Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καμπύλη Σακχάρου - Δεν Αλλάζει ?!?!?!

Recommended Posts

Καλησπερα κι απο μενα,

Ειμαι στην 25η βδομαδα και η γιατρος μου ζητησε να κανω κι εγω την καμπυλη με 75γρ γλυκοζη. Τα αποτελεσματα με ανησυχησαν λιγακι.....

Νηστεια : 81

60 λεπτα :82

120 λεπτα :83.

Πανω στο χαρτι με τα αποτελεσματα εχουν γραψει "υποψια μη ορθης ληψης γλυκοζης", αλλα την πηρα παρουσια γιατρου !!! Το μονο που εκανα ηταν οτι περπατησα μεχρι το αυτοκινητο (100 μετρα περιπου) γιατι η ζεστη στον διαδρομο του νοσοκομειου ηταν φρικτη !!!

Εχω παρει περιπου 12 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης (τα 7 τον 1-2 μηνα επειδη εβαζα για 3 βδομαδες vasclor και με φουσκωσε σαν μπαλονι !!!!!). Δεν μπορω να πω οτι προσεχω ιδιεταιρα, και τα γλυκα μου τρωω και την σοκολατα μου και τα φρουτα μου, και δεν στερουμαι τιποτα.

Γιατι το ζαχαρο μου δεν επηρεαστηκε καθολου ????? :confused:

catcatcbu20121128_-6_Orestis+is.png

Διαφημίσεις

Το περπάτημα ρίχνει το σάκχαρο. Ίσως σε συνδυασμό με την ζέστη, το λίγο που περπάτησες να το εριξε και στην περίπτωσή σου, εκτός αν γενικώς έχεις ζαλάδες, τοτε ίσως να εχεις χαμηλό σάκχαρο. Πάντως κι εγώ με 50γρ και μια ωρα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα 1η λήψη 88 (νηστική) και 2η 89. Δε μου είχε πει κάτι ο γιατρός όμως.

nrG6p3.png

Δεν έχω καθόλου ζαλαδες , σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης ειχα 1-2 μερες το 1ο τριμηνο μονο. Γενικα ομως παντα ειχα πολυ σταθερο ζαχαρο.

Ειχα σχεση με εναν διαβητικο παλιοτερα και ειχα μετρηθει πολλες φορες κανοντας πειραματα ( πριν-μετα το φαγητο, μετα απο γλυκα... ).Ποτε δεν ειχα πανω απο 90 !!

Με καθησυχαζεις λιγο που μου λες οτι ο γιατρος σου δεν το εκανε θεμα :).

catcatcbu20121128_-6_Orestis+is.png