Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ JOYLAND BEBE -ΑΛΛΟΓΙΣΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

Recommended Posts

Καλημέρα στις μαμάδες και στους μπάμπάδες!!

Πήρα την απόφαση να πω και εγώ τον πόνο μου για το περιβοήτο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και για τους παιδικούς σταθμούς που μετέχουν σε αυτό. Συγκεκριμένα μετά απο όλον αυτό τον σάλο που δημιουργήθηκε στο ΕΣΠΑ, στα τελικά αποτελέσματα την 7/9/12 είδα ότι είχε επιλεγεί ο γιος μου στην πρώτη προτίμηση που είχα δηλώσει με την αίτηση που είχα υποβάλλει τον Ιούλιο του 2012. Μιλάμε δηλαδή για τον παιδικό σταθμό JOYLAND BEBE στο Μαρούσι. Σε ραντεβού που είχα με την ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού με ενημέρωσε για τις εξής χρεώσεις: 200€ δαπάνη για υλικά και χαρτικά ( σημειώνεται ότι το ΕΣΠΑ χρηματοδοτεί τον παιδικό σταθμό με 100€ ανά παιδί για το έτος 2012-13) και για τροφεία 90€ το μήνα αντί για 35€ που προκύπτει απο το ΕΣΠΑ αφου απο τα 2.900€ που έδινε το ΕΣΠΑ για κάθε παιδι έκοψε 350€. Δηλαδή τα 350€ καλούμαστε να τα πληρώσουμε εμείς . Αυτό αν το διαιρέσουμε σε 11 μήνες βγαίνει για τα τροφεία 35€/μήνα. Όπως καταλαβαίνετε ο κάθε παιδικός σταθμός ζητάει ότι κρίνει ο ίδιος και έτσι σε αυτή την περίπτωση προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα τους εις βάρος όλων εμάς. Τηλεφώνησα λοιπόν στο ΕΣΠΑ είπα το θέμα και με ενημέρωσαν ότι αυτα που ζητάει ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός JOYLAND BEBE είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Ενημερώνω λοιπόν διότι το θωρώ καθήκον μου όλους τους γονείς που ενδεχομένως διαβάσουν την συγκεκριμένη επιστολή για την πολιτική που εφαρμόζει το JOYLAND BEBE στο Μαρούσι η οποία κατά τα λεγόμενα του ΕΣΠΑ κρίνεται παράνομη. Με την σείρα μου θα καταθέσω στο ΕΣΠΑ καταγγελία κατά του συγκεκριμένου παιδικού σταθμού και θα αρνηθώ να στείλω το παιδί μου με τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις στον εν λόγω παιδικό σταθμό. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ (που ανοίγει έναν παιδικό σταθμό με σκοπό να πλουτίσει εις βάρος των γονιών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε αυτόν) και ΠΟΥ ΣΤΕΙΡΕΙΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΣΠΑ ΕΙΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ .

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμενα... Κι εμένα τοσα μου ζητησαν απο τον συγκεκριμενο σταθμό και σαν χαζη τα εδωσα γιατι φανταστηκα οτι ο καθε παιδικος εχει κανει τη δικια του συμφωνια με το ΕΕΤΑΑ...

Απο εκει και περα εγω το παιδακι μου το στελνω ηδη εκει και θελω απο καποιον να μου πει τη γνωμη του σας παρακαλω πολυ για τον συγκεκριμενο σταθμο.

margkotsi συμφωνω με οσα λες ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...