Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διαλεγεις τοπο ή γιατρο?

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!

Το ερωτημα μου ειναι το εξης

Εχω γιατρο εξω ιδιωτη αλλα θα ηθελα να γεννησω στο νοσοκομειο. Μια γεννα στην κλινικη κοστιζει πολλα λεφτα,μπορουμε να τα διαθεσουμε(οχι οτι τα εχουμε,αναγκαστικα θα τα μαζεψουμε) αλλα δε θελω. Ο αντρας μου μου ειπε οπου θελω εγω,αλλα αυτα τα 3000 ευρω θα προτιμουσα να τα δωσω για το μωρο και οχι σε αυτους που το εχουν ταριφα. Επαρχιακη πολη και δεν λενε οτι η κλινικη για τα λεφτα της προσφερει αυτα που πρεπει. Μας ειπαν οτι απο τις τουαλετες μαζευουν μονο τα χαρτια και δεν ριχνουν εστω χλωρινη στην τουαλετα. Μας το ειπε φιλος του αντρα μου που γεννησε εκει η γυναικα του πριν 2 μηνες και εμεινε εντελως απογοητευμενος για τα λεφτα που εδωσα.

Απο την αλλη δε θελω με ΤΙΠΟΤΑ γιατρο νοσοκομειου. Οχι μονο επειδη εχω ακουσει κακα πραγματα για τους γιατρους του δημοσιου αλλα επειδη εμπειστευομαι απολυτα το γιατρο που εχω διπλα μου. Θα μου πειτε δεν ειναι ολοι του δημοσιου κακοι,ναι αλλα εγω δεν το βγαζω απο το μυαλο μου τωρα:-P

Οποτε τι κανω?τι κανεις στην περιπτωση που ο γιατρος σου ξεγενναει μονο στην κλινικη και εσυ θελεις να γεννησεις στο νοσοκομειο λογω χρηματων?

Δυσκολη αποφαση αλλα πρεπει να το αποφασισω τωρα μου ειπαν γιατι αν ειναι να γεννησω στο νοσοκομειο πρεπει να με παρακολυθει εκει γιατρος...:oops:

vpCFp2.png

Διαφημίσεις