Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θα σκασω απο χαρα!!

Recommended Posts

Καλημερα!! Ειμαι τοσο πολυ ενθουσιασμενη και θελω απλα να γραψω τι αισθανομαι διοτι νοιωθω πως θα σκασω απο την ανυπομονησια μου!!

Αυριο θα κανω την Β επιπεδου και θα δουμε και το φυλο του μωρου! Εως τωρα δεν ειχα επιδιωξει να το μαθω, διοτι ηθελα να συμμετεχει και ο σπυρακος μου (ανδρας μου) σε αυτο το γεγονος! Ασυναισθητα, μετραμε και οι δυο αντιστροφως τον χρονο και νοιωθω την καρδια μου να χτυπαει τοσο δυνατα!! Ειμαι τοσο χαρουμενη που θα δω το μωρο μετα απο τοσο καιρο, πιο πολυ ομως ειμαι χαρουμενη που θα το δει για πρωτη φορα σαν μωρο και οχι σαν φασολι ο μπαμπας του! Δεν εχω καθολου αγχος, ειμαι βεβαιη πως ειναι καλα, αλλα μου εχει λειψει η φατσουλα του! Ποτε δεν φανταζομουν πως θα εκανα ετσι για ενα μωρο! Να φανταστειτε πως δεν ηθελα καν να μεινω εγκυος!! Δηλαδη πως θα κανω οταν το αγγιξω κιολας;;;

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!

Διαφημίσεις

χαζομαμά!!!!και που είσαι ακόμα :lol::lol:

θυμάμαι την πρώτη φορά που τρελάθηκα με την μπουμπού.κάναμε υπέρηχο στους 4 μήνες και κούνησε το χεράκι της :cool::cool: χαιρέτησε τη μαμά της!!χιχιχ!

με το καλό!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

κι εγω το εχω δει να κουνιεται και να χαζοπαιζει πριν απο 2 μηνες αλλα δεν ηταν ο μπαμπας του μαζι και ετσι δεν απολαυσα την στιγμη οσο θα μπορουσα! Τωρα δεν ξερω τι εχω παθει, εχω λαλησει απο την ανυπομονησια!!! Ισως επειδη ειναι το πρωτο.. :D

με το καλο να δεις το μωρακι σου αυριο και ακομη καλυτερα και με εναν πονο να το παρεις στην αγκαλια σου..συμμεριζομαι την χαρα και την αγωνια σου μιας και εγω περιμενω να ρθει η Τριτη πως και πως να κανω το β επιπεδου..

keep going and think possitive

Διαφημίσεις

σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!!!

εννοειται πως θα σας πω τι εγινε! γιατι δεν υπαρχει κανενα emoticon που να χορευει;;;

ααααχχ..... κατουριεμαι!!!!!

Διαφημίσεις

συγχαρητήρια! Με το καλό να φέρεις το μωράκι σου στον κόσμο. έτσι να είσαι πάντα, χαρούμενη κι ευτυχισμένη και να φουσκώνεις από την περηφάνια και τη χαρά σου! Βλέπω και την κουνιάδα μου η οποία έχει ένα μωράκι κουκλι 15 μηνών και κάθε φορά που το βλέπει κατουριέται από το καμάρι και τη χαρά της! Κι όταν την κοροιδεύω, μου απαντά πολύ σωστά " δεν αργεί και η σειρά σου! Σε λίγους μήνες που θα γεννήσεις κι εσύ να δω πώς θα κάνεις!" Απόλυτο δίκιο έχει γιατί κι εγώ τρελά χαζομαμά θα γίνω! Νιώσε τα αισθήματα σου αυτά γιατί είναι μοναδικά! Μπράβο σε όλες τις εγκυούλες και σε όλες τις μανούλες!!!!

Μαρινα μου τιποτα δεν ειναι ντροπη στην εγκυμοσυνη! Λατρεψα την κορη μου απο τη στιγμη που ειδα τον αμνιακο σακο με μια κουκιδα μεσα του, ειναι το μωρο μου , η ζωη μου, η λατρεια μου και τιποτα δεν θα το αλλαξει αυτο...........

