ραντεβού με την μαία.Ρώτησα στην γραμματεία και μου είπαν δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα! Γεννάω αρχές Νοεμβρίου και περιμένω να δω τι θα γίνει....

η ιδια εικονα και στο ΛΗΤΩ... μιλησα σημερα, μου εστειλαν μεν τιμοκαταλογο με ΕΟΠΥΥ, αλλα μου ειπαν οτι δεν ξερουν για ποσο ακομα θα συνεργαζονται με τα ταμεια... κι εγω μεσα Νοεβρη περιμενω...

Διαφημίσεις

Από την 1/1/2012 που ξεκίνησε η λειτουργεία του εοπυυ, έβαλαν "εκβιαστικά" και τις ιδιωτικές κλινικές, διαγνωστικά, μικροβιολογικά μέσα (πχ Ιασω) και πως έγινε αυτό. Αν είχε πχ μια σύμβαση με το ΟΠΑΔ το Ιασώ για μαστογραφία, αφού το ΟΠΑΔ είναι πλέον ΕΟΠΥΥ και το ιασώ είχε "σύμβαση" με το ΟΠΑΔ, πλέον έχει σύμβαση για τα πάντα με το ΕΟΠΥΥ.

Για αυτό όσοι έχουμε ικα, μπορούμε να πηγαίνουμε στα ιδιωτικά μικροβιολογικά με παραπεμπτικό, γιατί όλα τα μικροβιολογικά είχαν σύμβαση με οπαδ και οαεε....

ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΟ αυτό για να φέρει τις ιδιωτικές κλινικές στα όρια τους, αφού το εοπυυ δεν τους έχει δώσει δεκάρα τσακιστή για τις παροχές προς τους ασφαλισμένους του.

Αυτό σημαίνει, ότι ηλικιωμένοι με χρόνια προβλήματα υγείας που νοσηλεύονται σε ιδιωτικές κλινικές - θεραπευτήρια - νοσοκομεία, θα πρέπει την Δευτέρα ή να πληρώσουν οι οικείοι τους την νοσηλεία ή να πάνε σπίτια τους ή να τους βγάλουν με τα κρεββάτια τους στους δρόμους!!!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Καλημερα

δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα :(

επικονωνησα με την πανελληνια ενωση ιδιωτικων κλινικων και μου ειπαν οτι απο 8 Οκτωβριου προχωρουν σε κινητοποιησεις και δεν δεχονται ασφαλισμενους ΕΟΠΠΥ και οτι εντος της επομενης εβδομαδας θα συνεδριασουν για να αποφασισουν τη συνεχιση ή την αναστολη των κινητοποιησεων

Τωρα εγω προκειται να γεννησω στο Μητερα τελη Οκτωβρη και τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι οντως ετσι ειναι. Ρωτησα για τις τιμες που θα ισχυουν ιδιωτικα και μου ειπαν οτι εντος της ημερας αναμενεται να βγουν, αλλα μαλλον υπολογιζουν γυρω στα 2200 :shock: για τελευταια θεση (δεν διευκρινησε 3κλινο ή 4κλινο)

Αμαν και αυτοι μωρε, αφου βλέπουν τι γινεται με τους μισθους τα χαρατσια τις εφοριες τι ζητουν τοσα λεφτα?????????? 2200 ειναι η παλια τιμη τους-βρισκονται τωρα τοις μετρητοις τοσα λεφτα??????

Ειμαι και γω σε διλλημα Γενναω γενναρη αλλα ειμαι σιγουρη δεν θα χει αλλαξει κατι μεχρι τοτε. Μαλλον θα αλλαξω γιατρο κ νοσοκομεια αλλα ειανι δυσκολο τελευταια στιγμη να κάνεις αλλγες ειδικα αν εισαι ευχαριστημενη με το γιατρο σου αλλα Τα οικονομικα μας δεν βγαινουν με τιποτα για τοσα λεφτα

Εσεις κοριτσια τι σκεφτεστε να κανετε με αυτη την αλλαγη τωρα στα μαιευτηρια????????

Επειδή είμαι άσχετη με τα ασφαλιστικά να ρωτήσω κάτι;;;

Ακόμα κ αν πληρώσουμε εμείς το νοσοκομείο , μετά δεν υποβαλλουμε τα χαρτιά στο ταμείο μας κ παίρνουμε επιστροφή κάποιο ποσό;;; Το ίδιο πράγμα δεν ειναι λοιπόν;;; Απλά οποίος δεν εχει να δώσει εκείνη την στιγμή μετρητά πιστεύω θα χεί πρόβλημα...επίσης ξέρω ότι δέχονται κ συναλλαγματική για όσους δυσκολεύονται.

Εγώ γεννάω αρχές Νοέμβρη κ έχω ΟΑΕΕ κ όχι ΙΚΑ. Ούτε εμένα θα καλύψουν δηλαδή;;

και ο ΟΑΕΕ μεσα στον ΕΟΠΥΥ ειναι οποτε το ιδιο ισχυει και για σενα

υποτιθεται δινουμε την αποδειξη στον ασφαλιστικο φορεα μας κ διεκδικουμε τα χρηματα πισω Αλλα ποιος εγγυαται με τετοι μπαχαλο οτι θα τα πάρουμε πισω??κανεις.

Διαφημίσεις

υπαρχει κανενα νεοτερο απο κοπελα που γεννησε αυτη την εβδομαδα? τι εγινε τελικα με τον εοπυυ?

