Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλημερα σε ολες τις μανουλες..αποφασισα να ανοιξω παλι το θεμα με τα πρωτα γενεθλια γιατι αυτα που βρισκω ειναι λιγο παλια..εαν μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα..η μικρη μου κλεινει ενα χρονο στισ 17/11 και θελω να κανω ενα παρτι αρκετα καλο και οχι απαραιτητα στο σπιτι γιατι η βαπτιση τησ ηταν αρκετα χαλια λογων αλλων παραγοντων και επειδη ειχα στεναχωρηθει αρκετα θελω αυτο το παρτι να ειναι παρα πολυ καλο..εχετε να μου προτεινετε καποιο μερος και πραγματα που θα μπορουσα να κανω..ειμαι λιγο ασχετη με αυτα και θα ηθελα παρα πολυ την βοηθεια σασ δεν με νοιζει το οικονομικο αρκει να περασουν και ειναι ολα τελεια..σας ευχαριστω πολυ..

N2dVp2.png

Διαφημίσεις

Θα έχεις πολλά παιδάκια?Πολλούς μεγάλους?Μπορείς να το κάνεις σε παιδότοπο αν κ η μικρή δεν νομίζω να καταλάβει κ πολλά.Ή μπορείς να κλείσεις σε κάποιο ταβ'ερνα-εστιατόριο κ να καλέσεις κ ένα κλόουν για τα παιδιά να απασχοληθούν.Αλλά εσύ πως το έχεις σκεφτεί?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

καλημερα και σε ευχαριστω που απαντησες ... ναι με κλουν το εχω σκεφτει αλλα δεν ξερω που να βρω και θα εχω παιδακια γυρω στα δεκα και μεγαλους κατι σε παιδοτοπο θελω αλλα και παλι δεν ξερω που..

N2dVp2.png

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα από παιδότοπους αλλά ρίξε μια ματιά εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=116271

Ελπίζω να βοήθησα

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Διαφημίσεις

υπαρχει αλλη μια κοπελα Φωτεινη Δημοπουλου λεγεται θα την βρεις στο

γκουγκλ παιδικα γλεντια.... οι τιμες ξεκινανε απο 45ε...

Αυτην ειχαμε κ εμεισ στο παρτυ τησ μικρησ περσι.παααρα πολυ καλη

Ο μικρούλης σίγουρα δεν θα καταλάβει τίποτα! Το περάσαμε κι εμείς στα πρώτα γενέθλια. Λόγω καιρού, γιατί δεν τα κάνεις σε κάποια πισίνα; Εμείς έχουμε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο στην περιοχή μας που κάνει παιδικά πάρτυ στην πισίνα με ναυαγοσώστη και ότι άλλο θες (μπουφέ,κλόουν κτλ). Έχω πάει και ήταν τέλεια!