Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εσεισ το εχετε πει

sabrina

Recommended Posts

μουγκα στη στρουγκα ειμαι παιδια όσον αφορα για το ποτε θα κανω παιδι

1 χρονο τωρα με ρωτανε συνεχεια "αντε ποτε θα κανεις παιδι "

και τους απανταω πάντα , αααααααα μη περιμενετε ακομα θα αργησω πολυ να κανω παιδι οπότε μη με ξαναρωτησετε κ μενουν παιδια με το στομα ανοιχτο ειδικα κατι θειαδες.......πολυ γελιο

δεν εχω πει σε κανεναν τιποτα τρεις μηνες τωρα που προσπαθω εκτος απο εσας φυσικα!!!!!!!!!

φανταζεστε να το ξερουν ολοι ποτε ξεκινησα κ να με ρωτανε ολοι ή να μου λένε¨" σου ρθε ε???κριμα δε πειραζει" πω πω καπνους θα βγαζα

ακομα κ η κακομοιρα η μαμα μου που ειμαστε φιλες δεν τολμαει να με ρωτησει, και την λυπαμαι γιατι όλος ο κοσμος τη ρωταει

μια συμβουλη εχω να πω....μη το λετε πουθενα τι κανετε, για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο γιατι κ γω ενα χρονο τωρα ετσι τη παλευω!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

μουγκα στη στρουγκα ειμαι παιδια όσον αφορα για το ποτε θα κανω παιδι

1 χρονο τωρα με ρωτανε συνεχεια "αντε ποτε θα κανεις παιδι "

και τους απανταω πάντα , αααααααα μη περιμενετε ακομα θα αργησω πολυ να κανω παιδι οπότε μη με ξαναρωτησετε κ μενουν παιδια με το στομα ανοιχτο ειδικα κατι θειαδες.......πολυ γελιο

δεν εχω πει σε κανεναν τιποτα τρεις μηνες τωρα που προσπαθω εκτος απο εσας φυσικα!!!!!!!!!

φανταζεστε να το ξερουν ολοι ποτε ξεκινησα κ να με ρωτανε ολοι ή να μου λένε¨" σου ρθε ε???κριμα δε πειραζει" πω πω καπνους θα βγαζα

ακομα κ η κακομοιρα η μαμα μου που ειμαστε φιλες δεν τολμαει να με ρωτησει, και την λυπαμαι γιατι όλος ο κοσμος τη ρωταει

μια συμβουλη εχω να πω....μη το λετε πουθενα τι κανετε, για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο γιατι κ γω ενα χρονο τωρα ετσι τη παλευω!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ

Καλά κάνεις...έτσι αντιδρούσα και εγώ...ακόμη και όταν έμεινα έγκυος...το άφησα 2 μήνες και μετά το είπα....

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

καλα κανεις και απαντας ετσι, και εμενα οταν με ρωταγαν τους το εκοβα απο την αρχη οτι δεν θελω ακομα παιδια και αλλα τετοια στο κατω κατω τι τους νοιαζει.οταν εμεινα εγκυος ολοι το εμαθα (το σοι και ο αδερφος μου) οταν πηγα σχεδον 6 μηνων ειχα εξαφανιστει απο ολους.φυσικα οι γονεις μου το ηξεραν απο την αρχη.μην δινεις σημασια σε τετοια σχολια.σου ευχομαι το καλυτερο. :D

φυσικα και δε χρειαζεται να γνωριζουν τι κανουμε με τον αντρα μας!

ι πιο κουλη ερωτηση κοριτσια σε μας ηρθε απο την πεθερα μου οταν της ανακοινωσαμε την εγκυμοσυνη μου λιγες μερες μετα το γαμο μας"ααα προσπαθουσατε πολυ καιρο ή οχι?"

περιττο να πω ποσο ντραπηκα εκεινη την ωρα μετα τη δικαιολογησα μεσα μου λεγοντας καλα απο τη χαρα της δεν ξερει τη λεει.φυσικα ι εγκυμοσυνη μου ανακοινωθηκε τωρα σε ολους τους αλλους(γιαγιαδες και 8ειες)

as1cETf0g410030MzZkfDAwMDIyM2R8aSB4cmlzdGluYSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cHuc0g410000MDAwOGQ0fDAwMDAxNTNqfHRvIHBvbnRpa2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

η κακομοιρα η νυφη μου τη πατησε

ανοιξε ο αδερφος μου το στομα του και το εμαθε ολη η ελλαδα σε μια μερα

κ καθε φορα που της ερχοταν το ηξεραν όλοι

και να πω ότι τρελαινονταν να πιασει κ κατευθειαν, ευτυχως επιασε σχεδον αμεσως και την γλιτωσε............

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις