Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τοστιερα-γκριλιερα

Recommended Posts

εχει ψησει καμμια φαγητο ποτε σε τοστιερα που ειναι και γκριλιερα? εχω μια τετοια συσκευη και θελω να ξερω αν εξυπηρετει να τη χρησιμοποιω και για τοστ και για φαγητο γιατι ειναι λιγο μεγαλη σε σχεση με την απλη τοστιερα και δεν ξερω αν αξιζει να μου πιανει χωρο. Απο την αλλη ειναι καινουργια στο κουτι κι ελεγα να μην αγορασω αλλη τοστιερα αφου τα οικονομικα ειναι λιγο αθλια. Η προηγουμενη τοστιερα εχει αρχισει και χαλαει η κατω πλακα, ξεφλουδιζει λιγο και νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο υγιεινο αυτο

Διαφημίσεις

Εννοείς τοστιέρα-ψηστιέρα?? Αν ναι, είναι ΤΕΛΕΙΑ!! Έχω ψήσει μπριζόλες, κοτόπουλο, μπιφτέκια. Μπορείς να ψήσεις τα πάντα (κρέατα, λαχανικά), είναι πολύ υγιεινά κ κάνεις κ οικονομία αντί να χρησιμοποιήσεις τον φούρνο. Βέβαια δεν είναι τόσο ζουμερά όσο άμα τα έβαζες σε ταψί (λογικό).

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αν προσέξεις στις πλάκες ψησίματος, σίγουρα έχουν κάτι σαν αυλάκι στην γωνία. Εκεί τρέχουν τα υγρά, γι' αυτό θα βάζεις σε εκείνη την γωνία ένα μπολάκι για να μην γίνεται χάλια ο πάγκος σου.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

εχει ψησει καμμια φαγητο ποτε σε τοστιερα που ειναι και γκριλιερα? εχω μια τετοια συσκευη και θελω να ξερω αν εξυπηρετει να τη χρησιμοποιω και για τοστ και για φαγητο γιατι ειναι λιγο μεγαλη σε σχεση με την απλη τοστιερα και δεν ξερω αν αξιζει να μου πιανει χωρο. Απο την αλλη ειναι καινουργια στο κουτι κι ελεγα να μην αγορασω αλλη τοστιερα αφου τα οικονομικα ειναι λιγο αθλια. Η προηγουμενη τοστιερα εχει αρχισει και χαλαει η κατω πλακα, ξεφλουδιζει λιγο και νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο υγιεινο αυτο
εγω την χρησιμοποιω παρα πολυ..οχι για τοστ τοσο πολυ γιατι η μικρη η τοστιερα τα κανει πιο γρηγορα..ομως σαυτην ψηνω πολυ συχνα,μπριζολες και κοτοπουλο.το μονο προβλημα ειναι οτι μετα στο πλυσιμο ειναι λιγο αγγουρι επειδηκολλανε τα λιπη και αυτες τις πλακες δεν πρεπει να τις πολυτιβεις γιατι φευγει το αντικολλητικο...εγω τις βαζω και μαλακωνουν και μετα τις πλενω

Διαφημίσεις