Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΛΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠ'ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

evakorpa

Recommended Posts

Καλημέρα!

'Εχω το εξής πρόβλημα... Ενώ η μικρή μου (12 μηνών) αποκοιμιόταν μόνη της - την έβαζα στο κρεβάτι, την καληνύχτιζα και έφευγα και αποκοιμιόταν σε 5 λεπτά αδιαμαρτύρητα - ξαφνικά εδώ και λίγες μέρες όταν πάω να φύγω απ' το δωμάτιο σφαδάζει απ' το κλάμα! Έτσι κάθομαι μαζί της μέχρι να αποκοιμηθεί καλά. Γιατί αν ανοίξει τα μάτια και λείπω...αρχίζει το κλάμα πάλι! Τι να κάνω για να μην υποφέρει; Έχει καμιά σας ανάλογη εμπειρία;:-(:confused:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

'Εχω το εξής πρόβλημα... Ενώ η μικρή μου (12 μηνών) αποκοιμιόταν μόνη της - την έβαζα στο κρεβάτι, την καληνύχτιζα και έφευγα και αποκοιμιόταν σε 5 λεπτά αδιαμαρτύρητα - ξαφνικά εδώ και λίγες μέρες όταν πάω να φύγω απ' το δωμάτιο σφαδάζει απ' το κλάμα! Έτσι κάθομαι μαζί της μέχρι να αποκοιμηθεί καλά. Γιατί αν ανοίξει τα μάτια και λείπω...αρχίζει το κλάμα πάλι! Τι να κάνω για να μην υποφέρει; Έχει καμιά σας ανάλογη εμπειρία;:-(:confused:

κάποιες φορές μου το κάνει κι εμένα αυτό(7 μηνών)

και νομίζω πως το κάνει όταν δε θέλει να κοιμηθεί ακόμη ή δυσκολεύεται για κάποιο λόγο,

την επαναφέρω λοιπόν στο χώρο μας,κάθεται παίζει ή παίζουμε μαζί,κουράζεται και όταν πια την πάω κοιμάται!

επίσης,μπορεί αυτό να το κάνει μόνο σε σένα;

η δικιά μας πχ με τον πατέρα της δεν το κάνει!:Pκοιμάται!

θα πρέπει να τη βάζεις για ύπνο, λίγο πριν πέσει κάτω από την εξάντληση:D:D:D

όσο μεγαλώνουν συνειδητοποιούν ότι εμείς παραμένουμε ξύπνιοι στο σαλόνι κι αυτά τα "απομακρύνουμε" από την παρέα, στέλνοντάς τα για ύπνο... οπότε αντιδρούν.

Κι εμείς το κάνουμε μερικές φορές αυτό και κυρίως όταν έχουμε κόσμο και μας ακούει στο σαλόνι. Επίσης όταν έχει υπερένταση λόγω κούρασης ή όταν έχουμε δοντάκι. Είμαστε 10 μηνών και κάτι.

Αυτό που κάνω είναι λίγο ησυχία και αγκαλίτσα, της μιλάω γλυκά και την ξαναβάζω για ύπνο αφού ηρεμήσει - έτσι αποκοιμιέται.

Ξέρεις, βλέπω πως όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο χρόνο δικό μας χρειάζονται πριν τον ύπνο. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε τώρα να διαβάζουμε παραμυθάκια;;

xena εμείς ήδη διαβάζουμε παραμυθάκια κάποια δύσκολα βραδάκια! Η' λέμε ιστορίες και κάνουμε χαδάκια! Κουράζεται πολύ έτσι!

Μπορείτε στο κρεβάτι σας αν έχετε το παιδί δίπλα σας, κάπου ήρεμα μακρυά από τις δραστηριότητες σας στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού, μη νομίζει ότι παίζετε!

Εαν το βγάλεις από την κούνια του γνώμη μου είναι να μη βγεί από τον χώρο του. Αλλιώς θα κοιμηθεί όταν θα αποφασίσει εκείνο πότε κουράστηκε αρκετά, και όσο περνά η ώρα ίσως έχει παρακουραστεί και μετά να μη μπορεί να το διαχειριστεί και να κοιμηθεί...

Τώρα αυτά στα λέω που τα κάνω στον δικό μου, σχεδόν 6 μηνών, ελπίζω να είναι προσαρμόσιμα και σε μεγαλύτερο παιδάκι.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις