Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας ευχαριστήσουμε όλες την miracle!!!!

Recommended Posts

Για το ότι ενδιαφέρθηκε να μας ρωτήσει αν θέλουμε το βιβλιαράκι με τον κανόνα της Παναγίας ενώ θα μπορούσε απλά να το κρατήσει για τον εαυτό της.

Για το ότι δέχτηκε τα μηνύματα όλων και έκανε τον κόπο και τα έξοδα , αφού αγόρασε τα βιβλιαράκια , να τα ταχυδρομήσει στην κάθε μια ξεχωριστά.

Σπάνιο προνόμιο για την εποχή μας αυτό , ελπίζω όλες οι κοπέλες που έλαβαν το βιβλιαράκι να το εκτιμήσουν! Και να της ευχηθούν , όπως με τόση αγάπη και ανιδιοτέλεια νοιάστηκε για όλες μας, με την ίδια αγάπη η Παναγίτσα να της προσφέρει απλόχερα ό,τι επιθυμεί. Και μαζί με την miracle ,να βοηθήσει και όλες εμάς που τα παραλάβαμε!

Τέλος ένα προσωπικό ευχαριστώ σε αυτήν την κοπέλα που είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που υπάρχουν εντός και εκτός forum.Ένα ευχαριστώ που είναι φίλη μου και στα καλά και στα άσχημα......

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

τι γλυκο....... δεν ξερω καν τι ειναι αυτο το βιβλιαρακι ουτε οτι το εκανε αυτο η κοπελα. Να εχει υγεια αυτη και η οικογενεια της και σας ευχομαι και εγω γερα και υγιη παιδακια!!!!!

ΥΓ: Θα ηθελες να μου πεις και εμενα τι ειναι αυτο το βιβλιαρακι και αν μπορω και εγω να το εχω?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=121664

Δες εδώ ΣΩΤΗΡΙΑ και θα καταλάβεις....

Αν θέλεις το βιβλιαράκι μίλησε με την miracle.Στείλε της pm.

Σε ευχαριστούμε για τις ευχές.Να είσαι καλά και εσύ .Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!

PMNYp3.png

μπραβο στην κοπελα,αυτο θα πει μεγαλοψυχια!!ακομα υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι,πολυ αισιοδοξο αυτο.επισης θα ηθελα να ευχηθω μεσα απο την καρδια μου σε ολες τιςς οικογενειες που προσπαθουν να εχουν συντομα στην αγκαλια τους ενα μωρο..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...