Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΥΣΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ SERPAFAR

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΥΣΤΩΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ Κ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ SERPAFAR.ΨΗΛΑΦΙΣΕ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΩΟΘΗΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΝΗΣΥΧΩ Κ ΠΟΛΥ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΜΕ Η ΚΥΣΤΗ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ...

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ

ΑΝ ΝΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ.Κ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ...

Διαφημίσεις

Σου έδωσε κάποια θεραπεία; Αυτές οι κύστες με την ανάλογη θεραπεία συνήθως απορροφώνται από τον ίδιο τον οργανισμό. Εξαρτάται βέβαια την έκταση. Θα σου έλεγα να περιμένεις λίγες ημέρες μέχρι να τελειώσει η περίοδος και μετά να πας να κάνεις έναν κολπικό υπέρηχο και βλέπεις. Παρόλα αυτά πονάς;

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.

ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΛΑΦΙΣΗ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Kalli29 Καλη επιτυχια και γρηγορα με ενα μωρακι καταρχας. :D Λοιπον εγω ειχα κανει αναλογη θεραπεια τον Γεναρη και μετα ειδε στον υπερηχο ο γιατρος μια κυστη ,που ομως με καθυσηχασε οτι με την περιοδο θα φυγει και οντως εφυγε,μην ανυσηχεις τα φαρμακα αυτα εχουν καποιες παρενεργειες αλλα ο οργανισμος ''καθαριζει'' με την περιοδο.Σου ευχομαι με ενα μωρακι στην αγκαλια σου συντομα,μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα. :D

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Σε ευχαριστω Μαριαχ για την απαντηση.Περιμενω πως κ πως να ρθει η αυριανη μερα κ να δω τι γινεται εκει μεσα...Ελπιζω να μην χρειαστει τιποτα κ να γινουν ολα οπως τα λες.

Διαφημίσεις

ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΥΣΤΕΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 12 ΜΕΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΞΑΝΑΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΣΤΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ινδιαννα

:lol: Χαιρομαι πολυ με αυτο που μου λες κ ελπιζω να γινει ετσι.Ευχομαι ολα να πανε καλα κ με σενα...Να σε ρωτησω κατι για την σπερματεγχυση με την ευκαιρια:πριν γινει η σπερματεγχυση εγινε καποια διεργασια στο σπερμα του καλου σου?

ναι, εγινε διεργασία,αφαιρεθηκαν τα ακινητα και μετριας κινητικότητας σπερματοζωάρια και εμειναν μονο τα πολυ ζωηρα και εμπλουτιστηκε με κατι για να καταπολεμηθεί η γλοιότητα.Το αποτέλεσμα ήταν 87% κινητικότητα. εγω έχω συνδρομο πολυκυστικών, εκανα θεραπεια με ενεσεις, ειχα 13 ωάρια αλλα δυστυχως τιποτα. το κακο με τη σπερματεγχυση ειναι ότι δεν εχεις εικόνα των ωαρίων, δηλ. αν είναι καλης ποιότητας. ο γιατρος μου επιμενει για δευτερη σπερματεγχυση αλλά εγω δεν ξερω.. τι να πω, καλή επιτυχία και σε σένα ευχομαι και μην ανησυχείς.

ινδιαννα

Τελικα απο οτι φανηκε με τον υπερηχο δεν εχω κυστη κοριτσια.Ειμαι πολυ χαρουμενη...Σημερα ξαναρχιζω τα serpafar κ ξανα σπερματεγχυση.Ιndianna σε ευχαριστω για την απαντηση.Σε οτι αφορα αν θα ξανακανεις σπερματεγχυση εγω συμφωνω με το γιατρο σου.Εγω θα συνεχισω.καενε κ συ το ιδιο

Ευχομαι γρηγορα να χουμε κ οι 2 το + τεστ στο χερι

• 4 years later...

Εδώ και λίγες μέρες νιώθω κάτι πονάκια στα δεξιά μετά από λήξη σερπαφάρ. Ο γιατρός είχε δει ωάριο 20 χιλ στη δεξιά ωοθήκη. Υπάρχει περίπτωση να μην έσκασε και γι'αυτό να πονάω?

eY7sp3.png

v2MFp3.png

Διαφημίσεις