Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ανακυκλώνουμε ότι ακούσαμε;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

λειπει το "θα σε αφαλοκοψω λεμεεεεεεεε. μια ο γιατρος και μια εγω" :lol::lol::lol::lol:

η αληθεια ειναι οτι θελοντας και μη καποια στιγμη τα λεω και την ιδια ωρα σκαω στα γελια που μια ζωη κοροιδευα την μανα μου :D

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

εγω παντως πιανω ωρες ωρες τον εαυτο μου να μιλαω ακριβως οπως μου μιλουσε η μαμα μου...και στις καλες και τρυφερες στιγμες αλλα και στις στιγμες που μου τα εψελνε..παρολα αυτα λεω πως δεν θα κανω τα ιδια λαθη με εκεινη...ναι καλα! :rolleyes:

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

Αχ ευχομαι τα παιδια σου να σου κανουν τα ιδια να δεις.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγω παντως ευχομαι να μην γινω σαν την μανα μου ....αν και οταν μαλωνω με το αντρα μου ανοιγω το στομα μου και λεω λεω και μετα π ηρεμω μυ ερχονται εικονες στο μυαλο αυτα ακριβως ελεγε κ η μανα μου στον μπαμπα μου....:(:rolleyes::rolleyes::rolleyes::oops:

Αν της μοιαξω θα αυτοπηρποληθω:lol:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"