Χριστινα

Σε καλό σας....κοντεύουν να με πάρουν τα ζουμιά...Ευτυχώς που η Almodobar δίνει άλλη διάσταση στη συζήτηση :lol::lol::lol:

Εδώ τα καλά παμπεράκια...Έλααααα πάρε, πάρε, πάρε.........Με το καλό κορίτσι μου να δεις το μωράκι σου και πίστεψέ με όποιο και αν είναι το φύλο θα είσαι ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ!!!!!!!!

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Μαρίνα, περιμένουμε νέα σου!!!!

έχω και εγώ αύριο την Β επιπέδου και ανυπομονώ να ξαναδούμε τον μπεμπάκο μας!!!

[url=http://www.ticker.7910.org/eng][img]http://www.ticker.7910.org/an1cEQc0g411310MTIwZHw3OTc1MTA5MGRhfEJvdWdhdHNha29zIGlzIA.gif[/img][/url]
[url=http://www.ticker.7910.org/eng][img]http://www.ticker.7910.org/an1cJUT0g410010MzAwMTI5NmR8NjgzMDg2MzQ1ZGF8UG9udGlrYWtpIGlz.gif[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

1000 συγνωμη που δεν εστειλα νεα νωριτερα, δεν ειχα προσβαση στο ιντερνετ για καποιες μερες!

Λοιπον, εχω την χαρα να σας ανακοινωσω ως μεγαλη χαζομαμα πως το μωρακι μας ειναι κοριτσαρος (σωστος γεννιτσαρος!) 532 γραμμαριων και 27 ποντων ψηλο! Μολις σας συστησα την Νεφελη μας!!

Καθοταν και σε τετοια σταση που δεν υπαρχει αμφιβολια για το φυλο!!

Ολα καλα με τον υπερηχο, κοιμοταν ομως η δεσποινις και εφαγα το ξυλο της αρκουδας απο τον γιατρο για να κανει τις μετρησεις που ηθελε.. Οχι οτι μετα το ξυλο κουνηθηκε, αλλα τουλαχιστον αλλαξε πλευρο!

Αχ, τι ωραιο που ειναι να εισαι μανουλα..

ετσι συνηθιζεται..οταν θελεις να κουνιουνται αυτα να πεισμωνουν και να το ριχνουν στον υπνο..

αντε με το καλο να εχεις μια ηρεμη και καλη συνεχεια και πανω απο ολα καλη λευτερια..by the way πολυ ομορφο το Νεφελη..θα θελα και εγω κατι τετοιο αλλα η παραδοση και ο μπαμπας θελουν αλλο..απ το ολοτελα καλη και η Παναγωταινα που λενε..

Prosperous, :lol: σχετικα με το ονομα, σιγουρα και το ονομα του δικο σου πλασματακιου (νεα μπαμπινιωτης!!) ειναι καλυτερο απο το Παναγιωταινα!!

Ευτυχως, με τον συζυγο ειμαστε σε πληρη συμφωνια σχετικα με τα ονοματα: δεν θα δωσουμε κανενος γονεα και τελειωνει η υποθεση.. ετσι απλα και ξεκαθαρα. αν ειναι να στενοχωρηθουν, ας στενοχωρηθουν ολοι μαζι.

Σου/μας εύχομαι μια εύκολη εγκυμοσύνη και έναν γρήγορο και όσο πιο ανώδυνο τοκετό... ένα θα σου πω απ'οτι βλέπω είμαστε κοντά και οι δυο περιμένουμε εν αγωνίως την κόρη την οποία πριν συλληφθεί είχαμε διαλέξει και μείς το όνομα Νεφέλη!

fqXEp3.png

Το δικό μας θαύμα...! Νεφέλη μου σε λατρεύω είσαι η ζωή μου!