Αναβληθηκε η επισχεση γιατι ο υπουργος υποσχεθηκε λεφτα

Με το Λητω που επικοινωνησα πάντως μου ειπε μια κοπέλα της εξυπγρετησης πελατών οτι το χειροτερο που μπορει να συμβει ειναι επισχεσεις εργασιας για μερικες εβδομάδες δεν προκειται να κόψουν την συμβαση

Στην περιπτωση αυτη αυτο που θα επιβαρυνονται οι ασφαλισμενοι δεν θα ειναι οι τιμες ιδιωτων αλλα μαζι με το ποσο του εοπυυ θα προστιθεται κ ενα ακομη ποσο που αναλογει πάλι στο εοπυυ και οχι τιμη ιδιωτων . Εκανα βλακεια ομως που δεν ρωτησα τι σημαινει ακριβως σε χρημα αυτο.

Πάντως παιδια μια ερευνα που εκανα το φθηνοτερο μαιευτηριο ειναι το Λητω πιο πολυ και απο το Ρεα που υποτιθεται η ταν το φθηνοτερο Τοεχετε διαπιστωσει και σεις η κανω λάθος????????????

Με το Λητω που επικοινωνησα πάντως μου ειπε μια κοπέλα της εξυπγρετησης πελατών οτι το χειροτερο που μπορει να συμβει ειναι επισχεσεις εργασιας για μερικες εβδομάδες δεν προκειται να κόψουν την συμβαση

Στην περιπτωση αυτη αυτο που θα επιβαρυνονται οι ασφαλισμενοι δεν θα ειναι οι τιμες ιδιωτων αλλα μαζι με το ποσο του εοπυυ θα προστιθεται κ ενα ακομη ποσο που αναλογει πάλι στο εοπυυ και οχι τιμη ιδιωτων . Εκανα βλακεια ομως που δεν ρωτησα τι σημαινει ακριβως σε χρημα αυτο.

Πάντως παιδια μια ερευνα που εκανα το φθηνοτερο μαιευτηριο ειναι το Λητω πιο πολυ και απο το Ρεα που υποτιθεται η ταν το φθηνοτερο Τοεχετε διαπιστωσει και σεις η κανω λάθος????????????

Αλήθεια? τι τιμές σου είπαν στο Λητώ? ενδιαφέρομαι και εγώ!

κι εγω για το ΛΗΤΩ ειμαι (το εμπιστευομαι κι ο γιατρος μου πιο πολυ απ ολα), αλλα με ΠΗΤ 19-11... εχω ηδη ζητησει και παρει τιμες με ΕΟΠΥΥ και ειναι οι πιο καλες της αγορας, αλλα θα ξαναπαρω αφου μπω στο μηνα μου για επιβεβαιωση! μακαρι να συνεχισει η συμβαση... θα ρωτησω και γι αυτο που λες! ευχαριστω... και με το καλο!!!;)

Αλήθεια? τι τιμές σου είπαν στο Λητώ? ενδιαφέρομαι και εγώ!

600 gia ΦΤ και 700για καισαρικη αυτες οι τιμες χωρις το ΦΠΑ 13% οποτε υπολογισε

Εγω για καισαρικη που ενδιαφερομαι υπολογισα για καισαρικη μαζι με ΦΠΑ συνολα 790ευρω

Απλα θελω να επιβεβαιωσω οτι μεσα ειναι ολα εκτος απο τις προαιρετικες εξετασεις τουμωρου. Απο οτι καταλαβα μεσα ειναι ολα αλλα για επιβεβαιωση κ εγω θα ξαναπάρω

600 gia ΦΤ και 700για καισαρικη αυτες οι τιμες χωρις το ΦΠΑ 13% οποτε υπολογισε

Εγω για καισαρικη που ενδιαφερομαι υπολογισα για καισαρικη μαζι με ΦΠΑ συνολα 790ευρω

Απλα θελω να επιβεβαιωσω οτι μεσα ειναι ολα εκτος απο τις προαιρετικες εξετασεις τουμωρου. Απο οτι καταλαβα μεσα ειναι ολα αλλα για επιβεβαιωση κ εγω θα ξαναπάρω

μεσα ειναι ολα! μονο αν θες τις εξτρα εξετασεις του μωρου πληρωνεις επιπλεον...

• 1 month later...

κοριτσια καλησπερα γενναω 4 δεκεμβριου στο μητερα με καισαρικη και εοπυ μου ειπαν 1210 ευρω στο οικονομικο τετρακλινο γιατι απο χθεσ αποφασιστηκε να επιβαρυνουν αλλα 30 τοισ εκατο τουσ νοσηλευομενουσ σε ολα τα ιδιωτικα,γνωριζει καμια κοπελα αν ισχυει κατι τετοιο?γεννησε καμια προσφατα με το νεο τιμολογιο?

κοριτσια καλησπερα γενναω 4 δεκεμβριου στο μητερα με καισαρικη και εοπυ μου ειπαν 1210 ευρω στο οικονομικο τετρακλινο γιατι απο χθεσ αποφασιστηκε να επιβαρυνουν αλλα 30 τοισ εκατο τουσ νοσηλευομενουσ σε ολα τα ιδιωτικα,γνωριζει καμια κοπελα αν ισχυει κατι τετοιο?γεννησε καμια προσφατα με το νεο τιμολογιο?

Σε ενα αλλο ποστο ειδα οτι οντος υπάρχει ένας καινουριος νομος για 30% επιβάρυνση στα ιδιωτικα

παρακαλουμε όποια αξερει ας μας πει

δεν ξερουμε τι να προγραμματισουμε πια :mad: Αμαν