Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τεστ Εγκυμοσύνης IQ Αξιόπιστο;

Recommended Posts

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Γνωρίζει καμία αν το τεστ εγκυμοσύνης IQ της IQ Home Diagnostics είναι αξιόπιστο; Λέει ότι δείχνει από την 7η μέρα της σύλληψης. Εγώ το έκανα σήμερα, 27η μέρα και κανονικά περιμένω περίοδο. Να λάβω υπόψη το αποτέλεσμα ή να το ξεχάσω;

Διαφημίσεις

Καλημερα Νεφελη!!!!

το ξερω αυτο το τεστ αλλα δεν το εχω ακουσει αν ειναι αξιοπιστο ή οχι....τι αποτελεσμα σου εβγαλε;;;;

αν εχεις καιυστερηση κανε ακομη 1 αλλης μαρκας!!!!!!

πεσμου τα νεα σου!!!!

cg0Lp2.png

oRfCp2.png

Υποτιθεται οτι σε ολα τα τεστ το θετικο ειναι θετικο ενω το αρνητικο μπορει να αλλαξει σε θετικο. Το πιο αξιοπιστο ειναι η αιματολογικη εξαταση που αν θυμαμαι καλα δεν ειναι και τοσο πιο ακριβη απο το τεστ..

Ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι αυτο που θελεις

τι μπελάς κι αυτά τα τεστ... λογικά το θετικό είναι θετικό αλλά όπως

και να 'χει πας μετά κατ' ευθείαν για χοριακή κοριτσάκι! Με το αρνητικό τι κάνεις; Γιατί αν συνεχίζεται η καθυστέρηση σκέφτομαι ότι και πάλι για χοριακή ....

event.png

hJBDp2.png

Υποτιθεται οτι σε ολα τα τεστ το θετικο ειναι θετικο ενω το αρνητικο μπορει να αλλαξει σε θετικο. Το πιο αξιοπιστο ειναι η αιματολογικη εξαταση που αν θυμαμαι καλα δεν ειναι και τοσο πιο ακριβη απο το τεστ..

Ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι αυτο που θελεις

Συμφωνώ απόλυτα! Και αν θυμάμαι καλά η αιματολογική έχει γύρω στα 20ευρω (το είχε κάνει πριν μερικούς μήνες μια φίλη μου που νόμιζε ότι ήταν έγκυος και μου το είπε).

v609ibn37g6.png

WzfOp3.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια!!!!:) να το πεις και στο άλλο θέμα που άνοιξες!!πολύ χαίρομαι που τελικά σου ήρθε πριν ξαναπεράσεις από τη διαδικασία των εξετάσεων!!!!

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να μας βοηθήσει όλες να γίνουμε μανούλες

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Κοριτσια Βοηθεια!!! Να χαρω ή οχι! Μολις έκανα ενα iq προωρης ανιχνευσης και εβγαλε αχνη γραμμουλα! Κανονικα ειναι να αδιαθετησω στις 27/08. Τελευταια περιοδος 02/08. Εχω αγχος! Είχα μια αποβολη στις 14/05 στις 5,5 βδομαδες... Τι να κανω; Να χαρω η να ξανακανω αλλο ενα αυριο κ βλεπουμε! Αχ θα σκασω!

Κοριτσια Βοηθεια!!! Να χαρω ή οχι! Μολις έκανα ενα iq προωρης ανιχνευσης και εβγαλε αχνη γραμμουλα! Κανονικα ειναι να αδιαθετησω στις 27/08. Τελευταια περιοδος 02/08. Εχω αγχος! Είχα μια αποβολη στις 14/05 στις 5,5 βδομαδες... Τι να κανω; Να χαρω η να ξανακανω αλλο ενα αυριο κ βλεπουμε! Αχ θα σκασω!

Δεν ξερω το συγκεκριμένο τεστ αλλα εγω εκανα το first step που ανιχνεύει απο χοριακη 10 στην 23η και 24η μερα του κυκλου μου.

Και τα δυο βγήκαν αχνα θετικα και δεν μπορούσα να το πιστέψω!

Ειχα χοριακη 53!σου ευχομαι να είσαι εγκυος αν και τελικα οι αχνές...ειναι παντα θετικές!

Νομίζω ότι είσαι!!! Δυο μέρες πριν την καθυστέρηση και σου έδειξε έστω και αχνά! Κάνε και μια χοριακή να είσαι σίγουρη!!

meandme εχουμε ιδιο κυκλο κ εκανα κ εγω τεστ χτες αλλα βγηκε αρνητικο... :(τι συμπτωματα εχεις?ειχες υποψιες οτι εισαι?εγω εχω πολυ πρησμενο στηθος απο την 12η μερα περιπου κ λίγες αναγουλες κ ζαλαδες που κ που αλλα μηπως ειναι στη φαντασια μου?απογοητευτηκα λίγο περιμενα να ειναι θετικο!

υ.γ. αυριο περιμενω περιοδο..

• 3 years later...

Καλημερα σε ολους!Θελω τις γνωμες σας για τεστ εγκυμοσυνης προωρης ανιχνευσης.Ειμαι 7 ημερες πριν την περιοδο,ειχαμε ελευθερες επαφες ολο τον μηνα κ απο την Κυριακη εχω πονακια χαμηλα δεξια στην κοιλια κ το στηθος εχει γινει τουμπανο!Ειναι νωρις λετε ν κανω τεστ?

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολους!Θελω τις γνωμες σας για τεστ εγκυμοσυνης προωρης ανιχνευσης.Ειμαι 7 ημερες πριν την περιοδο,ειχαμε ελευθερες επαφες ολο τον μηνα κ απο την Κυριακη εχω πονακια χαμηλα δεξια στην κοιλια κ το στηθος εχει γινει τουμπανο!Ειναι νωρις λετε ν κανω τεστ?

Τα συμπτωματα της περιόδου με αυτα της εγκυμοσυνης ειναι σχεδόν τα ίδια. 7 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο μονο με εξεταση αιματος(χοριακη) μπορείς να μάθεις. Καλά αποτελεσματα!

jTRQp2.png KPxIp3.png