Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εγιναν ολα σχεδον οπως τα περιμένα

vazelaki

Recommended Posts

Λοιπόν οι πρωινοι του τσατ ξέρουνε το δράμα μου:

ειχα το σαββατο που περασε μια βάφτιση και για να μην πάρουμε 3 αυτοκινητα τα πεθερικά μου (δλδ ο πεθερός μου είπε να έρθουν μαζί μας :shock:-φαεινή ιδέα :idea: ).Μόλις μου το ανακοίνωσαν αρχισε το πανηγύρι απο μέρους μου γιατι ήξερα τι θα ακολουθησει.Σκεφτόμουνα γιατί θα περνούσαμε τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου να πετάξω την πεθερά μου απο εκεί αλλα εγω ΚΥΡΙΑ τελικά δεν την πέταξα.Συνεχίζω.Στη διαδρομή ολα οκ (δεν το περίμενα-ίσως επειδη ηταν μεσημέρι ακόμα και γλαρωμένοι και οι 2 απο το φαγητο).Η πεθερά μου αρχισε οντως τις ηλήθιες ερωτήσεις για οτι ηλήθια απορία της ερχότανε εκείνη τη στιγμή αλλα χωρίς να ενοχλεί απλά εγω τις μέτραγα και γέλαγα οπως μου είχαν προτείνει και στο τσάτ. :lol: Η βάφτιση ηταν στις 17:00,ολα ωραια και καλά ως εδώ,κατσαμε μετα σε μια καφετερια μεχρι να περασει η ωρα για να πάμε στο τραπέζι το οποιο ηταν στις 20:30.Κατα τις 9 το βράδυ ξεκινήσαμε να τρώμε και οση ωρα μασαμπουκιαζαμε ολα μια χαρά μετα τσουτσουρωσε ομως ο πεθερός μου και αρχισε ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΩ -η άλλη απο δίπλα (η πεθερά μου) συμφωνούσε ως συνήθως δεν θα ειχατε κάνει τίποτα (ενω δεν είναι ετσι)το μόνο που κάνει και μπορεί να θεωρηθεί βοήθεια είναι οτι αν ακούσει κάτι τον στέλνει να ψωνίσει στο μαγαζί του γιού του (τι πιο φυσικό) αυτο το κάνουν και οι δικοί μου αλλά και οι φίλοι μας,γιατι τότε ο πεθερός μου το θεωρεί αυτο κάτι :?::twisted::twisted::twisted: ενω οι άλλοι όχι :roll: και μας τα πρηξε (εχω αδικο που τα πέρνω στο κρανίο) ο ανδρουλης μου απτοητος το ιδιο και ο κουνιαδος μου.

Με τα πολλά εγω

1.Δεν μιλάω με τον ανδρούλη μου,μονο οτι εχει να κάνει με τη δουλειά και το παιδί κι αυτό κοφτά.

2.Απόψε ημουν έτοιμη να πάω στη μάνα μου αλλλά

-κοιμόταν το παιδί και δεν ήθελα να το ξυπνήσω

-δεν ήθελα να της δωσω δικαίωμα

-θα επαιρνε το μέρος του γαμπρούλη της και θα εκνευριζόμουν :evil:

3.ενω είχαμε κανονίσει να πάμε σε μια συναυλία τωρα μου είπε να πάω μόνη μου (λες κι εγω αν δεν ερθει νομίζει οτι δεν θα πάω :lol::lol: )

-τώρα πίνω καφέ,είμαι στο τσάτ και ακούω Μητροπάνο (πρωι-πρωί) να του σπάσω τα νεύρα

Επιλέγω τα κομμάτια βέβαια :lol:

θα ζήσω και χωρίς εσένα

ζήτω ο χωρισμός

η αγάπη χάθηκε

σου χα πεί πως πέφτεις έξω

και στο γυρισμό γιατι γυρισαμε μόνοι μας πίσω-εννοείται (αυτοί γύρισαν με τον παππού του παιδιού που βαφτιζόταν) ειχα βάλει στο repeat

Μια καινούργια πορεία (δεν θα μου τα σπάσει τα νεύρα να του τη λένε μια ζωή και να μην τους απαντάει θα του τα σπάσω εγώ :wink:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

καταρχας εχω μια απορεια? πόσες τελικα βλακειες ειπε η πεθερα σου (ειπες τις μετραγες αλλα δεν μας ειπες ποσες ηταν)? (χαχαχαχαχαχχα)

και το εχω ξαναπει καλο μου παδι και σε αλλο ποστ ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει και να νιωθει οπως γουσταρει..αν αυτο δεν συμαβδηζει με εμας ...ε ! τι να κανουμε? δεν μπορουμε και να τα υιοθετουμε όλα σε αυτην την ζωη ! και δεν μπορουμε να αλλαξουμε τον κοσμο...εγω μπορει ναλεω οτι ειμαι πυρινικος φυσικος και ειμαι καλος ανθρωπος, αλλα να ειμαι τελικα προγραμματιστης καιπολυ κακος ανθρωπος...

τα γεγονοτα εχουν εχουν σημασια και οι πραξεις ΟΧΙ ΤΟ ΛΕΜΕ....και αυτα τα γεγονοτα δλδ εχουν διαρκεια στο μελλον στον χρονο και στην ζωη!!!

καλημερα καλο μου παιδι!

Οταν τα ελεγε αυτα ο πεθερος σου , ο συζυγος τι εκανε? Αντεδρασε καπως και μαλωσατε?

Μην τσακωνεστε για 3ους ρε συ. Χαρα τους δινεται μονο. Η αδιαφορια ειναι οτι καλυτερο . και οσο γινεται μακριααααααα.

Το παιδι ποιος θα το κρατουσε για να πατε στην συναυλια? Μηπως η μητερα του και δεν θελει να υποχρεωθει ο αντρας σου?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Οταν τα ελεγε αυτα ο πεθερος σου , ο συζυγος τι εκανε? Αντεδρασε καπως και μαλωσατε?

Δεν εκανε τίποτα κι γι αυτο τα πήρα

Μην τσακωνεστε για 3ους ρε συ. Χαρα τους δινεται μονο. Η αδιαφορια ειναι οτι καλυτερο . και οσο γινεται μακριααααααα.?

Οταν ομως εχει στησει επιχειρηση απο το 0 και παει καλα μη λεει στον κόσμο οτι του την ανοιξε αυτος,δλδ αν δεν πηγαινε καλα δεν θα ελεγε τιποτα

Το παιδι ποιος θα το κρατουσε για να πατε στην συναυλια? Μηπως η μητερα του και δεν θελει να υποχρεωθει ο αντρας σου?
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: η μανα μου εννοειται εδω δεν μου το κραταει και το παίρνω μαζί μου στη δουλεια θα μου τα κράταγε να πάω στη συναυλία :roll::?::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

Ο πεθερός σου μου θυμίζει τον πεθερό μου. Μόνο που η πεθερά μου διαφέρει (είναι νορμάλ! ). Στην αρχή ο σύζυγος μου δεν έδινε σημασία και του φαινόταν περίεργο που εμένα με ενοχλούσαν οι δηλώσεις του πεθερού μου "ΕΓΩ έκανα το ένα, ΕΓΩ έκανα το άλλο κλπ" για πράγματα για τα οποία ο σύζυγος μου είχε δουλέψει πάρα πολύ για να τα αποκτήσει και για τα οποία ο πεθερός μου είχε κάνει μόνο υποδείξεις.

Κάποια στιγμή του εξήγησα πως ο λόγος που αντιδρούσα δεν ήταν βίτσιο αλλά το γεγονός πως αυτές του οι δηλώσεις θα γινόντουσαν κάποια στιγμή αφορμή να τσακωθεί με τις αδερφές του. Οι αδερφές του και κυρίως οι γαμπροί του (ένας από κακοήθεια και άλλος από πραγματική άγνοια) δεν γνώριζαν ότι για τα περιουσιακά στοιχεία που είχε ο σύζυγος μου είχε δουλέψει αυτός και μόνο αυτός. Το αποτέλεσμα ήταν να νομίζουν ότι εφόσον τα έχει κάνει ο πεθερός μου, όπως έλεγε, είχαν δικαιώματα στην περιουσία του άντρα μου. Ωραία έ;; Αναγκάστηκε να τους πει ότι δεν ήταν καθόλου έτσι τα πράγματα κι ότι για όλα όσα είχε, είχε δουλέψει και με το παραπάνω κι ότι όλα όσα έλεγε ο πατέρας του είναι επιστημονική φαντασία. Το δέχτηκαν, όχι αδιαμαρτύρητα, αλλά εφόσον ανάγκασε και τον πατέρα του να τους τα πεί δεν μπορούσαν να κάνουν και κάτι άλλο. Δεδομένου φυσικά ότι αυτά για τα οποία μιλάμε ήταν εξαρχής στο όνομα του συζύγου μου χωρίς να έχει γίνει καμία μεταβίβαση.

Δυστυχώς θα μπορούσαν η κατάσταση αυτή να διαιωνίζεται και κάποια στιγμή να ερχόντουσαν σε ρίξη τα αδέρφια για τις μ.......κίες του πατέρα τους. Τι να πείς....!!

Vazelaki ΘΕΑ ΣΕ ΒΡΗΣΚΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΘΕΑΑΑΑΑΑ! :D
1155329vrgdwakwr0.gif

Vazelaki: kalo kouragio kai ypomoni. Xamogela, otan oi alloi lene aerologies. Ena omorfo xamogelo sinithos prokalei pio poli apo oti otan tsantizomaste, alla me tin diafora oti den dinei dikaiomata...hi hi

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

vazelaki εδω εχουμε CHAMPIONS LEAGUE να ασχοληθουμε, οχι να δινουμε αξια σε loosers της ζωης. Μας περιμενει INTER. :lol:

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Διαφημίσεις

vazelaki εδω εχουμε CHAMPIONS LEAGUE να ασχοληθουμε, οχι να δινουμε αξια σε loosers της ζωης. Μας περιμενει INTER. :lol:

ΕΝΝΟΕΙΤΕ :wink:

εμενα μου ειπε ο αντρας μου οτι αν γενναγα τη τριτη που παιζει ο παναθηναικος, θα στελνε αντιπροσωπο στο μαιευτηριο.Του ειπε ο γιατρος ομως οτι εχει τηλεοραση στην αιθουσα τοκετου και συμβιβαστηκε, απλα ρωτησε αν μπορει να φερει και κανα δυο φιλους του μαζι και τιποτα μπυρες...

με λυπηθηκε ο Θεος και προλαβα και γεννησα

εμενα μου ειπε ο αντρας μου οτι αν γενναγα τη τριτη που παιζει ο παναθηναικος, θα στελνε αντιπροσωπο στο μαιευτηριο.Του ειπε ο γιατρος ομως οτι εχει τηλεοραση στην αιθουσα τοκετου και συμβιβαστηκε, απλα ρωτησε αν μπορει να φερει και κανα δυο φιλους του μαζι και τιποτα μπυρες...

με λυπηθηκε ο Θεος και προλαβα και γεννησα

και δίκιο είχε ο ανθρωπος.Κρίμα που μου τον προλαβες ρε γμτ :lol: εγω που υπολογιζα να μεινω εγκυος για να γεννησω πριν τους προκριματικούς(χαχαχαχαχα) και το εκανα κιόλας :wink::lol::lol::lol::lol: